PROMOTION

Norges beste brudesalong ligger i Sandvika

Christiane Brudesalong har mer enn 25 års erfaring i bransjen. Hva vil det si for deg som brud?

Tonje, butikksjef i Christiane brudesalong forklarer:

– Vi som jobber i Christiane Brudesalong er stolte av jobben vår, vi lever og ånder for dette hver dag og vi vet at kundene setter pris på det. Vi er ikke den største brudesalongen i omsetning, og ønsker heller ikke være det. Utvalget derimot er en av Østlandets største.

Vi har en del designere du ikke finner i mange salonger ellers i Norge. Dette gjør at kundene våre føler seg mer spesielle.

Vi ønsker å kjenne igjen brudene våre når de kommer inn døren, noe vi vet betyr det lille ekstra både for oss og dem. Vi vet at kunden ønsker en personlig og fin opplevelse med familie og venner tilstede når de skal velge kjole, og det er dette vi er gode på! Vi ønsker å bli kjent med kundene våre, vi er oppriktig interesserte i å høre om hele historien deres bak bryllupet.

Vi gir også gode råd om den store dagen. Vi leverer alt av klær til den store dagen, ikke bare til brud, men til brudgommen, barna og ikke minst gjestene i bryllupet.

Egne skreddere på huset sørger for at alt sitter perfekt. Velkommen til Christiane Brudesalong, midt i hjertet av Asker og Bærum. Vår ekspertise hjelper deg å finne drømmekjolen.

Foto: Beate Willumsen            

LÆR MER


Følg oss på