Vinterbryllup – alt du vil vite

Vinterbryllup

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite!

Tekst: Kristin Hasssellind  Foto: Adobestock.com

Har du alltid visst at du ønsker å gifte deg om vinteren? Elsker du snø og kulde? Vil du at ditt bryllup blir en dag gjestene dine aldri kommer til å glemme? Et vinterbryllup kan både bli vakkert, magisk og spennende. Selv om det ofte er veldig kaldt om vinteren, finnes det mange løsninger slik at du og dine gjester holder varmen gjennom dagen.
 

Norsk natur & mytologi

Ingenting slår norsk natur om vinteren. Stillhet, uberørte fjell, tåke som ligger over krystallklare fjorder, mystisk vinterlys og snødekte landskap som omfavner de majestetiske fjelltoppene. Kan du føle magien allerede? Er du heldig, kan du faktisk oppleve Nordlyset som setter prikken over i’en for hele bryllupet! Elsker du norsk natur og mytologi, er Rondande, Otta og Lillehammer vakre destinasjoner å gifte seg på. Et fjellbryllup med frost, kritthvit snø og minusgrader, som gir «røyk» fra munnen når du puster blir definitivt en spesiell og vakker begivenhet.
 

Svenske Lappland

Har du alltid ønsket å gifte dere i Sverige på grunn av landets kostnader, men ikke helt bestemt dere for hvor? Skap et magisk eventyr i svenske Lappland! Det sies at Europas siste villmark finnes i Lappland, og et raskt søk på internett så forstår man hvorfor. Lappland har store skogsområder, fri natur, ville dyr, naturreservater, mektige elver og myrer. Landskapet ligger nord i Sverige, og grenser både til Finland og Norge. I Jukkasjärvi i Kiruna finnes for eksempel verdens første ishotell, som er en unik severdighet og opplevelse.
 

Juletema i Finland

Den nordligste delen av Finland er kjent for å være julenissens hjem og her finnes muligheten til å gifte seg på SantaPark der det er jul året rundt, enten i julenissens hemmelige skog, eller i Isgalleriet, 50 meter under polarsirkelen omgitt av isskulpturer og vakker lyssetting.
 

Slottsbryllup i Danmark

Danmark er kjent for sine mange historiske og vakre slott, så drømmer du om et ekte prinsessebryllup med fyr i peisen og lysekroner, så har landet mange slott og herregård å velge mellom. Det er enkelt å komme seg fra Norge og Sverige til Sjælland, som er den største øya i Danmark. Danmark er kjent for sine milde vintre, selv om temperaturen kan synke flere minus også her. Om vinteren kan det være mye vind, siden landet ikke har store fjellandskap som i Norge og Sverige. Dette kan ofte gi vakre og kraftfulle bølger ved havet om du ønsker å gifte deg ved stranden.

Låvefest

Et bondebryllup i en låve kan virkelig bli koselig om vinteren! Mørkt tømmerpanel, levende lys, rustikke elementer, reinskinn, lysslynger dekorert i taket og lune og varme detaljer, kan gi deg en herlig romantisk følelse på bryllupsdagen. Det er flere og flere gårder som tilbyr utleie av låven som bryllupslokale dersom du ikke har tilgang til en egen.

Invitasjoner

Før du sender ut formelle invitasjoner, kan det være lurt å sende ut «save the date» invitasjoner skriftlig eller digitalt seks måneder før bryllupet skal holdes, om det er slik at gjestene ikke bor i nærheten av der du og din kjære skal holde bryllupsfesten. Bryllupsinvitasjonene sendes formelt ut tre måneder før bryllupet, og skal inneholde all informasjon du mener gjestene har behov for å vite før den store dagen. Skal dere ha en vinteraktivitet? Da kan det være lurt å nevne dette i invitasjonen, slik at gjestene kan pakke med seg ekstra, varme klær. Når det kommer til design på bryllupsinvitasjonene er det lurt å få frem at det er et vinterbryllup, og dermed velge kalde farger med innslag av elementer fra naturen.

