Personvernerklæring for https://www.bryllupsmagasinet.no

 

Bryllupsmagasinet verdsetter besøkendes og brukeres personvern. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken type personlig informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker, beskytter og deler denne informasjonen. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du til innsamling og bruk av din personlige informasjon i samsvar med denne erklæringen.

 

  1. Innsamlede opplysninger

1.1 Personlig informasjon:

Når du besøker nettsiden vår, kan vi samle inn visse personlig identifiserbare opplysninger, som navnet ditt, e-postadressen din, telefonnummeret ditt og annen informasjon du frivillig oppgir gjennom kontaktskjemaer eller abonnementer.

1.2 Informasjonskapsler (cookies) og brukerdata:

Vi kan også automatisk samle inn ikke-personlig identifiserbar informasjon, som IP-adressen din, nettlesertype, operativsystem, henvisningskilde og annen brukerdata. Denne informasjonen samles inn gjennom informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier.

 

  1. Bruk av innsamlet informasjon

2.1 Tilby og tilpasse tjenester:

Vi kan bruke den personlige informasjonen du gir oss til å levere de tjenestene du ber om, for eksempel å svare på henvendelser eller gi oppdateringer om våre produkter og tjenester. Vi kan også bruke denne informasjonen til å tilpasse opplevelsen din på nettsiden vår.

2.2 Analyser og forbedringer:

Vi samler inn bruksdata for å analysere trender, spore brukerinteraksjoner og samle demografisk informasjon. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre nettsiden vår, produktene våre og tjenestene våre.

2.3 Markedsføring og kommunikasjon:

Med ditt samtykke kan vi bruke kontaktinformasjonen din til å sende deg markedsføringsmateriell, nyhetsbrev og annen kommunikasjon relatert til virksomheten vår. Du kan når som helst velge bort å motta slike meldinger.

 

  1. Datasikkerhet

Vi tar egnede tiltak for å beskytte sikkerheten og integriteten til din personlige informasjon. Vær oppmerksom på at ingen dataoverføring over internett eller lagringssystem kan garanteres å være 100 % sikker. Selv om vi streber etter å beskytte den personlige informasjonen din, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

 

  1. Deling og overføring av data

Vi selger, bytter eller på annen måte overfører ikke din personlige informasjon til tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er beskrevet i denne personvernerklæringen eller når loven krever det.

Vi kan dele informasjonen din med pålitelige tredjepartsleverandører som hjelper oss med å drive nettsiden vår, utføre forretningsaktiviteter eller tilby tjenester til deg. Disse tredjepartene har inngått kontrakter om å holde informasjonen din konfidensiell og bruke den kun for de formålene vi deler den med dem for.

 

  1. Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, oppdatere og rette opplysningene vi har om deg. Hvis du ønsker å utøve denne retten eller hvis du har spørsmål om personvernpolicyen vår, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

 

  1. Endringer i denne erklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte erklæringen vil bli publisert på denne siden, og den reviderte datoen vil bli angitt øverst. Vi oppfordrer deg til å regelmessig sjekke denne erklæringen for å holde deg oppdatert om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter informasjonen din.

 

  1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller personvernpolicyen vår, kan du kontakte oss på følgende måte:

 

Nordic Bridal Media

Bryllupsmagasinet Norge

E-post: info@nordicbridalmedia.com

Adresse: Gullhaug torg 1, 0484 Oslo

Tlf : 23 00 80 90

E-post : info@nordicbridalmedia.com