9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

bevare kjærligheten

Uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller 10 år, bør kjærligheten pleies og bevares. Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten.

Tekst: Kristin Hassellind  Foto: Adobestock.com

  1. Skap god kommunikasjon

God kommunikasjon er alfa og omega for å bevare kjærligheten, og kombinert sammen med ærlighet, tillit og respekt, kan man virkelig komme langt om man arbeider sammen som et team. Alle individer kommuniserer på forskjellige måter og har ulike kjærlighetsspråk. Menn liker ofte kort, konkret, klar og logisk kommunikasjon, mens kvinner elsker å kommunisere, gjerne med hele kroppen, og dele personlige følelser og problemer. Når man aksepterer at menn og kvinner er to ulike kjønn, som tenker og reflekter forskjellig, blir det lettere å gi og motta kjærlighet.

For å skape god kommunikasjon, er det avgjørende at man kommuniserer daglig sammen, våger å vise seg sårbar og er som en åpen bok for sin partner. Å skjule ting eller ha hemmeligheter du vet din partner vil bli lei seg over, bidrar ikke til å skape tillit og økt kjærlighet mellom dere som par. Et tips er å legge dere ned i sengen sammen minst en kveld i uken, der dere blir kjent med hverandre på et dypere nivå. Vær nysgjerrige på hverandre, og prat om for eksempel deres mål, drømmer, hva som bekymrer dere, hva som gjør dere glad, hva dere elsker å spise til middag – til hvilke sex-stillinger dere liker best i sengen. Jo bedre du kjenner din partner, jo mer solid vil forholdet bli – samtidig som dere får en nær, trygg og dyp tilknytning til hverandre.

bevare kjærligheten
  1. Vær alltid ærlige

«Integrity is telling myself the truth. And honesty is telling the truth to other people”, sa Spencer Johnson. Å være hundre prosent ærlig med høy integritet, handler om mye mer enn å bare fortelle sannheten til andre. Det handler også om å være ekte, transparent, å vite forskjellen på rett og galt, og å følge moralske koder som du lever etter daglig – og ikke minst å være tro og sann mot deg selv.

For å bevare kjærligheten er det viktig man snakker åpent med hverandre og forteller hverandre om de små og store tingene som skjer i livet. Er det noe som plager og bekymrer deg i hverdagen eller i forholdet? Ta det opp med din partner på en konstruktiv og rolig måte, der dere begge er på godt humør og befinner dere i en behagelig atmosfære. Å prate om og løse konflikter når dere begge har hatt den verste uken på jobb og har mangel på søvn etter flere timer med overtid, er ikke akkurat det beste tidspunktet å ha dype samtaler på. Da kan det være bedre å bestille take-away og se en episode av favorittserien deres på Netflix, mens dere tar opp tråden igjen en annen dag der dere begge har overskudd.

  1. Tilgivelse gir rom for forbedring

Det er menneskelig å gjøre feil og ingen individer er perfekte. Å forvente at din partner skal være perfekt og passe inn i et ideal, er oppskriften for å mislykkes. Det kan være skuffende og vanskelig å tilgi sin partner når han eller hun har gjort en feil eller såret deg, men om man skal komme seg videre og gi slipp på bitterheten, bør man ha rom for tilgivelse. Når man velger å tilgi sin partner, så betyr ikke det nødvendigvis at man aksepterer handlingen, men at man velger å legge det bak seg og ikke bruker det din partner har gjort mot han eller ripper opp i gamle sår år etter år. Hvor dine grenser for tilgivelse går, er et spørsmål bare du kan stille deg selv. Du kjenner deg selv best og vet hva dine verdier er, og hva du kan akseptere eller ikke. Det viktigste er at man prøver å lære av sin feil, reflekterer over sine egne ord og handlinger, og har et ønske om å forbedre seg.

bevare kjærligheten
  1. Ha personlige ritualer

Hva er det som definerer dere som par? Om dere har noen faste, personlige ritualer som bare dere deler sammen, hold på dem! Dersom dere ikke har vært i et forhold så lenge, skap dere noen personlige felles vaner, som kan bety mye for begge parter. Eksempler på ritualer som kan bli limet som bevarer et lykkelig, kjærlighetsfullt forhold, kan være at dere alltid spiser frokost i sengen kl. 11:00 på søndager eller alltid går en tur sammen etter middag for å prate om løst og fast. Personlige ritualer behøver ikke å være fancy eller ta lang tid, men det er viktig at de blir gjort regelmessig og har en klar intensjon og en mening.

  1. Vær aktive sammen

«Couples who train together, stays together” ble en trend på Instagram for noen år tilbake og det kan ligge noe sannhet i dette. Par som er aktive og tilbringer mye tid med hverandre har større sjanse for å holde sammen i tykt og tynt, da dette bidrar til å bygge en positiv tilknytning til hverandre. Er dere eventyrlystne og elsker å være ute i skog og mark? Hva med å begynne å klatre sammen innendørs en gang i uken? Foretrekker dere heller en mindre anstrengende aktivitet? Kanskje det frister mer å ta en tur på golfbanen, der dere besøker ulike golfbaner i nærområdet for variasjon.

