Bryllupsreise på Maldivene

Maldivene - Gili Lankanfushi

Her er din guide til bryllupsreise på Maldivene. Dette er stedet for dem som elsker den avslappede stemningen og de vakre øyene i det indiske havet.

Tekst & Foto Charlotte Trippetti, www.kunstfotograf.dk

En Bryllupsreise på Maldivene ligger høyt på mange blivende brudepars ønskeliste. Følg med Charlotte og Peter på deres luksuriøse øy-hopping og bli inspirert av avslappet luksus, nyfanget tunfisk, sykkelturer i jungelen og spa.

Det turkisblå vannet glitrer i sola. Vi nærmer oss vår første øy med kritthvit sand og vakre palmer, som lener seg utover havet. Min mann og jeg sitter i båten og opplever noe som vi for bare noen år siden trodde var ”once in a lifetime”. En romantisk Bryllupsreise på Maldivene. Imidlertid, nå er vi her igjen. Denne gang skal vi besøke ikke mindre enn fire feriesteder. Et øy-hopping i paradiset der hvert resort har sin sjarm. Vi startet på atollen Meedhuffushi og det firestjerners anlegget Sun Aqua – Vilu Reef. Her skal vi bo i seks dager, både i en strandvilla og i en vannvilla.

Romantiske netter under åpen himmel

Om kveldene blir vi vitne til havets vakreste skapninger. Majestetiske rocks – store fisker – svømmer helt inntil strandkanten for å tigge til seg snacks fra personalet. Et fantstisk syn! Etter tre dager i strandvillaen, hvor vi har nytt fin sand. Snorklet og solt oss og ikke minst spist i den lekre all-inklusive restauranten er det på tide å flytte inn i vannvillaen, som er bygget på påler i vannet. Herfra kan vi hoppe direkte i det turkisblå havet og nyte den magiske utsikten fra terrassen.

En tidlig morgen begir vi oss ut på hvalhai-safari. Etter cirka 1,5 timer med speedbåt får vår guide øye på en babyhvalhai. Vi hopper i vannet med det samme og får oss en helt unik opplevelse da verdens største fisk svømmer forbi oss. Vi ser i alt tre hvalhaier, to voksne og en baby. Hvalhaien kan bli 12-13 meter lang og er ikke farlig for oss mennesker så lenge man unngår å vise aggressivitet.

Neste stopp: Deluxe Beach Villa

På atollaen Noonu har vi eget svømmebasseng og direkte tilgang til den vakreste stranden med vår Deluxe Beach Villa på femstjerners Sun Siyam Iru Fushi. Fem himmelske dager med fantastisk bosted og det magiske, turkisblå havet og et fantastisk svømmebasseng direkte utenfor huset. Her tok vi mange romantiske måneskinsdukkerter på kveldene!

Gode drinker og utsøkt mat

Resorten Sun Siyam Iru Fushi er relativ stor med lang, hvit sandstrand og mange ulike restauranter. Her kan man velge mellom seks ulike restauranter, alle i toppkvalitet. Ved hotellets vakre pool bestiller vi eksotiske drinker med frukt fra baren.
Før neste stopp skal vi oppleve Maldivenes beste spa. Bygget i asiatisk stil med ulike behandlingsrom med indiske, maldiviske, kinesiske og balinesiske massasjebehandlinger. Her velger vi et rensende kurbad med varmt og kaldt vann innen en spa-behandling for par med balinesisk massasje med velduftende sitrongress og moskusolje.

Barfotparadiset Six Senses

På Laamu-atollen i det nordre Maldivene ligger barfotparadiset Six Senses plassert på påler i vannet. Femstjerners luksus i sin beste utgave. I fire dager nøt vi vannvillaens skjønne seng, den store terrassen og havets nærhet. Utenfor villaen står sykler med initialene våre på nummerplatene, klare for å ta oss videre på nye eventyr på øya.

