Herremote

Hva skjer i bryllupsbransjen?

Vi har snakket om trender med noen av de største brudekjolemerkene.

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens bukett.

Åsa Design

Åsa Design - butikken med erfaring og sortiment utover det vanlige. Uansett om du vet akkurat hvilken kjole du skal ha eller om du heller vil prøve forskjellige modeller, kan personalet hos Åsa Design hjelpe deg med håndfaste råd infor den store dagen. Butikken ligger rett over grensen til Sverige, i Grebbestad.

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi tror han kommer til å sette pris på!

Spennende brudgommer

Brudgommer - hva skal de egentlig ha på seg i bryllupet? Dette er et viktig spørsmål som alle brudepar står ovenfor under bryllupsforberedelsene sine. Det finnes flere alternative antrekk, og alle er flotte på hver sin måte. I denne artikkelen vil vi presentere flere ulike alternativ for å gjøre det lettere for dere å velge rett.

Brudgom med stil!

Det er ikke lenger slik at brudens kjole får all oppmerksomhet. Heldigvis, for dagens brudgom vil jo også ha sin del av beundringen. Som brudgom kan du enkelt få en personlig og elegant stil ved å velge det rette tilbehøret.

Corsage

Den lille blomsten som brudgommen bærer på venstre jakkeslag i bryllupet, kalles corsage. Den er som regel i samme stil som brudebuketten.

Bryllup: med over 44 års erfaring, gir vi deg svarene du trenger

A. Oksnes AS Brud og Selskap har drevet brudesalong i over 44 år. I sin salong i Ålesund by, har de mer enn 300 brudekjoler, alt man trenger til brudgom, selskapskjoler og klær til brudepiker og brudesvenner. Gjennom mange år i bransjen, skorter det ikke på gode tips til kommende brudepar.

Herremagasinet Big & Tall Oslo

La deg inspireres av disse trendene for brudgommen! Klærne finner du hos

Suit up! Inspirasjon til brudgommen

Hva skal brudgommen ha på seg? Bli inspirert i dette bildegalleriet!Klikk på bildene for å se dem større. Informasjon om hvor du finner klærne ser du på hvert bilde.

Fotoserie – bli med bak kulissene!

Bli med bak kulissene når vi arrangerer fotograferingen av neste magasins fotoserie!

Tidløs morgengave til mannen

Det har lenge vært en tradisjon at bruden får en morgengave av mannen dagen etter bryllupet. Nå er det i likestillingens navn nesten blitt en selvfølge at hun gir en gave til ham også. Og hva passer da bedre enn et fint armbåndsur å glede ham med?

Klestips til brudgommen

 

Bli kjekkest på bryllupsdagen

 

Stilig bryllupsgjest

Hva i all verden skal du som mann ha på deg i bryllupet du er invitert til? Fortvil ikke, det finnes mengder av klær som gjør deg til en bryllupsgjest med stil.

Herregårdsstil

 

One man – many styles

Den moderne mannen er bevisst og nøye med både passform og stil.  La deg inspirere av de siste trendene og skap et bilde av hvordan du ønsker å kle deg på den store dagen.