Drømmen om Paradis

Når en av livets viktigste reiser skal planlegges bør ingenting overlates til tilfeldighetene. Ut  fra våre erfaringer har vi plukket ut et knippe av våre bryllupsreise favoritt destinasjoner fra hele verden. Du trenger slett ikke ruinere deg for å få en eksotisk og eventyrlig bryllupsreise - la oss hjelpe deg i planleggingen!

Mer enn 25 års reiseerfaring har gitt oss svært gode kunnskaper om de enkelte reisemål, et stort fortrinn ved denne type reiser. Vi har besøkt stedene, sett hotellene og vet hva som kreves for at oppholdet skal bli en suksess. En bryllupsreise skal være en helt spesiell reise, og med vårt brede utvalg kan vi lage nettopp en slik uforglemmelig opplevelse.

Hva får du for kr 10 000 - 20 000 per person?
Vår anbefaling i denne kategorien er uten tvil kombinasjonen Rio de Janeiro og vakre Ilha Grande eller romantiske Paraty! Andre destinasjoner som ligger i denne priskategorien er en rekke av våre Karibiske destinasjoner som f.eks Guadeloupe, Riviera Maya (Mexico), Antigua og Martinique eller en av våre mange storbyopplevelser med spennende innslag som Cape Town, Buenos Aires, Tokyo & Kyoto, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro med mere.

Hva får du for kr 20 000 - 30 000 per person?
Her vil vi på det varmeste anbefale vår "Gudenes Bryllupsreise" med kombinasjon av Bali, Lombok/Gili Islands, Ubud. I denne priskategorien mellom finner du også de fleste av våre reiseforslag til de karibiske øyer, Costa Rica, Sørlige Afrika, og vår ypperste favoritt Sao Tomè e Principe for å nevne noen muligheter.

Hva får du for kr 30 000 per person?
Når vi beveger oss inn i denne kategorien åpner verden for dine føtter og her vil vi nok foreslå en reise til noen av Stillehavets paradisøyer. Glem Tahiti, Cook Islands eller Fiji - den ultimate destinasjonen for oss vil nok alltid være New Caledonia og utrolige Ouvea atollen.

Men i denne kategorien av eksotiske destinasjoner kan finner du også mange vakre safari opplevelser på øverste hylle med Botswana,  Zimbabwe & Victoria Fallene eller private øyer utenfor kysten av Mosambique.

Hos REISEbazaar får du den lokal kunnskapen som er nødvendig for at denne reisen skal forbli et uforglemmelig minne, hvor ikke noe er overlatt til tilfeldighetene. Mens andre vil tilby deg kjente destinasjoner som Seychellene, Maldivene, Mauritius eller Thailand vil du hos oss finne de virkelig eksotiske reisemålene til ditt budsjett.

Via vår søkemotor på www.reisebazaar.no (velg aktivitet «Bryllupsreiser») vil du kunne se alle våre reiseforslag, men husk dette er bare noen av de destinasjonene vi kan hjelpe deg med.

Priseksempler (alle priser er for 2 personer)

• 10 dager «Anguilla et bortgjemt paradis» fra kr 17 995
Les mer

• 16 dager «Gudenes bryllupsreise» fra kr 21 990
Les mer

• 15 dager New Caledonia “Drømmenes destinasjon” fra kr 67 390
Les mer

 Se alle våre reiseforslag for bryllupsreiserklikk her

Kontaktinfo:  www.reisebazaar.nofelles@reisebazaar.no ▪ Tel: 22 41 30 30
Besøksadresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo