PROMOTION

Lian Restaurant

I generasjoner har trondhjemsfolk feiret livets små og store dager på Lian Restaurant. Våre fleksible selskapslokaler har både sjel og historie.

Utsikten over Trondheim er enestående, og i ryggen har vi Bymarkas stillhet. Vi serverer ærlig og kortreist mat fra det området vi skuer ut over. På Lian ligger alt til rette for en minneverdig bryllupsfeiring.

Lian Restaurant ble offisielt åpnet i 1933 og er blant Trondheims eldste og mest særegne. Restauranten er medlem av de historiske hotell og spisestder. Før privat-bilismen tok av, var trikkesporet til Lian trondhjemmernes hovedvei inn til Bymarka og dens turmuligheter,og restauranten var både svært populær og godt besøkt. I dag har kokk og gründer Inge Johnsen igjen gjort Lian Restaurant til en attraksjon, men nå for gjester som vil nyte kortreist mat i godt selskap. Våre dyktige og stolte kokker serverer vår bryllupsmeny med de de beste råvarene i fra vår region i selskap med det internasjonale kjøkken.

Vi på Lian gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig dag. Dere vil få bistand og veiledning under planlegging av bryllupet. Det mulig å arrangere selve vielsen ute på terrassen hvis dere skulle ønske det. Både veterantrikk og hesteskyss er en mulighet hvis dere vil sette spiss på transporten. Det er fri parkering for privatbiler på vår parkeringsplass.

Lian Restaurant

Alltid åpent for selskap.
Booking-tlf 72 56 51 10 man-fre 9-16
Onsdager: 12 -15 / Søndager: 12-16.30
Matserveringen er åpen 45 minutter etter stengetid

Adresse: Lianveien 36, 7025 Trondheim
Telefon: Man – fre kl 09-16: 72 56 51 10
Etter kl 16 og lør-søn ved arrangement på huset: 72 56 51 20

E-post: kontakt@lianrestaurant.no
www.lianrestaurant.no