Røros Hotell

An-Magrittveien 48

7374

Røros

72 40 80 00

www.roroshotell.no

salg@roroshotell.no

Den fantastiske atmosfæren og historiske omgivelser danner en perfekt ramme for et romantisk drømmebryllup på Røros. Her kan dere også få sagt «ja» i Norges vakreste kirke – Bergstadens Ziir . Røros Hotell har lang erfaring med store og små bryllup, og vi sørger for at dagen blir uforglemmelig. Vårt hotell har 157 rom, store festsaler og vi serverer lokalmat av ypperste kvalitet. Vår bad & velværeavdeling står til fri benyttelse for alle våre gjester

Bespisning & bryllupsfest
Hotellet tilbyr gunstige priser på overnatting til bryllupsgjestene, og vår flotte brudesuite kan reserveres til de nygifte på bryllupsnatten. Røros Hotell er stort nok til en skikkelig bryllupsfest, samtidig som det er intimt og skaper en hyggelig atmosfære for brudepar og gjester. Vi tilbyr gjerne rimelig overnatting for brudepar som vil prøvesmake menyen og planlegge detaljer som er viktig for gjennomføringen av bryllupet. Vi har utdannede vinsommelierer som hjelper dere med valg av viner til middag, aperitif og avec.

Vår store restaurant er ypperlig for bryllupsmiddager og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Falkbergetsalen i Storstuggu for bryllupsmiddag og fest er også populært. Salen har en flott scene egnet for taler og underholdning. Etter middag rigges salen om, og dansegulvet står klart for både brudevals og fest!
Vi hjelper til med planleggingen
Det er mye å tenke på før et bryllup. Hotellet har lang erfaring med store og små bryllup, og ditt arrangement betyr alt  for oss. Om ønsket setter vi dere i kontakt med alt fra frisør, dekoratør, konditor, blomsterforretning og fotograf, og ordner ellers alt som hører til festen, etter deres ønsker.  Vi sørger for at dagen blir uforglemmelig!

Kontaktinfo:
Tlf: 72 40 80 00
Mail: salg@roroshotell.no
Web: www.roroshotell.no

Vil du være synlig med selskapet ditt?