Bryllupsmesser & Event

I Bryllupsmagasinets messekalender kan du se kommende bryllupsmesser og bryllupsevent over hele landet. Vi oppdaterer messekalenderen løpende med nye messer!

My Wedding – Bergen

Det er en glede å invitere deg til årets første bryllups seminar i de historisk flotte lokalene til OPUS XVI, The Edvard Grieg Heritage Hotel, på Vågsallmenningen 16, midt i Bergen.

Brud Ålesund

Brud Ålesund er det store årlige arrangementet i Ålesund regionen knyttet til bryllup på Scandic Parken Hotell. 19. januar 2020.

Wedding Fair Innlandet

Når du besøker Wedding Fair Innlandet, kan du forvente å møte utstillere av topp kvalitet, i alle aspekter innen bryllupssegmentet.

Bryllupskveld hos Kitch´n

Kitch’n arrangerer BRYLLUPSKVELD i 7 butikker onsdag 29. januar! Få tips og råd til bryllupslisten, alle som skriver liste får gave og det blir loddtrekning av flotte premier.

Brudeshow

Konferansier Ronny Myrene skal lede deg gjennom denne kvelden, med sang-innslag fra Maren Flovte Reme, samt Cindy og Drew Hill. Få med deg et nydelig brudeshow

My Wedding – Stavanger / Sandnes

Det er en glede å invitere til MY WEDDING Stavanger/Sandnes Sted: QualityHotel Residence Vi har samlet flotte utstillere som vil vise deg konseptene sine og la deg inspirere!

Bryllupsshow 2020

Velkommen til Bryllupsshow og Midt-Norges største bryllupsmesse på Royal Garden i Trondheim søndag 2. feburar 2020. Vi samler over 20 spennende utstillere tilknyttet bryllup som alle er der for å gi deg inspirasjon, personlig veiledning, tips og råd til planleggingen av den store dagen.

Din bryllupsmesse

9. februar 2020 arrangeres Din Bryllupsmesse på Grand Hotel. Her kan dere planlegge bryllupet i vakre omgivelser.

Bryllupsmesse i Glasmagasinet!

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag. 

Wedding Shower – Kristiansand

Bryllupsmessen finner sted i de flotte lokalene til Hunsfos Opplevelse A/S  i Vennesla. Messe konseptet vil i år være tuftet på den erfaringen vi hadde fra messene i Bergen oktober i 2017 og 18.

My Wedding – Oslo

Det er en glede å invitere til MY WEDDING Oslo på Åpen Scene. Vi har samlet flotte utstillere som vil vise deg konseptene sine og la deg inspirere!