MESSER

Messekalender

Messer og andre bryllupsarrangementer er en viktig arena for å samle inspirasjon for din bryllupsplanlegging. Nedenfor finner du et utvalg av årets bryllupsmesser og andre arrangement rundt om i landet.

Mitt Bryllup – Oslo

3. September 2017
Kanonhallen i Oslo

 

Velkommen til Bryllupsmesse med Kathrine Sørland på Kanonhallen i Oslo.

Som deltaker på messen får du oppleve en fantastisk dag inspirert av et ekte bryllup, og som «gjest» i vårt bryllup vil du få masse tips og inspirasjon til din store dag, og kjøpe varer og tjenester direkte på messen til rabatterte priser.

Vi feirer vårt brudepar ved å arrangere en iscenesatt vielse der vi får være med på brudeparets første dans og selvfølgelig skål med brudeparet. Kathrine Sørland er vår toastmaster og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen skal bidra til å skape ditt drømmebryllup.

Les mer

Kjøp billetter

bryllupsmesseOSLO

Vakre Bryllup Expo

17. september 2017
Hydrogenfabrikken, Fredrikstad

 

17. september 2017 går Vakre Bryllup Expo av stabelen for andre gang. Også denne gangen på Hydrogenfabrikken utenfor Gamlebyen i Fredrikstad. Vi har med oss mange spennende utstillere! Målet vårt med vår EXPO er å inspirere og gi dere mulighet til å komme i kontakt med mange spennende leverandører til deres bryllup.

Les mer

Kjøp billetter

vakrebryllup_webb

Bryllupsmessen ”Fra JA til JA 2017”

23. september 2017
Klækken Hotell, Hønefoss

Bryllupsmessen fra JA til JA er åpen fra kl. 13.00 -16.30.
Pris per billett kr. 150,- + avg, kjøpes på ringbillett.no. Billetten inkluderer inngang til messen med mange flotte utstillere, et glass apèritif og deilige smaksprøver. Inngang til catwalkshow, spennende goodiebag og fine premier fra utstillerne.

Kathrine Sørland er konferansier, og hjelper deg med gode råd til den store dagen. Dette blir en dag med masse inspirasjon, opplevelser og spennende øyeblikk.

Kjøp billetter

Bryllupsmesse Klækken Hotell Hønefoss

Bryllupsmessen ”Deres Dag” på Losby Gods

15. oktober 2017
Losby Gods, Losbyveien 270, 1475 Finstadjordet

 

Bryllupsmessen Deres Dag er åpen fra kl. 12.00 til kl. 16.30. Bryllupsmessen Deres Dag er åpen fra kl. 12.00 til kl. 16.30. Billetten inkluderer inngang til messen med mange flotte utstillere, et glass musserende vin, gavepose, og billett bryllupsvisning.

Les mer

Kjøp billetter

losby

Mitt Bryllup – Stavanger

15. Oktober 2017
Stavanger

 

Kathrine Sørland er vår fantastiske «Toastmadame». I fjor høst hadde vi over 500 gifteklare i Oslo og i februar i Bergen hadde vi over 400 og måtte stoppe salget av billetter. I Bodø ventet over 250 spent da dørene åpnet.

Suksessen fortsetter høsten 2017 og vi gleder oss til nytt og godt samarbeid med våre trofaste utstillere og nye utstillere. Dette konseptet er kommet for å bli og vi vet at både gjester og utstillere gleder seg og ser frem til messene lang tid i forveien.

Les mer

Kjøp billetter

bryllupsmesseOSLO

Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” i Kongsberg

22. oktober 2017
Søstrene Storaas Hotell, Kongsberg

 

For tredje år på rad åpner vi dørene for kommende bruder og brudgommer, forlovere, venner og kjente til Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” 22. oktober. Her vil det være utstillere fra alle leverandører du trenger for å planlegge ditt drømmebryllup. Konferansier er Katrine Sørland.

Les mer

Kjøp billetter

ditt_eventyr_messe

Wedding Shower i Bergen

22. oktober 2017
Scandic Flesland Hotell, Bergen

 

Årets bryllupsmesse finner i år sted på Bergens nyeste og flotteste konferansehotell, Scandic Flesland hotell. I år lager vi et nytt messekonsept og går helt nye veier. Dette året vil vi arrangere en «Wedding Shower» istedenfor messe & bryllups-show med spennende aktører, overraskelser og gaver til brudepar, vising av brudekjoler, dresser, smoking og mye mer.

