MESSER

Messekalender

Messer og andre bryllupsarrangementer er en viktig arena for å samle inspirasjon for din bryllupsplanlegging. Nedenfor finner du et utvalg av årets bryllupsmesser og andre arrangement rundt om i landet.

Vakre Bryllup Expo

17. september 2017
Hydrogenfabrikken, Fredrikstad

 

17. september 2017 går Vakre Bryllup Expo av stabelen for andre gang. Også denne gangen på Hydrogenfabrikken utenfor Gamlebyen i Fredrikstad. Vi har med oss mange spennende utstillere! Målet vårt med vår EXPO er å inspirere og gi dere mulighet til å komme i kontakt med mange spennende leverandører til deres bryllup.

Les mer

Kjøp billetter

vakrebryllup_webb

Bryllupsmessen ”Deres Dag” på Losby Gods

15. oktober 2017
Losby Gods, Losbyveien 270, 1475 Finstadjordet

 

Bryllupsmessen Deres Dag er åpen fra kl. 12.00 til kl. 16.30. Bryllupsmessen Deres Dag er åpen fra kl. 12.00 til kl. 16.30. Billetten inkluderer inngang til messen med mange flotte utstillere, et glass musserende vin, gavepose, og billett bryllupsvisning.

Les mer

Kjøp billetter

losby

Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” i Kongsberg

22. oktober 2017
Søstrene Storaas Hotell, Kongsberg

 

For tredje år på rad åpner vi dørene for kommende bruder og brudgommer, forlovere, venner og kjente til Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” 22. oktober. Her vil det være utstillere fra alle leverandører du trenger for å planlegge ditt drømmebryllup. Konferansier er Katrine Sørland.

Les mer

Kjøp billetter

ditt_eventyr_messe

Annonse

Les også

Annonse

Les også

Annonse

Les også

 • Toten Hotel Sillongen

  sillongen_T
  Sillongen Toten Hotel er et landlig hotell og serveringssted med 80 års erfaring. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved Sillongentjernet
 • En gledens dag

  Pavel L Photo and Video-teaser
  En borgerlig vielse behøver ikke bety et enklere bryllup. Nei, du kan selvfølgelig ha den samme storslagne festen da som om du hadde giftet deg i kirken. Her er det ingen grunn til å holde noe tilbake!
 • Den perfekte innbydelsen

  inbjudan-teaser
  Frieriet er overstått og de nærmeste er informert, nå er det tid for invitasjoner. De kan være lange, korte, standardiserte eller personlige. De kan sendes med posten, eller du kan la invitasjonen overleveres eksklusivt av et blomsterbud..

Annonse

 • Vinnere av Årets Frieri 2015

  frieri
  I løpet av høsten har dere stemt på det bidrag som dere ønsket å vinne konkurransen. Nå er konkurransen avsluttet og her presenterer vi vinnerne av Årets Frieri 2015
 • Diamantjakten -vinnerringen

  dj_teaser
  Hvem skal designe din drømmering? Diamantjakten er en konkurranse Bryllupsmagasinet arrangerer sammen med noen av Norges dyktigste gullsmeder. Nå er konkurransen avsluttet og her presenterer vi gullsmeden som får skape vinnerringen.
 • Vakre perler – fulle av verdier og symboler

  face-teaser
  Ekte perler er en av verdens mest verdifulle smykker. Men perlene har også vært et symbol eller et tegn på menneskers rang, alder, sivilstand og statur. På 1800-tallet ble en av verdens mest kjente selskap innen smykkeproduksjon etablert; Tiffanys. Det kan vi takke perlene for.

Annonse

Annonse


Følg oss på