Jeg synes du er en legende

Alt begynte i januar 2020 med en telefonsamtale og kort deretter sendte Lisa en flybillett til Henrik for å komme å hilse på henne.

Tekst & Foto: Anna Storm www.annastormphoto.com

Første gang Lisa Anckarman fikk øynene opp for Henrik Borg var da han medvirket i den norske realityserien ’Ex on The Beach’. I Januar 2020 tok Lisa mot til seg og sendte en melding til Henrik der det kort og konsist stod ”Jeg synes du er en legende”. Henrik svarte nesten umiddelbart at han syntes Lisa også var en legende og dette ble starten på en gnistrende kjærlighetshistorie.

– I begynnelsen gjorde språkforskjellene at vi knapt forsto hverandre da jeg ringte Henrik på Facetime, sier Lisa og ler. Men vi falt umiddelbart for hverandres smil og fortsatte å holde kontakten.

Ganske tidlig i samtalene snakket Lisa og Henrik om at de ville se en dokumentar sammen. Men den geografiske avstanden skapte naturlig nok noen praktiske spørsmål. Dermed sendte Henrik en melding til Lisa som lød «Stockholm, Oslo eller Facetime?» Lisas svar: En flybillett for Henrik til Stockholm.

Kjærlighet ved første blikk      

Allerede under videosamtalene i begynnelsen ble de forelsket i hverandres smil, og nå som de møttes for første gang, viste det seg også å være kjærlighet ved første blikk.

– Det som umiddelbart slo meg da jeg først møtte Lisa, var hennes utrolige positivitet, sier Henrik. Lisas sprudlende energi gjennomsyrer hele hennes personlighet, og hun er også utrolig glad, snill, ressurssterk og omsorgsfull. Å møte Lisa for første gang var som å møte en kjær gammel venn. Alt føltes så kjent, trygt og så riktig.      

Siden Lisa fulgte Henrik via den norske serien ‘Ex on the Beach’, hadde hun allerede et bilde av hvem Henrik var før møtet.

– Etter 25 episoder der alt som skjer er veldig avslørt, slik det var i dette TV -programmet, får du lett følelsen av å kjenne noen selv om du aldri har møtt personen, sier Lisa. Hun fortsetter med at møtet i virkeligheten ble en suksess og Lisa setter utrolig stor pris på Henriks humor, kvikkhet og kompleksitet.

– Som person er han den morsomste og mest interessante personen jeg kjenner, men han besitter også en dybde som er utrolig interessant. Henrik gir meg trygghet i forholdet vårt hver dag. 

Både Lisa og Henrik definerer seg selv som Ja-siere og de har det til felles at de er utrolig spontane og stadig ser etter nye opplevelser.

– For oss er det veldig viktig å ha det gøy sammen, sier Lisa. Vi har det utrolig morsomt sammen og også den utrolige luksusen å være forelsket i hverandre. Henrik er enig og selv om både Lisa og Henrik har hatt flere forhold tidligere, er det først nå de vet hva kjærlighet er. For mellom Lisa og Henrik glitrer det fullstendig av kjærlighet.  

– Kort sagt, jeg var en stalker som var heldig, ler Lisa og viser til tiden da hun slavisk fulgte Henrik gjennom TV -skjermen i programmet ‘Ex on the Beach’.

”Jeg var kort sagt en stalker som hade flaks” – Lisa

Intensiv dating

Etter ytterligere tre besøk for Henrik hjemme hos Lisa i Uppsala, traff pandemien Covid-19 verden med full styrke. Dette innebar at grensene mellom Sverige og Norge ble stengt.

– Denne drastiske tiden da grensene stengte, bestemte vi oss for at jeg skulle flytte til Sverige, sier Henrik. Valget stod mellom å bli i Oslo og ikke vite når de ville få muligheten til å se hverandre neste gang eller å flytte til Sverige og bo hos Lisa på ubestemt tid. Valget viste seg å være ganske enkelt, og Henrik flyttet inn hos Lisa våren 2020. Under pandemien fulgte flere og flere restriksjoner, restriksjoner som gjorde at Lisa og Henrik mer eller mindre tilbrakte all tid sammen, og derfor ble det ganske intens dating for paret den første tiden, noe som viste seg å være ekstremt positivt for de ble kjent med hverandre på dybden i løpet av veldig kort tid.

– Under en tur til Marokko i mars 2020 spurte jeg Lisa om hun ville være sammen med meg, sier Henrik. Lisa svarte selvfølgelig ja, og allerede her begynte et frø å spire rundt selve frieriet.

