Gi ham et uforglemmelig utdrikningslag

Utdrikningslag aktivitet

Har du fått i oppgave å arrangere et utdrikningslag for den kommende brudgommen? Føler du deg stresset over utfordringen? Slapp av, vi har tipsene!

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

For ikke særlig lenge siden var det nesten et «must» å lage pinlige utdrikningslag som ofte kanskje ikke var så bra for brudgommen. I dag handler det mer om å skape en morsom og uforglemmelig dag for den kommende ektemannen og selvfølgelig også for alle kompisene.

GENERELLE TIPS:

  • Unngå å skjemme ut brudgommen ved for eksempel å tvinge ham ut på byen iført minimale truser for å selge kondomer eller lignende. Finnes det noen som liker det, helt ærlig?
  • Lange transportetapper? I blant er dere nødt til å bevege dere fra punkt A til punkt B. Med litt alkohol innabords etter en hel dag er det fort gjort å bli litt søvnig. Unngå dette ved å ha en boks med lapper over «temaer» som brudgommen kan prate om. Det kan være «Den første kjærligheten», «Når jeg var 16 var jeg…», «Noe jeg er flau over er…» og så videre.
  • Overraskelsesmomentet er nesten halve greia med et vellykket utdrikningslag. Sørg derfor for at planleggingen av utdrikningslaget skjer uten den kommende brudgommens vitende. Overrask ham etterpå ved en klassisk kidnapping, ved å dukke opp midt under middagen med svigerforeldrene eller ved å involvere sjefen hans til å sette ham opp på et viktig møte der dere senere kommer inn og overrasker. Bare fantasien setter grensene.
Utdrikningslag aktivitet

Velg en aktivitet som dere vet at den blivende brudgommen liker.

Utdrikningslag aktivitet

Tid sammen – det er nok den beste gaven ved et utdrikningslag.

Utdrikningslag aktivitet

Fysiske aktiviteter tenner ofte konkurranseinstinktet og byr på mye latter.

Utdrikningslag

Å gå på stand-up er et innslag som garantert blir satt stor pris på av hele utdrikkingslaget.

For halvdagen

Har dere bare noen timer på å arrangere et uforglemmelig utdrikningslag? Null problem! På noen timer rekker dere mye morsomt. Det klassiske er å begynne med et overraskelsesmoment der brudgommen blir tatt på sengen av dere. For å få så mye som mulig ut av disse timene anbefaler vi at dere begynner med en aktivitet. Det vanligste er at man begynner med å helle i den kommende brudgommen store mengder alkohol, men vær litt forsiktig - ingen ønsker å bli stupfull den første timen for så å risikere å være dårlig resten av dagen.

Har dere bare en halv dag til rådighet, bør dere gjøre en felles aktivitet, for å involvere alle i gjengen. Dette kan enten være en fysisk aktivitet som å kjøre en Stand up Paddel, lære der å surfe eller kjøre motorcross (husk på at for å utføre motorsporter må man være edru). Eller kanskje bestiller dere en øltesting eller et kurs i hvordan man lager sin egen pølse eller lærer seg å skyte lærduer. Velg en aktivitet som dere vet at brudgommen interesserer seg for - men som samtidig gjerne må involvere en god del latter. Etter aktiviteten har dere bestilt bord på brudgommens favorittrestaurant. Mens dere spiser har dere en quiz der brudgommen må svare på uventede spørsmål om seg selv.

Hele dagen

I løpet av en hel dag har dere mer tid til forskjellige aktiviteter - tenk likevel på ikke å bestille for mange aktiviteter på én dag, det kan fort bli stressende og ofte tar hver enkelt aktivitet lengre tid enn beregnet (spesielt om det er alkohol innblandet). En fin start på dagen er etter overraskelsesmomentet å by den kommende brudgommen på en brunch/frokost. Dekk på en buffet av godsaker – legg gjerne litt ekstra fokus på den maten som dere vet brudgommen liker. Under frokosten kan det være lurt å kjøre en lek for å kickstarte dagen. Hvorfor ikke ha en lagkonkurranse der dere skal komme på en spesiell raplåt til brudgommen. Beste beat vinner!

Etter frokost fortsetter dere med dagens første aktivitet. Akkurat som med den halve dagen kan dere med fordel finne på en aktivitet der alle er involverte. Hvorfor ikke padle kajak, organisere en eller annen lagsport eller fly i luftballong. Lad senere opp med burgere som er bestilt fra brudgommens favorittkjøkken og fortsett ettermiddagen med å ta badstue. Ta til slutt en dukkert utendørs (uansett årstid) før dere begynner kvelden med et stand-up-show dere har forhåndsbestilt.

 

Flere dager

For dere som slår på stortromma og velger et utdrikningslag som pågår en hel helg finnes det uendelige muligheter. For dere med større budsjett kan dere kidnappe brudgommen og senere dukke opp på flyplassen og overraske ham med en crazy helgetur til en fantastisk by. Ønsker dere en feiring som pågår over flere dager, men ikke har anledning til å spandere tusentalls kroner? Ingen hindring! Bestille en mindre hytte i skogen, eller kanskje lån en sommerstue fra en eller annen slektning. Tilbring deretter helgen med å vandre i skogen, tenne bål og lage mat over bålet, kjør masse konkurranser og tilbring kveldene med å kle dere opp og bland deres egne drinker.

LES MER