PROMOTION

Vi gjør drømmer til virkelighet!

David-Andersen er synonymt med tradisjon, lidenskap og kompetanse. Vårt ønske er å hjelpe og inspirere når det gjelder valg av gaver til livets store og små begivenheter.

Det å gifte seg er opplevelsen over alle opplevelser, og vi skal gjøre vårt beste for å gi inspirasjon og veiledning når det gjelder valg av produkter knyttet til nettopp denne begivenheten. Valg av ringer er en viktig og spennende opplevelse, og er for mange et høydepunkt i bryllupsplanleggingen. Ringenes design gjenspeiler personligheten til brudeparet, og vi har et stort utvalg gifteringer både til han og henne. Det er med andre ord gode muligheter til å finne den perfekte giftering, enten det er en tradisjonell glatt ring eller en alliansering dekorert med vakre diamanter.

Gjennom vårt bryllupskonsept, Wedding, gir vi brudeparet muligheten til å sette sammen ringene nøyaktig etter deres egne ønsker. Ringene kan graveres med unike budskap, gjerne et budskap brudeparet ønsker å ta med seg videre inn i ekteskapet.

Har du tenkt på en morgengave til din kjære? Tradisjonen med morgengave er like gammel som bryllupsskikken selv. Fra gammelt av var morgengave brudens forsikring i tilfelle mannen gikk bort før henne. I dag har heldigvis tradisjonen fått en mer romantisk retning, og det er nå mer vanlig både for han og henne å gi en ekstra oppmerksomhet morgenen etter bryllupet. Det kan gjerne være en personlig gave som sier noe om både den som gir og den som mottar gaven. Vi har mange gode forslag til morgengaver, i alle prisklasser.

Vi håper å se dere i en av våre butikker eller vår nettbutikk, og vi ser frem til å hjelpe dere med det ærefulle oppdraget – nemlig å finne de perfekte ringene til den store dagen og livet ut.

Lykke til med bryllupsforberedelsene og vi håper dagen blir akkurat som dere har drømt om!

Besøk vår nettbutikk:
https://david-andersen.no/

Avdelinger:

David-Andersen Egertorget, Karl Johans gate 20. Tlf: 24 14 88 10

David-Andersen Bogstadveien, Bogstadveien 23. Tlf: 22 59 50 00

David-Andersen Storo Storsenter, Vitaminveien 7-9. Tlf: 22 71 21 01

David-Andersen Sandvika Storsenter, Sandviksveien 176. Tlf: 67 20 46 30

David-Andersen CC Vest, Lilleakerveien 16. Tlf: 21 54 79 90

David-Andersen Fornebu S, Snarøyveien 55. Tlf: 67 49 57 70