Les mer

Kjøp billetter

dinmesse

Annonse

Les også

Annonse

Les også

 • Roadtrip gjennom Europa

  roadtrip_T
  Det blir stadig mer populært å besøke flere land på en og samme tur. Dersom dere vil oppleve noe helt spesielt, kan en biltur gjennom Europa være bryllupsreisen for dere. Her guider vi i Bryllupsmagasinet dere med tips og inspirasjon slik at turen blir en suksess!
 • Bryllupsreisenes 5 på topp

  5itopp-teaser
  Det er ingen tvil om hvilket visuelt bilde som først gjør sin entré når ordet bryllupsreise blir nevnt. Brått er vi på en kritthvit strand omgitt av blått og turkist hav, en ensom palme vaier forsiktig i den varme vinden. Man trenger ikke ha flaks for å se de vakre fargerike fiskene, de er alltid der. Og de er like begeistret for deg som du er for dem.Akkurat sånn er visst virkeligheten der nede i Sydhavet, skal vi tro reiseoperatørene
 • Bryllup og shopping i New York

  newyork_T
  Tenker dere på å kombinere bryllupsreisen eller kanskje til og med bryllupet med shopping og sightseeing? Da er New York stedet for dere!

Annonse

Les også

 • Humanistisk vigsel

  humanist_tubbe
  Humanistisk vigsel er for par som vil feire at de skal gifte seg, som vil bruke tid på å planlegge seremonien, og som vil ha en seremoni med kultur, tale og ekteskapsinngåelse.
 • Gaven til paret som har alt

  see hee kim teaser
  Hvordan finner man den originale bryllupsgaven til paret som har ALT?
 • Spennende brudgummer

  oliveromg1-teaser
  Hva skal brudgommen egentlig ha på seg i bryllupet? Dette er et viktig spørsmål som alle brudepar står ovenfor under bryllupsforberedelsene sine. Det finnes flere alternative antrekk, og alle er flotte på hver sin måte. I denne artikkelen vil vi presentere flere ulike alternativ for å gjøre det lettere for dere å velge rett.

Annonse

 • Magiske metaller

  magiskemetaller
  Drømmer du om en liten gylden ring, et kjølig og elegant platinasmykke eller vil du heller legge pengene på en rimelig sølvring du har designet selv? Enten du går for gull, sølv eller platina er det lurt å kjenne til de forskjellige metallenes egenskaper.
 • Vinnere av Årets Frieri 2015

  frieri
  I løpet av høsten har dere stemt på det bidrag som dere ønsket å vinne konkurransen. Nå er konkurransen avsluttet og her presenterer vi vinnerne av Årets Frieri 2015
 • Diamantjakten -vinnerringen

  dj_teaser
  Hvem skal designe din drømmering? Diamantjakten er en konkurranse Bryllupsmagasinet arrangerer sammen med noen av Norges dyktigste gullsmeder. Nå er konkurransen avsluttet og her presenterer vi gullsmeden som får skape vinnerringen.

Annonse

 • Spennende brudgummer

  oliveromg1-teaser
  Hva skal brudgommen egentlig ha på seg i bryllupet? Dette er et viktig spørsmål som alle brudepar står ovenfor under bryllupsforberedelsene sine. Det finnes flere alternative antrekk, og alle er flotte på hver sin måte. I denne artikkelen vil vi presentere flere ulike alternativ for å gjøre det lettere for dere å velge rett.
 • Justin Alexander – sofistikert og glamorøs

  teaser
  Kolleksjonen anno 2015 følger de kvinnelige formene og oser både av eleganse og tidløs romantikk. Denne sesongens design byr på blonder og tyll i lys champagne og gull, dekorert med perler. Her finner vi også blomstermønstre og art deco.
 • Klær skaper mannen!

  shutterstock-brudgum-teaser
  Det er ikke lenger slik at brudens kjole får all oppmerksomhet. Heldigvis, for dagens brudgom vil jo også ha sin del av beundringen. Som brudgom kan du enkelt få en personlig og elegant stil ved å velge det rette tilbehøret.

Annonse


Følg oss på