Promotion

Få gaveønskene oppfylt

Å skrive bryllupsliste til den store dagen er praktisk både for brudeparet og for de som skal i en oppmerksomhet på dagen.

Tekst & Foto: Kitch´n

Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste enten i butikk eller på nett, og dele den enkelt med venner og familie. Endringer på listen blir oppdatert fortløpende til alle landets Kitch’n butikker, på denne måten får dere oppfylt ønskene og unngår at de samme gavene havner på bordet. Dette gjør også gavekjøpet enklere for dem som ønsker å gi.

Bryllupsdagen er for de aller fleste den største dagen i deres liv, og nå har dere mulighet til å ønske dere noe spesielt og unikt. Noe dere kanskje ikke har kunne kjøpe tidligere fordi det er for kostbart. Dere trenger ikke bekymre dere over prisen når dere setter opp bryllupslisten, familie og venner kan slå seg sammen for å kjøpe de litt større og kostbare gavene.

Kjøkkenutstyr er fortsatt en vinner på ønskelisten til par som gifter seg, kun slått av pengegaver til bryllupsreisen eller bidrag til å betale for bryllupet. Det er ikke så merkelig at gaver til kjøkkenet står høyt på ønskelisten; kjøkkenet anses jo som hjertet i huset.

Kjøkkengaver står med andre ord på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange år. Vi anbefaler at dere ønsker dere produkter som varer slik at dere kan få glede av bryllupsgavene lenge. Og velg noe i de fleste prisklasser slik at alle som vil kan få gi en oppmerksomhet. Populære varer på bryllupslistene våre er serviser, bestikk, glass, kniver, kjøkkenmaskiner, vaser, gryter og panner.

Velkommen til en butikk nær deg, når det måtte passe, eller skriv listen på kitchn.no/bryllup.

Les mer

Få gaveønskene oppfylt

Å skrive bryllupsliste til den store dagen er praktisk både for brudeparet og for de som skal i en oppmerksomhet på dagen.

Bryllupsgaver – stort inspirasjonsgalleri!

Er du bedt i bryllup? Er ditt største hodebry hva du skal kjøpe til brudeparet i bryllupsgave? Ikke bekymre deg – i dette galleriet finner du massevis av tips!

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange år. Kitch´n anbefaler at dere ønsker dere produkter som varer slik at dere kan få glede av bryllupsgavene lenge.

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir det både gøyere – og enklere – dersom listen er nøye planlagt og noe brudeparet virkelig ser frem til å pakke opp.

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i en jungel av gavetips og ønskelister. Det finnes mange gode grunner til å bruke god tid på listen sin, noe som for mange brudepar ufrivillig havner langt nede på prioriteringslisten i bryllupsforberedelsene.

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi tror han kommer til å sette pris på!

Kunsten å skrive ønskeliste

Det er på tide å sende ut innbydelsene til bryllupsgjestene. Lokalet er bestilt, datoen er fastsatt og nå gjenstår bare å lage en ønskeliste. Her får du tips og råd om hvordan dere kan gjøre det lettere for både dere selv og gjestene.

Topp 10 bryllupsgaver

Er du invitert i bryllup, men kjenner at du nesten ikke har lyst til å gå fordi du er redd for å gi bort helt feil gave? Ikke fortvil, her finner du gode råd om bryllupsgaver.

Topp 10 gaveønsker til kjøkkenet

Ikke helt sikre på hva dere bør ønske dere til bryllupet? Her kan dere se populære gaveønsker fra Kitch’n sine brudepar!

Bryllupskvelder hos Kitch´n

Velkommen til en kveld med fokus på bryllup! Her vil dere få se både nye trender og klassikere innen kjøkkenutstyr, dere får hjelp  med bryllupslistene og mange flotte gaver deles ut.

Perfekt morgengave til han og henne

 

Ønsk dere opplevelser i bryllupsgave

 

Kreftforeningen

En gave til Kreftforeningen vil bidra til å gjøre hverdagen bedre for mennesker som er rammet av kreft. På den måten blir både gaven og feiringen en del av noe større, som mange får glede av.

Bryllupsgaven som redder liv

Stadig flere velger å gi til gode formål i forbindelse med bryllup for en mer betydningsfull feiring av sin store dag. Bidra til å gi livreddende medisinsk hjelp til de mest sårbare menneskene i verden.

Gaven til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet over IKEA startboks-syndromet. Men er dere flere som kan slå dere sammen, er det slett ingen umulig oppgave. Bare se her.

Seneste innlegg

Seneste innlegg

Gaver til forlovere

Både brud og brudgommens forlovere engasjerer seg og legger (forhåpentligvis) ned mye tid og energ

Les mer

Få gaveønskene oppfylt

Å skrive bryllupsliste til den store dagen er praktisk både for brudeparet og for de som skal i en

Les mer

Få hjelp til å opprette bryllupslisten !

Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen ak

Les mer

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi ti

Les mer

Toastmaster – den komplette guiden

Din beste venn, søster/bror, kollega skal gifte seg og du har fått i oppgave å være toastmaster?

Les mer

Gi ham et uforglemmelig utdrikningslag

Har du fått i oppgave å arrangere et utdrikningslag for den kommende brudgommen? Føler du deg str

Les mer

Hvem gjør hva i bryllupet?

I et bryllup er det noen viktige nøkkelpersoner som skal pekes ut. Disse personene er betrodde og f

Les mer

10 ting bryllupsgjesten bør unnvike

Her lister vi opp noen vanlige tabber. Unnvik å gjøre disse feilene og bli brudeparets favorittgje

Les mer

Skikk og bruk i bryllup

Bryllup er en begivenhet som er planlagt lang tid i forveien, og brudeparet har som regel skyhøye f

Les mer

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryl

Les mer