Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Bryllup etter pandemien

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for blivende brudepar som planlegger bryllup. Både brudepar og aktører i bransjen har kommet på kreative løsninger og funnet en vei fremover som også påvirker trendene. Slik har pandemien influert bryllupstrendene:

Tekst: Anna Storm   |   Foto: Adobestock.com

Pandemien har påvirket oss

Før januar 2020 kunne vi knapt stave ordet pandemi og stod helt uvitende om hva kommende måneder skulle kommet il å innebære. Men etter et omveltende år er det veldig få mennesker som ikke har blitt rammet av viruset på en eller annen måte. Selv om de fleste av oss har vært heldige og har helsen i behold, er det mye rundt oss som har blitt rammet. Ikke minst alle brudepar som i 2020 ble tvunget til å avlyse, utsette eller forandre bryllupsplanene sine helt.

På mange måter er forandring en vanskelig prosess som tar tid og i begynnelsen føles det ikke alltid som om forandringen blir til noe bedre. Selv om pandemien på mange måter har vært forferdelig, så er det faktisk en hel del kreativitet som har blomstret og trender som har oppstått takket være at vi har blitt tvunget til å tenke annerledes. Og selv om vi håper at det er mange, mange år til en ny pandemi dukker opp, finnes det allikevel ting vi tar med oss når vi planlegger bryllup i fremtiden.

Noen deler av bryllupsplanleggingen føles kanskje til og med bedre nå enn tidligere? Heng med, så guider vi dere i hvordan man kan tenke hvis man planlegger bryllup i snar fremtid.

Mat i bryllup

Hva vi spiser og ikke minst hvordan vi spiser bryllupsmiddagen har blitt påvirket av pandemien. Før var det relativt vanlig å servere en buffét som bryllupsmiddag, der gjestene forsynte seg selv av maten. I dag? I dag føles det utenkelig at hver gjest selv skal legge opp mat på tallerkenen og la risken for å spre bakterier og virus øke jo flere vi er som berører maten alle spiser. I dag ser vi i stedet at bryllupsmiddagen serveres gjennom en klassisk bordservering, der maten serveres av serveringspersonale til sittende gjester. Dersom brudeparet ønsker en følelse av buffét på menyen er et alternativ å servere gjennom et såkalt sharing-konsept ved mindre bord. Dersom bryllupsgjestene er plasserte på for eksempel 6-manns bord, kan for eksempel forretten bestå av sharing-retter som deles ved bordene på store fat. Da vil jo 6 personer dele på maten, men det er allikevel mer hygienisk enn en buffét der alle gjestene er innom og forsyner seg.

Fordeler med tallerkenservering

Fordelene med å servere sittende bryllupsgjester er mange. I tillegg til det hygienske aspektet er det også lettere å beregne mengden mat som kommer til å gå med, da det baseres på antall gjester og 1 porsjon per gjest. Det blir også lettere for toastmasteren å holde i kjøreskjemaet for festen og planlegge hvor taler og underholdning skal flikes inn. Som taler vil man jo helst ikke at noen av gjestene reiser seg og går for en andre omgang akkurat når man skal holde sin hyllesttale til brudeparet. 

mat i bryllup

Bordservering føles som det selvfølgelige valget for tiden. Velg mellom en klassisk 3-retters meny eller servér som sharing-konsept ved bordene.

Bryllupsgjester

En av de største utfordringene når det gjelder å arrangere bryllup under en pågående pandemi (eller i tiden etterpå) er hvordan man skal tenke rundt antallet gjester. Fra å ha kunnet invitere ubegrenset med nære og kjære har det nå vært varierende restriksjoner å ta hensyn til. I begynnelsen ble mange forskrekket av dette, men en del syntes at det var en bra anledning til å kutte ned på antallet og kanskje skippe den kollegaen eller kusinen man ikke var helt sikker på. Uansett hvordan fremtiden kommer til å se ut har vi alle fått oss en tankevekker rundt hvor mange og hvem vi velger å invitere til bryllupet.

Fordeler med et mindre antall gjester

I stedet for å invitere 100 gjester til bryllupet og dere kanskje får muligheten til å snakke med 60 av dem og får dårlig samvittighet for de andre, kan det nå være deilig å kutte ned på antall gjester. Gjennom å invitere færre til bryllupet får dere mulighet til å snakke og mingle mer med alle. Færre gjester gjør også at dere kan tilby et mer eksklusivt bryllup innenfor samme budsjett. Kanskje kan de pengene dere sparer på ikke-invitert gjester gå til mer eksklusive råvarer til middagen, eller hvorfor ikke en storslagen entré med helikopter? Valget er deres! Den eksklusive trenden er i alle fall kommet for å bli.

Bryllupsgjester

Færre bryllupsgjester betyr flere valgmuligheter når det gjelder valg av bryllupslokaler

Antrekket

Valget av antrekk – og fremfor alt valget av brudekjole har vært ganske todelt under pandemien. En del bruder har valgt å satse på den minimalistiske stilen fullt ut og matchet det lille, intime bryllupet med en kjole i samme tema. Elegante kjoler i material som crépe, sateng eller silke har blitt signum for mange. Den kortere kjolen har også vært populær under fjorårets bryllupssesong. Andre bruder har valgt å gjøre tvert imot, og i stedet hyllet det intime og eksklusive bryllupet med en ekstravagant brudekjole. Når budsjettet har blitt omgjort og antall gjester kuttet ned, har man da i stedet valgt å skaffe seg en uforglemmelig brudekjole til den store dagen.

