PROMOTION

Rømskog Spa & Resort

Rømskog Spa & Resort ble bygget i 2008 og har en unik beliggenhet praktisk talt i sjøen Vortungen på Rømskog. Hotellets gode atmosfære og servicen vil gi deg en opplevelse du sent vil glemme. I skogens ro kun 1,5 time i fra Oslo og Gardermoen. Hotellet er bygget med tanke på miljøet, der materialvalg og energiløsninger er lagt stor vekt på.

Hit til oss er kurs og- konferansedeltakere, spa-nytere, bryllupsgjester, vennepar, vennelag og kjærestepar hjertelig velkommen.
Hotellet tilbyr deg som gjest et meget flott og tiltalene spaanlegg - med alle fasiliteter for din bekvemmelighet.
Med saltvannsbasseng, kaldkulp, steambadstu, tradisjonell sauna, utendørs varm bad for å nevne noe
Hotellet har 39 dobbeltrom, (Hvorav 2 er handicaprom) 1 minisuite, 2 juniorsuiter og 2 seniorsuiter, der nesten alle rom har utsikt mot sjøen. Rommene har smakfull innredning, store vinduer til å åpne, flatskjerm-TV, flotte og godt utstyrte bad - alt med tanke på et opphold du skal huske lenge.
Hos oss har du muligheten til å booke hele hotellet eksklusivt for ditt bryllup. Vi skreddersyr etter ditt ønske og kan friste deg med en unik beliggenhet og en helt spesiell god atmosfære og service. For ikke å snakke om en matopplevelse du sent vil glemme. Med andre ord, vi er det perfekte stedet for ditt eventyrbryllup.
Vi har god erfaring innenfor selskapsservering og våre lokaler passer til de fleste anledninger. Konfirmasjon, dåp, jubileer og andre type begivenheter. Det største lokale har plass til 100 gjester.
Vi ønsker velkommen til oss for eksklusivt bryllup i naturskjønne omgivelser.

Les mer om Rømskog Spa & Resort her