Et annet aktiv mål dere begge kan jobbe mot, både hver for dere og sammen, er å løpe halvmaraton innen ett år. Ikke bare bidrar fysisk mosjon til bedre psykisk og fysisk helse, men å gjøre aktiviteter sammen skaper også et positivt fokus som gir god energi og velvære – som er gull verdt når man lever sammen med en annet menneske man skal ta hensyn til.

  1. Date som om dere ble kjent i går

Når man har vært gift eller sammen noen år, er det lett for at ting blir en rutine og at man tar hverandre for gitt. For å bevare kjærligheten, er det lurt at dere tar vare på hverandre og parforholdet. Avtal en datenight en gang i uken, der dere har ekstra fokus på å prøve noe nytt sammen. Det kan være alt fra å prøve en ny restaurant sammen til å campe i skogen som Lars Monsen – eller hva med å være turist i egen by og gå på oppdagelsesferd sammen? Date som om dere ble kjent i går, og hold romantikken og spenningen vedlike – selv om dere har vært sammen i over 10 år og livet føles forutsigbart. Det er bare fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre sammen som par.

Ønsker du å være litt ekstra snill mot kjæresten din, la han eller henne få bestemme hva dere skal gjøre hele kvelden. Kanskje prøver du noe du aldri har gjort før og blir positivt overrasket? Dersom dere ikke har råd eller mulighet til å datenights, kan det også være koselig å lage en god middag sammen, tenne noen stearinlys i stuen og sette på en god film, mens man nyter hverandres selskap i fred og ro. Og for all del – ikke glem å kysse partneren morgen og kveld for å skape en god start og avslutning på dagen.

bevare kjærligheten
  1. Se til faglitteratur

«Du kan ikke forandre andre, kun endre deg selv» er et kjent utsagn innenfor psykologi. Å forvente at din partner skal endre holdning eller atferd, fører ofte til skuffelser. Enten må man akseptere tingene som de er og gå videre, eller så bør man jobbe og investere i seg selv. Det finnes mange gode selvutviklingsbøker på markedet som anbefales for et lykkelig liv og ekteskap. Selv om man ikke nødvendigvis alltid er enig i det som står i disse bøkene, er det ofte mange nyttige tips man kan ta med seg videre og få bruk for på en eller måte.

 

Vi anbefaler disse bøkene:

 

«Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» – John Gottman

«Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» – John Gray

“Kjærlighetens fem språk” – Gary Chapman

Å velge den rette” – Harville Hendrix

“Livslang kjærlighet” – John Gottman

Marriage Rules” – Harriet Lerner

“Hold me Tight” – Sue Johnson

“Wired for Love” – Stan Tatkin

«Ikkevoldskommunikasjon» – Marshall B. Roseberg, PhD

«Reinventing Your Life»– Jeffrey E. Young, PhD & Janet S. Klosko, PhD

bevare kjærligheten
  1. Akseptere hverandres ulikheter

Alle par har problemer og utfordringer i løpet av livet, men hvordan man møter dette sammen har mye å si for et lykkelig forhold. Møter man problemer med en positiv innstilling, håp og vilje, eller med pessimisme, kritikk og egoisme?

En uskreven regel, for å bevare kjærligheten og ha et lykkelig forhold, er at man aksepterer at man er to ulike individer som tenker forskjellig og har ulikt innhold i bagasjen.

Det har blitt antydet at menn er fra Mars, og at kvinner er fra Venus, og det kan ligge noe sannhet i dette. Både menn og kvinner har følelser, men måten de prater om og håndterer disse på, kan ofte være svært forskjellig. Dersom en mann for eksempel har problemer og er stresset, har han lett for å trekke seg tilbake og vil reflektere i fred og ro, der han selv ønsker å finne en løsning på problemet. På grunn av at de fleste kvinner er følelsesmessige omsorgspersoner, tror de mannen ønsker å prate og vil ha hjelp, råd og en løsning på problemet, mens mannen på en annen  side opplever å bli kontrollert. For å få et bedre samarbeid og kommunikasjon, er det viktig at man forstår og prater om disse forskjellene.

Når det kommer til å løse et problem, bør man først og fremst definere hva det konkrete problemet er, før dere begge starter å reflektere over ulike løsninger. Det er alltid lurt å skrive ned forslag med penn og papir, og når dere begge har drøftet ulike løsninger sammen, blir dere enige om hvilket forslag som passer best til å løse deres problem og gjennomfører dette i fellesskap. Dersom det viser seg at løsningen ikke fungerte, er det ingen skam å snu og velge en annen løsning som dere tror fungerer bedre. Står dere fast, søk hjelp i tide før utfordringen blir større eller konflikten eskalerer.

  1. Søk hjelp i tide

Føler dere at dere går i en evig sirkel og ikke finner veien ut? Det er ingen skam å oppsøke psykolog, for å forbedre kommunikasjonen dere imellom eller få råd til hvordan dere kan pleie kjærligheten i en hektisk hverdag. Min morfar som har vært gift med min mormor i 55 år, har i alle år sagt at det alltid finnes en løsning på et problem og at ingen problem er så store at det ikke kan løses med flere hoder. En god psykolog kan hjelpe dere med å se ting på nye måter og få dere til å reflektere over hva dere begge har behov for. Det er viktig at begge parter er åpne for og villige til denne løsningen.

For å bevare kjærligheten, vil jeg avslutte med følgende ordtak: «Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.» – 1. Korinter 13:7

Les mer

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…