Hun sa ja

Allerede da Henrik hadde spurt Lisa om hun ville være kjæresten hans, begynte tankene om et frieri. I løpet av mai måned, bare to måneder etter at de ble et offisielt par, bestemte Henrik seg for at frieri ville finne sted i løpet av de neste månedene.

– Henrik hadde veldig tidlig i forholdet vårt spøkende sagt «Du vet at du kommer til å bli kona mi, ikke sant?» og selv om det var en flørtende og leken tone i setningen, visste vi begge at den også inneholdt et gram sannhet, sier Lisa. Og 17. oktober 2020 gikk Henrik ned på kne. Lisa hadde lenge hatt mistanke om frieri, men ble likevel totalt overrasket da det faktisk skjedde.

– Henrik hadde vært ganske distrahert en stund, og mennesker rundt oss hadde hvisket og tisket en del. Selvfølgelig hadde jeg mine mistanker om at noe var på gang, men jeg visste absolutt ikke hvor eller når, sier Lisa.  Frieriet fant sted under en lunsj inne på hotellrommet på Hôtel Du Louvre i Paris, og det var en overrasket og glad Lisa som kastet seg i armene til Henrik og sa JA. Og for alle oss romantikere som gråtende elsker å se frierier, er vi heldige, for Henrik filmet nemlig alt.

– Det er en av egenskapene som gjør Henrik til et så fint menneske, sier Lisa. Han vet hvor mye jeg liker å dokumentere ting som skjer i livet mitt, både gjennom bilde og video. Og Henrik har akseptert dette og tatt hensyn til det både da han spurte om vi ville være sammen og senere også frieriet. Å ha det øyeblikket på video og å kunne se tilbake på det er uvurderlig, fortsetter Lisa.

Se frieriet på Youtube her!

Tid for bryllup

For paret var det selvfølgelig med et bryllup i Sverige, selv om tankene på et bryllup i Norge eller resten av verden også var der. Det som avgjorde beslutningen, var valget av bryllupssted. Både Lisa og Henrik hadde en drøm om å gifte seg og holde festen på et slott, og i Sverige fant de det perfekte anlegget; Rånäs slott.

– Vårt ønske var å lage et storslått bryllup i et miljø som passer til våre sprø ideer, og Rånäs slott ble en perfekt match, sier Henrik. Det at slottet bare ligger ca 1 time fra Arlanda gjorde det enda bedre siden vi hadde flere gjester som kom med fly, fortsetter Henrik.

I slutten av mai holdt Lisa og Henrik sitt storslåtte bryllup på Rånäs Slott. Fredag ​​kveld begynte feiringen med en fest med festivaltema, boblebad, foodtrucks og artister som opptredde i løpet av kvelden. Selve bryllupet ble holdt på lørdagen. På bryllupsdagen ønsket paret en morsom og avslappet atmosfære med mye mingling, champagne, middag og fest. Og den magiske helgen ble deretter avsluttet på søndag med en felles brunsj for de 120 gjestene som bodde på slottet.

Når det gjelder gjestelisten, er paret enige om at det ikke var veldig vanskelig å skrive den.

– Rånäs slott har plass til 120 overnattingsgjester og siden det var en selvfølge for oss at alle skulle overnatte, ble 120 mennesker en naturlig grense, sier Henrik. Hvem som har blitt invitert, har imidlertid blitt justert et par ganger i løpet av planleggingsreisen.

– Fra begynnelsen skrev vi ned folk vi kjenner godt, men har senere endret listen et par ganger. Vi har møtt nye mennesker i det siste som vi ikke kjenner så godt, men som gir så utrolig god energi og som vi selvfølgelig også ønsker å invitere til bryllupet vårt. For oss har det vært viktig; å omgi oss med positiv energi på bryllupsdagen, sier Lisa.

Å feire bryllupsdagen med mennesker som utstråler positiv energi var blant de viktigste tingene for oss når vi bestemte gjestelisten”

Det aller viktigste

Før bryllupet spurte Bryllupsmagasinet Lisa og Henrik om å nevne noen punkter de synes er de viktigste både før og under selve bryllupsdagen.

– For meg har det vært ekstremt viktig i planleggingen å omgi meg med mennesker jeg stoler på, slik at jeg kan få en pause fra kontrollbehovet mitt og slappe av under planleggingen, sier Lisa. Det andre som stod øverst på ønskelisten hennes var at både hun og Henrik og alle gjestene skulle ha det bra.

Lisa og Henrik har privilegiet å få leve et ekstraordinært liv med mange reiser og opplevelser, og i bryllupet ville de gi sine venner og familie den samme muligheten med et storartet bryllup, vakkert slott, god mat og god drikke. Men Henrik har fortsatt en ting som er viktigere enn noe annet.

