PROMOTION

Sånn styler du deg for boheme-looken

Den sjarmerende boho-stilen er den heteste trenden i bryllupsmoten akkurat nå og stråler av ukomplisert eleganse. Stilen er ideell for deg som vil gifte deg romantisk men samtidig vil ha en litt tidløs og avslappet stil.

Brudestyling i naturlig chic stil med et innslag av hippie-ånd.

Brudekjoler heldekkende blonder med skjørt i myke svevende materialer og overdeler med subtil transparanse, fortryllende utskjæringer og dype utringninger. Romantiske ermer og svingende volanger gir de flower-power-inspirerte brudekjolene ekstra karakter. Forsterk med en fin blomsterkrans i håret eller fine snittblomster –og vips- så har du tryllet fram den naturlige boho-drømmelooken.

Asymmetriske underdeler: kort fram, lang bak

Statement-brudekjoler, som fascinerer med asymmetriske lengder og fine, broderte vintage-kanter. Her blir brudeskoene en viktig del av din styling – og du kan endre ditt utseende fullstendig med et par flate sandaler med blonder, kule silke-sneakers eller elegante høyhælte sko med ankelbånd.

Massevis av 'Schwung'

Flowerpower brudekjolerne har masser af vidde og et tydeligt talje stykke. Din figur understreges af en tætsiddende overdel med ærmer, mens grafiske blonde mønstre fremhæver hele din silhuet.

Boho-chic: langermet bryllupskjole »

Markant blondekjole i klassisk flower-power-stil med lange, halvtransparente ermer. Raffinerte detaljer: Fine guipure-band og en dyp V-utringning i ryggen.

TIPS

Du får den perfekte boho-looken om du bruker et smalt bånd som hårbånd. Gjør det ekstra romantisk gjennom å sette et par blomster i håret.

Tidløs vintage look

Du fanger selve vintage-looken i de myke blondevolangene, mens den dype V-utringningen og den raffinerte ryggen løfter stilen fra maxikjole -looken til drømmenes brudekjole.

TIPS

Disse luftige brudekjolen er ideelle til sommerbryllupet – gjerne også på sydligere breddegrader.

Boho-brud i georgette og guipure-blonder »

Er romantikk med et snev av sexy din stil? Da er denne ultralette, lange brudekjolen som skapt for deg. Den mykt fallende underdelen og overdelens fine guipure-blonder tolker flowe-power-trenden perfekt.

 

Uansett hva du bestemmer deg for:

Boho-trenden er som skapt for de forelskedes bryllup – tidløs, raffinert og romantisk samtidig!

[just_icon icon="Defaults-home" icon_size="32" icon_color="#b770a9" icon_link="url:http%3A%2F%2Flilly.dk|||"]
[just_icon icon="Defaults-facebook-sign" icon_size="32" icon_color="#b770a9" icon_link="url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLillyBrudekjoler%2F|||"]
[just_icon icon="Defaults-instagram" icon_size="32" icon_color="#b770a9" icon_link="url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Flillybrudekjoler%2F|||"]

LÆS MERE