Fordelene med antrekk til mindre bryllup

Ved et mindre, mer intimt bryllup finnes det uendelige valgmuligheter rundt nettopp antrekk. Og det finnes også mere rom for å virkelig gå all-in på et visst tema. Med 100 gjester er det kanskje vanskelig å oppnå et gjennomgående klestema for gjestene, men om dere bare inviterer 30 gjester finnes det større potensiale for å ha et uforglemmelig gjennomgående tema. Be for eksempel alle gjestene bære hodeplagg, eller bare plagg i midnattsblått. Eller hvorfor ikke satse på 20-talls glamour eller bohem-tema ut i fingerspissene? La kreativiteten strømme og forklar for gjestene hvor mye temaet betyr for dere.

Bryllupslokale

Ved et mindre bryllup er det lettere å virkelig gå all-in på deres bestemte bryllupstema.

Lokalene

Valget av lokale til bryllupsmiddagen og festen påvirkes selvfølgelig av pandemien. Når det har vært nedskjæringer på antallet gjester kan det føles unødvendig å leie et lokale med kapasitet for 150 personer, når det bare blir en tredjedel så mange. Alternativene som åpner seg her er at noen festlokaler har valgt å dele opp lokalet i to eller tre mindre lokaler og kan på den måten holde flere bryllup samtidig, Dette kan ha en positiv påvirkning på kostnaden for dere, da det vanligvis er dyrere å leie et helt lokale enn å leie mindre avdelinger.

Fordelene med mindre lokaler

Å finne et lokale som rommer 150 sittende gjester og samtidig oppfyller deres ønsker om stil og tema kan være lettere sagt enn gjort. Gjennom å holde et mindre bryllup åpnes flere valgmuligheter opp og nå har dere kanskje mulighet til å booke favorittrestauranten deres eller å gjøre noens bakgård til den perfekte kulissen for bryllupet deres? Dessuten er det betydelig lettere å dekorere et mindre lokale i et gjennomgående tema enn å dekorere en hel festetasje.

Bryllupsreisen

Reisebransjen og våre reisevaner har kanskje fått den aller mest markante forandringen under pandemien. Harde restriksjoner rundt reising både innenlands og utenlands har gjort at det har vært vanskelig å drømme om kritthvite strender og vaiende palmer. Men derimot har nye trender poppet opp. Vi har generelt blitt bedre på å oppdage vakre steder, fantastiske SPA-anlegg og magiske hotell i vårt eget land. Hvem sa at bryllupsreisen må inneholde en flyreise? Pass på å oppdage hjemlandet og unn dere noen dagers luksus på hjemmeplan.

Sjekk inn på et hotell dere har drømt om å besøke, gå på en vinprøvning, hopp fallskjerm eller book doble SPA-behandlinger. Når det blir mulig å reise igjen, ser vi at trenden går mot færre, men mer nøye planlagte reiser. Vi kommer sannsynligvis ikke til å reise på same måte som vi gjorde før i tiden, men når vi først reiser så velger vi å slå på stortrommen.

Les mer

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Vil du gifte deg med meg?

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Book en DJ til Bryllupet!

Glem egne spillelister og sats på en DJ i stedet. Kilroy FX tilbyr gode pakkeløsninger for den som vil sikre…

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir…

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i…

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

Trender innen trykksaker og dekorasjoner

For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning.

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og…

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og…

Hold av dato/save the date

Gratulerer! Det skal inviteres til bryllup! Når dere har sted og dato klart for bryllupsdagen vil jeg anbefale å sende…

Hvilken bryllupskake velger du?

Å velge bryllupskake er kanskje den hyggeligste delen av bryllupsplanleggingen. Men hvilke smaker skal dere satse på og hva er…

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Mange legger stor vekt på å ha den riktige musikken på bryllupsfesten. Musikk snakker til følelsene, den får folk i…

Bryllupskanalen med Mona Grudt

Etter å ha vært i bryllupsbransjen siden 1996, så innehar jeg mange års erfaring og en genuin interesse for bryllup. Jeg…

Partystemning for store og små

Hvordan gjør man bryllupsfesten morsom for gjestene? Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, like utenfor Oslo. Sørmarka har fokus på høy kvalitet og service, med alt…

Slotsferie Danmark – lokaler for alle anledninger…

Hos Slotsferie Danmark leier vi ut hus til alle typer fester med overnattingsmuligheter inkludert.

Luksuriøse destinasjonsbryllup

Våre luksuriøse bryllupsplanlegging og bryllupsdesign-service er skreddersydd for våre klienter og vi jobber på den måten som passer deg og…

Omtalt destinasjonsbryllupsplanlegger

Hitched Portugal er omtalte bryllupsplanleggere fra Algarve som planlegger nydelige, elegante og luksuriøse bryllup i Portugal. Vi er stolte av…

Slottsbryllup i magisk miljø!

Uansett om slottet er insvept i sin grønne sommerskrud eller drapert i gnistrende snø. blir kombinasjonen av slottet og dets…

Bryllupskaker og lekre delikatesser

Drøm deg bort og se på bilder av herlige bryllupskaker og cupcakes. Hvem vet, kanskje finner du inspirasjon til din…