Vielse

Ønsker dere en kirkelig vielse eller en borgerlig vielse? Mange selskapslokaler og hoteller har en kirke i nærheten man kan gifte seg i. Da kan man ankomme bryllupsfesten med kanefart. Det finnes ikke noe mer eventyrlig enn å kjøre gjennom det vakre vinterlandskapet med hest og slede. Er det ikke snø der du skal gifte deg, kan man fortsatt ankomme med hest og kjerre for et ekte prinsessebryllup. I Norge finnes det også en iskatedral man kan gifte seg i. En katedral lagd av is og snø vil få deg til å føle deg som en ekte isprinsesse! Ønsker du en borgerlig vielse? Det er fullt mulig å gifte seg på vidda, i skogen eller på stranden. Man kan for eksempel kjøre gjestene opp med en snøscooter, skape et «alter» av en stor snøhaug som man dekorerer med blomster og telys, og få en vigsler til å erklære dere for rette ektefolk. Uansett hvilken type vielse du velger, vil det være et minne for livet.

Dekorasjoner

Når det kommer til dekorasjoner til et vinterbryllup, så er det bare fantasien som setter grenser! Mange velger å pynte bordene med kongler, tørket mose og kvister. Konglene kan man også enkelt spraye i gull om man ønsker ekstra magi på bordene. Snødde pepperbær, eller grener er også dekorasjoner som passer om vinteren. For å skape en lun og romantisk stemning er små lyslykter ofte et populære valg. Det er også mulig å henge lyslykter i trærne utenfor for en ekstra stemningsfull atmosfære. Ikke glem fakler og flammer ved inngangsdøren!

Vinteraktivitet

Det er masse vinteraktiviteter du kan legge inn i planleggingen av bryllupsfesten. Skal dere ha et bryllup over flere dager, så er en vinteraktivitet en morsom aktivitet å gjøre sammen, slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre. Hva med å samle alle gjestene i en varm lavvo med fokus på musikkinnslag fra vikingtiden? En slik musikalsk opplevelse er både spennende og nytt for de fleste. Elsker du dyr og kan tenke deg å nyte det ville naturlandskapet? Hva med å prøve hundesledekjøring? Vi garanterer at gjestene vil elske det, spesielt om dere får mulighet til å kose med hundene etterpå. Det er også mulig å legge inn en felles skitur for alle sammen. Ikke bare er ski veldig god trening, men ingenting slår nordisk natur med ski på beina.
 

Fotografi

Skal bryllupet vare en hel helg? Da er det mulig å få fotografen til å ta bilder ulike tider på døgnet, og ved forskjellige steder som du liker veldig godt. Om vinteren blir det mørkt veldig fort, så ønsker du lyse og klare bilder er det best å ta disse om morgenen. Vinterlyset fra den hvite snøen kan gi fantastisk fine bilder om du bestemmer deg for det. Når det gjelder vinterbryllup er det viktig å finne en fotograf i god tid for bryllupet. Velg en som har erfaring med å ta vinterbilder ute i naturen da det kan være vanskelig å få til bra bilder i snø.
 

Bryllupskjole

Når du skal velge bryllupskjole til ditt vinterbryllup, er det lurt å tenke på at det trolig er flere minusgrader ute. En kjole med tynne stropper eller bare armer og åpen rygg er kanskje ingen god idé! De fleste som gifter seg om vinteren, velger en kjole med lange armer. Er det veldig kaldt er det mulig å ha mamelukker i ull under kjolen eller en tynn ullsinglet. En fin cape over skuldrene er også et must. Flere brudesalonger og designere tilbyr bruden å sy sin egen spesialdesignede brudekjole, og da er det mulig å sy en bryllupskjole med hette på dersom man ønsker det.
 

