Trendspaning på CPHJS

I helgen gikk Copenhagen Jewellery & Watch Show (CPHJS) av stabelen - en innkjøpsmesse for gull, klokker og tilbehør. Vi i Bryllupsmagasinet var selvfølgelig på pletten og fikk med oss de aller hotteste nyhetene. Her presenterer vi noen trender det er verdt å merke seg.

Text: Anna Storm  Foto: Anna Storm

Smale ringer

Tidligere var det trendy med ganske brede og robuste ringer, men i dag foretrekker man de nette og smale. Ringen kan være helt glatt eller med mange gnistrende innfatninger. Vi ser også smale ringer hvor en større sten er fattet inn i kombinasjon med flere briljanter. 30-talls- og vintagetrendene gjør seg bemerket også på gifteringene. Den såkalte karmoseringsringen har et sterkt comeback i disse tider.

Smale ringer fra Swepol

Fargeglade stener

I tillegg til skinnende briljanter og diamanter ser vi også en rekke variasjoner av fargeglade edelstener. Også disse ser ut til å være inspirert av vintage-trenden som synes være sterkere enn noensinne. Her ser vi såvel stener i herlige pastellfarger som sterkere kulører og farger i en mer dus skala som terrakotta, oliven og plomme.

Fargeglade steder fra Lieblings.

Naturmotiver

Naturmotiver har i lang tid vært populære i gull- og smykkebransjen – så også denne sesongen. Mange merker har eikenøtter og blader som motiv og ringer som ligner tornekvister så vi mange av. Å kombinere naturmaterialer med naturmotiver i smykker ser ut til å være en sikker vinneroppskrift!

Naturinspirerte smykker fra Blossom Coepenhagen

Bohemsmykker

Ingen har vel gått glipp av at 70-tallet og hippiemoten har gjort et sterkt comeback i moteverdenen dette året. Denne trenden ser vi mye av i smykkebransjen. Spirituelle motiver, lange rekker av fargeglade stener og hårbånd i alskens farger er bare noen vitnesbyrd på dette. Perfekt tilbehør for deg som drømmer om et bohembryllup.

Boheminspirert fra Mai Copenhagen

Klokker

Klokker og armbåndsur er mildt sagt tidløse gjenstander. Den moderne bruden og brudgommen bærer klokke på bryllupsdagen. Klokken er også umåtelig populær som bryllupsgave. På CPHJS sa vi mange vakre urverk i utallige modeller med armbånd i både lær, stål og mesh.   Det er ingen sak å finne vakre armbåndsur for enhver smak og i alle prisklasser.

Klokker fra Doxa samt Arne Jacobsen