Bærekraftig livsstil

På Six Senses er nesten alt bygget av økologiske materiale. Bærekraft er tanken bak hele anlegget. De dyrker for eksempel alle grønnsakene som de serverer og de har egne høner som de henter egg fra. På anlegget finnes det en resepsjon, et dykkesenter, en japansk restaurant, café og ytterligere en restaurant hvor frokosten serveres. Her nyter vi en fantastisk frokostbuffet inneholdende eksotiske frukter, ferskpresset juice, eggretter, brød, croissanter og mye mer. Til å transportere oss selv rundt på øya bruker vi syklene vi har fått låne – det gir en fantastisk frihet og går hånd i hånd med det bærekraftige opplegget på øya. Med syklene transporterar vi oss bland annat till restaurangen Leaf som ligger midt ute i jungelen – en utrolig opplevelse!

Vi tilbringer en av våre tropiske kvelder i barens uteservering og nyter en fantastisk vakker solnedgang. Etter vår vordrink sykler vi videre til bassengområder der vi nyter nyfanget tunfisk, grillet hummer og utsøkt vin på en av restaurantene. Denne magiske aftenen avsluttes senere med at vi får se havskildpadder på vår sykkeltur hjem – en kveld vi kommer til å minnes, en opplevelse for livet!

Fin avslutning

Som fin avslutning på reisen vår spanderer vi tre dager på Gili Lankanfushi som ligger på den nordligste atollen Male. Her det det enkel luksus i verdensklasse der du i ekte Robinson Cruise-ånd drar til et øde sted og går inn i den spartanske villaen som har selskap av en majestetisk natur. Her er livet avslappet og enkelt og her kan man enten sove og slappe av på dagene eller stå opp kl 8 til yoga i soloppgangen.

Servicen er subtil og i verdensklasse, det finnes ingen tjenere som står oppmerksomme og parate til å sørge for at alt er som du ønsker, men servicen er der i bakgrunnen hele tiden. Maten er også helt fantastisk! Den første kvelden bestilte vi bord på den japanske restauranten hvor både mat og service var enestående. Frokosten er likeså helt underbar og ferskpresset juice, frukt, pannekaker, hjemmelaget mals og mye mer er vellaget og smakte fantastisk!

Mer om Bryllupsreise på Maldivene >>>

Les mer

Destinasjon Alpene

Vi dro til den ærverdige skilandsbyen Megève i Frankrike for å oppleve et ekte alpint destinasjonsbryllup.

Tips til bryllupsreisen

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Pakk smart og lett!

Slik pakker du kofferten til bryllupsreisen med bare håndbagasje

Karneval i Venezia

Gifter du deg om vinteren, men ønsker ikke en lang flytur over dammen, kan det være en god idé å…

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

Romantikk på Sicilia

Det kan bli ganske hett på en italiensk øy med vakker havutsikt og brennende sol fra alle kanter!

Vinsmaking i Toscana

Har du også alltid drømt om å dra på vinsmaking i selveste Toscana? Få tips her!

Romantikk for to i Roma

Her blomstrer virkelig romantikken mellom de smale, brobelagte gatene.

Bryllupsreise til Amalfikysten

Amalfikysten er en favorittdestinasjon for mange brudepar, her får du vite hvorfor!

Bryllupsreisen på Cruise

Bryllupsreise på cruiseskip er en flott måte å feire bryllupet på og i tillegg oppleve nye destinasjoner.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik velger dere destinasjon for bryllupsreisen– 11 tips på veien!

Her får dere 11 tips på veien for å finne den perfekte destinasjonen for bryllupsreisen!

Derfor elsker vi cruise!

Her er noen av grunnene til å elske cruise!

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Autentisk luksus på østafrikansk paradisøy

For dere som er ute etter et romantisk sted å tilbringe hvetebrødsdagene finnes det ikke mange steder som kan måle…

Romantikk, harmoni og avslapping

På majestetiske Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria er utsikten betagende, arkitekturen magisk og servicen fenomenal.

Bryllupsreise på Maldivene

Her er din guide til bryllupsreise på Maldivene. Dette er stedet for dem som elsker den avslappede stemningen og de…

Velg rett bryllupsreise!

Par er forskjellige, og det viktigste er at man finner et reisemål som begge parter kunne tenke seg.

Nordisk SPA-guide

Vår journalist og fotograf tester SPA-anlegg og behandlinger ut fra at de skal fungere for bruden, vennene og brudeparet.

Populære reisemål for hvetebrødsdagene

Her tipser vi dere om noen av de mest populære destinasjonene for bryllupsreisen – kanskje de inspirerer!

