PROMOTION

Banyan Tree Vabbinfaru – en perle på Maldivene

Omgitt av turkist hav, svaiende palmer og kritthvit sand ligger Vabbinfaru Island. Et perfekt sted for hvetebrødsdagene og på denne øya ligger ferieanlegget Banyan Tree Vabbinfaru. Nyt den friske havluften fra det indiske hav og roen på denne perlen på Maldivene.

Ser dere etter et romantisk sted å dra på bryllupsreise? Banyan Tree Vabbinfaru er et funn i det indiske hav med sine vakre omgivelser. Her bor dere i eksklusive villaer på stranden, spiser og drikker godt og får god tid til å nyte hverandre.

Ferieanlegget
Vabbinfaru Island befinner seg på The North Male Atolle (midt i Maldivenes avlange øyrike). Du drar hit med speedboat fra Male Intarnational Airport og turen tar ikke mer enn 25 minutter. Dette SPA- og Boutique-hotellet ble åpnet i 1995 og gjennomgikk en full renovering i 2012 da de lanserte nye villaer – alle med privat svømmebasseng. I dag finnes det 48 villaer på øya, alle like ved havet og hver med et soverom med utgang terrasse, en privat hage og et eget svømmebasseng.

 På ferieanlegget nyter du mat og drikke i verdensklasse. Lokale retter mikses med smak fra internasjonalt kjøkken og du har også mulighet til å innta en romantisk middag for to på stranden. Eller hvorfor ikke bestille en coctail på den idylliske baren Naiboli der du kan sitte under åpen himmel og nippe til en drink. Det legges også til rette for kurs i matlaging på øya – en utmerket anledning for den matinteresserte til å lære seg mer om den lokale gastronomien.

 Attraktioner
I tillegg til oppholdet på ferieanlegget kan du også tilbringe en, to eller tre netter på en av stedets egne katamaraner. Her har du fantastiske muligheter for å dykke eller snorkle. Øya byr også på et marinbiologisk laboratorium hvor gjestene kan følge med erfarne dykkere i jakten på lokalisere nye arter i det indiske havet. Den som er glad i å fiske er velkommen på fisketurer med stedets fiskere. Noen fiskeslag kan man også ta med seg til ferieanlegget og få tilberedt av de prisbelønte kokkene på stedet.

Livsnyteren vil også glede seg over Banyan Tree SPA. Her fokuserer man mye på mennesket og naturen og bruker kun naturlige ingredienser i behandlingen.   Velutdannede spa-terapeuter byr på velvære for såvel sinn som kropp.

I tillegg til SPA-opplevelser kan man som gjest også besøke Baynan Tree Gallery, et galleri fylt av vakre møbler, smykker og lokale håndverk.

--> Ta en titt på aktuelle tilbud: Banyan Tree

THE BANYAN TREE STORY

Banyan Tree driver en gruppe luksuriøse hoteller over hele verden.  De er i dag en av de ledende aktørene innen hoteller og spa og tar hånd om 30 ferieanlegg, 70 spa og 90 gallerier verden rundt. Banyan Tree tilbyr bosteder i villaer, ofte med privat svømmebasseng og i fantastiske omgivelser. Felles for alle ferieanleggene til Banyan Tree er diskret service, naturlig eksklusivitet, økologiske og kulturelle opplevelser.

For mer informasjon, besøk: www.banyantree.com