Messer & Arrangementer

My Wedding – Bergen

Det er en glede å invitere deg til årets første bryllups seminar i de historisk flotte lokalene til OPUS XVI, The Edvard Grieg Heritage Hotel, på Vågsallmenningen 16, midt i Bergen.

Brud Ålesund

Brud Ålesund er det store årlige arrangementet i Ålesund regionen knyttet til bryllup på Scandic Parken Hotell. 19. januar 2020.

Wedding Fair Innlandet

Når du besøker Wedding Fair Innlandet, kan du forvente å møte utstillere av topp kvalitet, i alle aspekter innen bryllupssegmentet.

My Wedding – Oslo

Det er en glede å invitere til MY WEDDING Oslo på Åpen Scene. Vi har samlet flotte utstillere som vil vise deg konseptene sine og la deg inspirere!

Brudeshow

Konferansier Ronny Myrene skal lede deg gjennom denne kvelden, med sang-innslag fra Maren Flovte Reme, samt Cindy og Drew Hill. Få med deg et nydelig brudeshow

My Wedding – Stavanger / Sandnes

Det er en glede å invitere til MY WEDDING Stavanger/Sandnes Sted: QualityHotel Residence Vi har samlet flotte utstillere som vil vise deg konseptene sine og la deg inspirere!

Din bryllupsmesse

9. februar 2020 arrangeres Din Bryllupsmesse på Grand Hotel. Her kan dere planlegge bryllupet i vakre omgivelser.

Bryllupsmesse i Glasmagasinet!

Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag. 

Wedding Shower – Kristiansand

Bryllupsmessen finner sted i de flotte lokalene til Hunsfos Opplevelse A/S  i Vennesla. Messe konseptet vil i år være tuftet på den erfaringen vi hadde fra messene i Bergen oktober i 2017 og 18.