MESSER

Messekalender

Messer og andre bryllupsarrangementer er viktige arenaer for å samle inspirasjon for din bryllupsplanlegging. Nedenfor finner du et utvalg av årets bryllupsmesser og andre arrangement rundt om i landet.

Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” i Kongsberg

22. oktober 2017
Søstrene Storaas Hotell, Kongsberg

 

For tredje år på rad åpner vi dørene for kommende bruder og brudgommer, forlovere, venner og kjente til Bryllupsmessen ”Ditt Eventyr” 22. oktober. Her vil det være utstillere fra alle leverandører du trenger for å planlegge ditt drømmebryllup. Konferansier er Katrine Sørland.

Les mer

Kjøp billetter

ditt_eventyr_messe

Wedding Shower i Bergen

22. oktober 2017
Scandic Flesland Hotell, Bergen

 

Årets bryllupsmesse finner i år sted på Bergens nyeste og flotteste konferansehotell, Scandic Flesland hotell. I år lager vi et nytt messekonsept og går helt nye veier. Dette året vil vi arrangere en «Wedding Shower» istedenfor messe & bryllups-show med spennende aktører, overraskelser og gaver til brudepar, vising av brudekjoler, dresser, smoking og mye mer.

Les mer

Kjøp billetter

dinmesse

Fra Ja til Ja, Sandefjord

29. oktober 2017
Hotell Kong Carl, Sandefjord

 

Hjertelig velkommen til en unik bryllupsmesse på Hotel Kong Carl i Sandefjord. Katrine Sørland er vår konferansier og hun vil introdusere alle utstillerne og geleide dere gjennom et flott brudeshow. Sanger Stein Henrik Vestly kommer for å synge og billedkunstner Verena Wadell vil ha en live performance på scenen. Det vil bli servert fingermat og litt å drikke. Du får med deg en goodiebag og det vil være en konkurranse med flotte premier. Gratis entré.

Les mer

frajatilja

Trondheimsbryllup

29. oktober 2017
Kvilhaugen gård, Trondheim

Søndag 29. oktober arrangerer Trondheimsbryllup.no bryllupmesse på Kvilhaugen gård. I samarbeid med flere lokale aktører satser vi på en koselig og intim messe.

Du vil få se vakre brudekjoler og herreklær, de lekreste kakene og de siste trendene innen så å si alt som omhandler bryllup. Vi kan også love musikalske innslag fra lokale artister, samt masse tips og ideer.

Det er begrenset antall plasser, så kjøp din billett på www.hoopla.no i dag!

Bryllupsevent2017_2

Annonse

Les også

Annonse

Les også

Annonse

Les også

 • Herregårdsstil

  brudguminspiration_thumbnail
  Trom sammen dine nærmeste venner på en herregård dagen før bryllupet. Tilbring døgnet i et klassisk miljø og gjør deg klar for den store dagen. Fokus på detaljer og passform er helt grunnleggende og gjør deg til den flotteste utgaven av deg selv.
 • Humanistisk vigsel

  humanist_tubbe
  Humanistisk vigsel er for par som vil feire at de skal gifte seg, som vil bruke tid på å planlegge seremonien, og som vil ha en seremoni med kultur, tale og ekteskapsinngåelse.

Annonse

 • Morgengaven

  morgongavan-teaser
  Morgengaven symboliserer begynnelsen på alt det store og vakre man som nygift par skal oppleve og utrette sammen. Et varig symbol på parets kjærlighet til hverandre. Som om ikke det stiller høye krav til oppfinnsomheten...
 • Trendspaning på CPHJS

  teaser
  I helgen gikk Copenhagen Jewellery & Watch Show (CPHJS) av stabelen
 • Diamantjakten

  diamantjakten_t
  Diamantjakten er en konkurranse Bryllupsmagasinet arrangerer sammen med noen av Norges gullsmeder. Konkurransen gir deg muligheten til faktisk å vinne en ring du har designet selv.

Annonse

Annonse


Følg oss på