LA STILLEHAVSDRØMMEN GÅ I OPPFYLLELSE

Litt sliten, sier du, etter lang tids planlegging og en storslått dag? Da passer ingenting bedre enn en deilig bryllupsreise.

Perfekt cruiseopplevelse

Bryllupsreisen skal være en drømmereise. Velger du cruise har du gode forutsetninger for en stressfri opplevelse!

Malaysia – ditt eget tropiske paradis

Er du i tvil om hvor bryllupsreisen skal gå? Nå trenger du ikke lete lenger. Perhentian Islands i det nordøstlige…

Seychellene

Det er mange fantastiske steder å besøke i verden og det kan være vanskelig å velge når man skal planlegge…

Skatten på Maui

Satser dere på å nyte hvetebrødsdagene på en tropisk og romantisk øy med svajende palmer, jungel og vakre strender? Da…

Reis på bryllupsreise til New York

Å dra på bryllupsreise innebærer ulike drømmer for ulike par. Noen drømmer om hvite strender, turkisblått hav og hvilepuls. Andre…

Bryllup i New York

New York er et sted vi begge hadde forelsket oss i på en tidligere reise. Vi ville at bryllupet skulle…

Drømmen om Paradis

Når en av livets viktigste reiser skal planlegges bør ingenting overlates til tilfeldighetene. Ut  fra våre erfaringer har vi plukket…

Star Tour ute med Norges første Snapchat-Frieri

Anne (29) har nettopp sagt JA til kjæresten gjennom 9 år, i det som er Norges første Snapchat frieri. Mer…

Italiensk romantikk i verdensklasse

Beliggende oppå et skrånende fjell, med utsikt over Gardasjøen og omgitt av olivenlunder og brosteinsgater ligger denne italienske perlen.

Tui lanserer nytt voksenkonsept

Fire eller fem stjerner, flott beliggenhet, solsenger for to, 16års aldersgrenseog spa med helse- og skjønnhetsbehandlinger, det er noen av…

Roadtrip gjennom Europa

Det blir stadig mer populært å besøke flere land på en og samme tur. Dersom dere vil oppleve noe helt…

Bryllupsreisen for de eventyrlystne

Verset fra den mest populære låta til Løvenes Konge passer perfekt til nettopp dette reisemålet. Afrika. Tanzania. Verdensdelen og landet…

Velkommen til paradis!

Zanzibar er øya som mange drømmer om å tilbringe sin bryllupsreise på. Kritthvite strender, turkisblått hav og kryddersterk mat er…

Bryllupsreise til Panama

Milevis med fantastiske strender på både Karibia- og Stillehavskysten, Panamakanalen og sist men ikke minst hovedstaden Panama City.

Bryllup og shopping i New York

Tenker dere på å kombinere bryllupsreisen eller kanskje til og med bryllupet med shopping og sightseeing?Da er New York stedet…

Beste bryllupsdestinasjonene akkurat nå

Her har dere Travels beste reisetips på hvordan dere starter deres happily ever after. I videoen forteller Alle Sangiolo om…

Seneste innlegg

Seneste innlegg

Destinasjon Alpene

Vi dro til den ærverdige skilandsbyen Megève i Frankrike for å oppleve et ekte alpint destinasjonsbryllup.

Les mer

Tips til bryllupsreisen

Les mer

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Les mer

Pakk smart og lett!

Slik pakker du kofferten til bryllupsreisen med bare håndbagasje

Les mer

Karneval i Venezia

Gifter du deg om vinteren, men ønsker ikke en lang flytur over dammen, kan det være en god idé å…

Les mer

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

Les mer

Romantikk på Sicilia

Det kan bli ganske hett på en italiensk øy med vakker havutsikt og brennende sol fra alle kanter!

Les mer

Vinsmaking i Toscana

Har du også alltid drømt om å dra på vinsmaking i selveste Toscana? Få tips her!

Les mer

Romantikk for to i Roma

Her blomstrer virkelig romantikken mellom de smale, brobelagte gatene.

Les mer

Bryllupsreise til Amalfikysten

Amalfikysten er en favorittdestinasjon for mange brudepar, her får du vite hvorfor!

Les mer