PROMOTION

Calligraphen

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og dekorasjoner til bryllup, for å høre om hva som er de seneste trendene.

Hva er Calligraphen?
– Vi er Skandinavias ledende e-handel for produkter til alle livets høytider og vi har 25 års erfaring med bryllup. Hos oss finner dere alt dere trenger, fra invitasjonskort til matchende dekorasjoner og detaljer. Vi tilbyr et bredt sortiment med egendesignede produkter som gjør deres store dag til noe helt spesielt. Når dere bestiller trykksaker fra oss kan dere stole på at de holder høy kvalitet og gir en eksklusiv følelse. Vi bruker bare kvalitetspapir og alt trykkes i vårt egne trykkeri. Vi arbeider med gedigne trykkpresser og tilbyr eksklusive effekter som foliering og letterpress. Siden 1992 har vi vært stolte Kongelige Hoffleverandører og vi har bland annet skapt invitasjonene til Kronprinsesse Victoria og Daniels bryllup.

Vad skal man tenke på når man velger innbydelseskort til bryllupet sitt?
For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning. Derfor er det første jeg synes brudeparet skal tenke på hvilken følelse de vil formidle. Er planen ett rustikt bryllup på en låve, et romantisk sommerbryllup eller et moderne city-bryllup? For de forskjellige typene bryllup kreves det forskjellige typer innbydelser og dekorasjoner. Neste spørsmål er hvilke behov man har. Hvor mye informasjon og tekst skal få plass på kortet osv. Velg gjerne et kort med flere forskjellige innlegg/småkort, så får dere plass til mer uten at det blir trangt. Følelse, behov, tema og farger er bra stikkord!

Finner dere ikke akkurat det dere søker eller føler dere at dere trenger litt veiledning? Da kan dere kontakte vår lokale kundeservice som gjerne hjelper dere på veien. Har dere en egen idé til design eller vil du kanskje lage en egen kombinasjon utfra våre forskjellige stiler, kontakt oss, så gjør vi alt for at dere skal få trykksakene akkurat slik dere vil ha dem.

På siten vår finner dere også mye nyttig informasjon rundt planleggingen av bryllupet. Hva skriver man om man ønsker seg penger i bryllupsgave? Hvordan utformer man teksten i innbydelsen? Hva innebærer forskjellige kleskoder? Hvor lang tid i forveien skal man sende ut invitasjonen?

Hvilke trender er det som gjelder akkurat nå?
De siste årene har den rustikke Boho-trenden vært veldig stor, med akvarellillustrasjoner med blomster. Den holder seg, men har også fått selskap av forskjellige metallinnslag med gull, roségull og koppertoner. Gjerne i form av en eksklusivt lakk-forsegling eller som folierte mønstre og tekster. Også kalligraferte tekster og fonter er veldig moderne akkurat nå.

Når man planlegger bryllupet sitt, synes jeg man skal tenke på fargene som finnes i naturen ved den årstiden og hvilke blomster som er i sesong. Lyse farger til våren og sommeren og kanskje litt mer dempede farger til høsten og vinteren. Men farger er alltid fint og vi anbefaler at man skal våge farge, illustrasjoner og mønstre. Men velg gjerne en mer mettet tone som oppfattes mer elegant enn farger som er veldig klare – de oppfattes nemlig mer skrikete og utstråler mer barneselskap enn bryllup.

Calligraphen

Finnes det noen variant alltid er aktuell?
Klassiske modeller i hvitt og vanilje er alltid aktuelt. Spesielt om det er litt mer eksklusivt papir og fine bånd av god kvalitet. Det er veldig vakkert å bruke en enhetlig fargetone men med forskjellig struktur på papir og bånd. For eksempel et omslag i matt vaniljepapir med litt struktur, innlegg i vanilje-metallic og et vakkert silke eller ripsbånd i samme fargetone. Det gir et veldig eksklusivt og sobert inntrykk. Hvorfor ikke slenge på en liten gullfoliering også, så blir det ekstra lekkert?

Hva er Calligraphens spesialiteter?
Calligraphen er eksperter på eksklusivt trykk i små opplag til en god pris. Vi tilbyr bland annet ”vanlig” trykk, foliering, preging og vårt mest eksklusive trykk – Letterpress. Følelsen av et letterpresskort må nesten oppleves og når man holder det i hånden første gangen blir man forelsket. Papiret er et bommullspapir på 600 gram der trykk og illustrasjoner presses ned i papiret med hjelp av en veldig gammel trykkpresse. Deretter legges fargen på. Det er et rent håndtverk og hvert kort blir dermed unikt. Det er gøy å kunne tilby denne teknikken til kundene våre, til gode priser som vi tror mange kommer til å bli glade for.

I kombinasjon med alle våre trykksaker har vi perfekte dekorasjoner og detaljer, som servietter med eget personlig trykk, gjestebøker, girlandere, vimpler og alt annet man kan tenke seg til den perfekte bryllupsdekoreringen. Hver eneste liten detalj teller – velkommen til oss hos Calligraphen!

LÆR MER


Følg oss på