– For meg er det bare en ting som er viktig under bryllupet, sier Henrik. Og det er at jeg får Lisa og at hun blir lykkelig med meg.

Lisa & Henriks tips til Bryllupsmagasinets lesere

Under en bryllupsplanlegging dukker det opp flere ting enn du tror som må planlegges, og for oss har en bryllupskoordinator vært uvurderlig. Så vårt tips for alle som har økonomisk mulighet, er å ansette nettopp en koordinator. Enten for hele bryllupet eller bare for utvalgte deler. Det tar bort så mye press og har i hvert fall gjort at vi har tid til å nyte planleggingen mer. Har du ikke muligheten til dette, så kanskje venner eller familie kan hjelpe?

For oss er det veldig viktig å huske at forholdet til hverandre alltid er viktigere enn selve bryllupet. Hvis dere som par merker at bryllupsplanleggingen skaper mer stress og oppstyr enn glede, er det et signal om å stoppe opp og ta et skritt tilbake.

Min erfaring, sier Lisa, er også at kvinnen ofte er drivkraften i planleggingen og ønsker å bestemme alt, men likevel kanskje klager til partneren sin over at han ikke engasjerer seg? Hvis dette er tilfelle, synes jeg du bør sette deg ned med partneren din tidlig i planleggingen og spørre hva han eller hun synes er viktig i løpet av bryllupsdagen. De tingene partneren prioriterer, kan dere planlegge sammen eller så kan du overlate det til partneren. Resten av planleggingen, som f eks. hvilke sko du skal ha, er det bedre å planlegge med en god venn. Se på bryllupsplanlegging som en prosjektplan for et arrangement. Hva er du god på? Hva er partneren din flink til? Og hva er du mindre god på og trenger hjelp til?

– Vi er begge sjokkerte over hvor mye planlegging som faktisk ligger bak et bryllup, og vi vil virkelig rose alle brudeparene der ute som skaper magiske bryllupsdager!

Teamet bak fotograferingen

Fotograf: Anna Storm, www.annastormphoto.com

MuA & Hår: Elin Hang, www.elinhang.com

Blomster: Sissel Willbro, www.frokenblomma.se

Klær: från Åsa Design, Grebbestad. www.asadesign.se

Stylist: Mari K. Loewen

Følg Lisa & Henrik!

Sjekk ut deras egne reality-serie ”Lisa & Henrik” på Youtube.

Du kan også følge dem på instagram @lisaanckarman & @henrixborg

Les mer

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Vil du gifte deg med meg?

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Book en DJ til Bryllupet!

Glem egne spillelister og sats på en DJ i stedet. Kilroy FX tilbyr gode pakkeløsninger for den som vil sikre…

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir…

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i…

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

Trender innen trykksaker og dekorasjoner

For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning.

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og…

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og…

Hold av dato/save the date

Gratulerer! Det skal inviteres til bryllup! Når dere har sted og dato klart for bryllupsdagen vil jeg anbefale å sende…

Hvilken bryllupskake velger du?

Å velge bryllupskake er kanskje den hyggeligste delen av bryllupsplanleggingen. Men hvilke smaker skal dere satse på og hva er…

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Mange legger stor vekt på å ha den riktige musikken på bryllupsfesten. Musikk snakker til følelsene, den får folk i…

Bryllupskanalen med Mona Grudt

Etter å ha vært i bryllupsbransjen siden 1996, så innehar jeg mange års erfaring og en genuin interesse for bryllup. Jeg…

Partystemning for store og små

Hvordan gjør man bryllupsfesten morsom for gjestene? Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, like utenfor Oslo. Sørmarka har fokus på høy kvalitet og service, med alt…

Slotsferie Danmark – lokaler for alle anledninger…

Hos Slotsferie Danmark leier vi ut hus til alle typer fester med overnattingsmuligheter inkludert.

Luksuriøse destinasjonsbryllup

Våre luksuriøse bryllupsplanlegging og bryllupsdesign-service er skreddersydd for våre klienter og vi jobber på den måten som passer deg og…

Omtalt destinasjonsbryllupsplanlegger

Hitched Portugal er omtalte bryllupsplanleggere fra Algarve som planlegger nydelige, elegante og luksuriøse bryllup i Portugal. Vi er stolte av…

Slottsbryllup i magisk miljø!

Uansett om slottet er insvept i sin grønne sommerskrud eller drapert i gnistrende snø. blir kombinasjonen av slottet og dets…