Brudebukett

Usikker på hvordan brudebuketten skal se ut nå som mange blomster ikke er i sesong? Om vinteren er det mange som velger hvite brudebuketter, med innslag av grønt, blått og brunt. Bruk vinterpaletten! Noen velgere mørkere farger på brudebuketten enn hva de ville ha gjort om bryllupet skulle ha vært om sommeren. Å dekorere buketten med kongler er også et populært valg. Om det er veldig kaldt, kan det være en idé å ha tørkede blomster som bestilles fra forhandler. En slik bukett kan enkelt pakkes med i kofferten. Tørkede blomster er enkle å ta vare på, og kan komme i masse ulike farger dersom du ønsker et mer fargerikt bryllup.

Mat og drikke

Du kan selvfølgelig velge mat og drikke som passer din personlighet og smak best, men en bryllupsmeny som byr på sesongens råvarer er en fantastisk mulighet for å smake noe nytt. Som velkomstdrikk, er gløgg en drikke som smaker godt og som varmer kalde kropper. Eple gløgg, eller en varm toddy uten alkohol er et annen alternativ for de som foretrekker det. Når det kommer til selve bryllupsmenyen er det mest vanlig å servere tre retter, og gjerne noe tyngre og mektigere enn det man får om sommeren. Ofte har selskapslokalene en meny for sesongen som du kan velge fra – med fokus på sesongens grønnsaker. Grillet sjømat til forrett, reinsdyr, grønnsaker og småpoteter til hovedrett, og en mørk og tung sjokoladedessert ser vi ofte går igjen på vinterens bryllupsmeny. Har du vikingtema for ditt bryllup, må du servere mjød en gang i løpet av kvelden!

Brudevalsen

Deres første dans som mann og kone er en meget spesiell dans for dere som par, og når dere skal velge en låt til deres vinterbryllup så velg en låt som representerer dere som par og som dere synes er fin. Er du usikker på hvilken låt du skal velge, så har vi listet 15 mystiske og magiske sanger nedenfor – sanger som virkelig setter stemningen i rommet.
 

Drei Hasselnüsse für Aschenbrödel fra filmen Tre Nøtter til Askepott

Mozart – March of Priest

Hellbilies – Den finest eg veit

Camille Saint-Saëns – The Swan 

Eivør Pálsdóttir – Tódlabúndin

Vamp – Tir n’a Noir

Mari Boine – Mu váibmu vádjul dope

Nightwish – The Crow, The Owl and The Dove

FAUN – Galdra

Within Tempetation – Jillian

Epica – Twin Flames

Ghost in the Machine – Trivecta

Lindsey Stirling – Lord of the Rings Medley

Amaranthe – Endlessly

May it Be (Enya) – Wedding String Quartet

Bryllupsreisen

I dag har det blitt mer og mer vanlig å ikke reise på bryllupsreise umiddelbart etter bryllupet, men ta det senere på året når det passer bedre inn i kalenderen. Det som er fordelen med et vinterbryllup – og et alternativ mange velger, er å reise til varmere strøk etter bryllupet. Da får brudeparet det beste fra begge verdener – snø og kulde en helg, og palmer og tropiske paraplydrinker en annen. Populære destinasjoner for bryllupsreisen på vinteren er Maldivene, Fiji, Hawaii, Jamaica, Cuba, Bahamas, Mexico og Las Vegas.

Vinterbryllup

Fordeler med vinterbryllup: 

 

  • Du får et bryllup som skiller seg ut.
  • Prisene er lavere enn i høysesongen (sommeren).
  • Leverandøren du kan tenke deg å bruke er sannsynligvis ledig.
  • Du kan skape en helt unik stemning med tanke på miljøet og omgivelsene rundt.
  • Flere gjester har mulighet til å komme, siden vinteren ofte er en stille og rolig tid.
  • Fotolyset er perfekt, så bildene blir hvite, klare og lyse.
  • Man trenger som regel ingen plan B, siden de fleste velger innendørsbryllup og ikke trenger å bekymre seg for været.
  • Du skaper et bryllup gjestene vil huske i lang tid.

 

Les mer

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på de mest vanligste spørsmålene fra brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Hva gjør en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal forteller oss om hvordan hun hjelper brudepar med å planlegge bryllup.

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…