Panelet tester: Neglelakk fra IsaDora.

Enten du planlegger bryllupsdagen eller bare leter etter en god, holdbar makeup er det viktig at det du velger dekker bra og holder lenge. Vi i redaksjonen har derfor testet forskjellig type makeup fra ulike kjente varemerker for å sjekke om produktene holder det de lover. I denne artikkelserien vil vi presentere resultatene for dere. Først ute er neglelakk fra IsaDora.

Text: Anna Storm  Foto: IsaDora & Shutterstock

Om produktet:
IsaDoras Gel Nail Lacquer er en gel-neglelakk som er like lett å påføre som vanlig neglelakk som som tørker uten UV-lampe. Fargen herdes i vanlig dagslys og etterlater en jevn kulør som varer opp til en hel uke.   Lakken finnes i et hav av ulike fargenyanser og du kan enkelt matche det du har på deg eller din stil med en lakk i riktig farge. I kolleksjonen finnes også et fransk manikyr-sett, perfekt for bryllupsfesten.

 

Påfør to lag av den fargede lakken og la den tørke i cirka tre minutter før du avslutter med et lag Top Coat. Den fargede Gel Nail Lacquer og Gel Nail Lacquer Top Coat er en reaktiv kombinasjon som på en skånsom måte selvherder og etterlater en glossy finish som ikke flasser. Resultatet holder opp til en hel uke.

 

Test:
Vi bestemte oss for å påføre kun ett lag av den fargede lakken. Siden lakken er ganske tykk og svært dekkende, syntes vi det ble for mye og slett ikke nødvendig med to lag. Dette er muligens en smakssak og kan hende er det forskjell på fargene med tanke på hvor mye de dekker.   Fordelen med Top Coat var at den tørket fort - ellers opplever man gjerne at fargen ”løser seg opp” når man påfører topplakken og denne bruker lang tid på å tørke.

 

Lakkens varighet varierte litt avhengig av hvem som hadde den på og de huslige sysler personen utførte. Ved lettere husarbeid antar vi at lakken holder i fem-seks dager før den begynner å flasse. Vi syntes dette var et svært positivt resultat med tanke på at neglelakk ofte går bort allerede etter dag to eller tre.

 

Resultat:
IsaDoras Gel Nail Lacquer får 4 av 5 poeng fra Bryllupsmagasinet. Fordel: Dekkende, stor variasjon på fargene og lakken tørker raskt.   Ulempe: Siden lakken opplevdes litt i tykkeste laget, kunne det være vanskelig å få et jevnt resultat.

Et utvalg av fargene

Flere artikler om skjønnhet

[vc_carousel posts_query="size:10|order_by:date|categories:3" slides_per_view="6" autoplay="yes"]