PROMOTION

Angsana Ihuru - en plass i paradiset

Angsana Ihuru ligger 20 minutter med speedboat fra Male International Airport på Maldivene. Dette luksuriøse ferieanlegget byr på 45 villaer vakkert beliggende på stranden. Angsana Ihuru er et romantisk boutique-ferianlegg og har alt du kan tenke deg fra SPA-opplevelser, fantastiske middager og spennende aktiviteter i uslåelige omgivelser.

Ferieanlegget
Ferieanlegget Angsana Ihuru befinner seg på vakre Hulhumale Island på Maldivene. Det ble bygget i 2001 og har siden den gang gjennomgått en renovering i 2012 hvor værelsene ble utvidet. Samtidig anla de et nytt dykkesenter. På ferieanlegget står det i dag 45 villaer nær stranden, 20 av disse har eget svømmebasseng, utendørs dusj og en privat hage. Omgitt av havet, som utgjør 99 prosent av Maldivenes område, får man en enestående utsikt fra villaene og en behagelig lyd av bølgeskvulp hele døgnet.

På ferieanlegget kan du nyte gastronomi i verdensklasse. Lokale og asiatiske smaker blandes med smak fra Middelhavet. Restaurantene har noe for alle. Nyt smakene på vakre treplanker med utsikt over det indiske havet eller nipp til en coctail i skjønne Velaavani Bar. Er dere her på bryllupsreise, kan dere kose dere med en romantisk middag for to på stranden.

Privat øy
For dem som ønsker det er det faktisk også mulig å leie hele anlegget på stedet med personale. Pakken “Private Island Retreat” tilbyr opp til 90 personer å leie det hele. Dette gjør at stedet er ideelt til bryllup eller til å feire et jubileum eller en fødselsdag.

Aktiviteter
Ihuru har antageligvis noen av de beste korallrevene på Maldivene. Dette gjør stedet perfekt til både dykking og snorkling. Her kan man i tillegg til korallrevene også finne spennende vrak å utforske.

Det anbefales også å besøke Angsana Gallery, et galleri med vakre møbler, smykker og lokale håndverk. En tur inom Angsana SPA er rett og slett et ”must” for livsnyteren. Her kan du få behandlinger som gir velvære til såvel kropp som sinn. Den matinteresserte får også sitt gjennom mange forskjellige matlagingskurs. Det er helt perfekt dersom man ønsker å lære å kjenne den gastronomiske kulturen enda bedre.

Passer alle målgrupper
Alle Angsana Hotels & Resort eies av Banyan Tree og passer alle målgrupper, uansett alder. Stedene byr på besøk til eksotiske destinasjoner verden over. Hvert hotell har en unik design med romslige, lekre suiter og værelser – perfekte for par, familier og venner.   Ferieanleggene passer også ypperlig til bryllupsreisen og dette fantastiske hotellet er intet unntak.

--> Ta en titt på aktuelle tilbud: Angsana Ihuru

ABOUT ANGSANA

Angsana Hotels & Resort tillhører Banyan Tree og det finnes i dag 13 forskjellige anlegg i 9 land. Banyan Tree driver en gruppe luksuriøse hoteller verden over. De er i dag en av de ledende aktørene innen hotell og spa og tar hånd om 30 anlegg, 70 spa og 90 gallerier.  Felles for alle ferieanleggene til Banyan Tree er diskret service, naturlig eksklusivitet, økologiske og kulturelle opplevelser.

For mer informasjon, besøk: www.angsana.com