Annonse
ONSDAG 27 AUGUST 2014 BRYLLUPSMAGASINET - NORDENS LEDENDE BRYLLUPSWEB FOR DEG MED BRYLLUP I TANKENE

Bryllupsgjesten

Bryllupsgjesten

 

Innbydelsen til et bryllup har nettopp landet i postkassen. Straks dukker flere spørsmål opp: Hva er kleskoden? Hva skal jeg kjøpe i gave? Hva skal jeg snakke om i talen min? Bryllupsmagasinet har svaret på alle spørsmålene du har som bryllupsgjest. 

Foto: Leanderfotograf

Artikler


 • Den som ler sist

  Den som ler sist

  I bryllup skjer så mangt. I plutselige situasjoner som oppstår, er vanligvis forloverne i en nøkkelposisjon. Eller det er de som kan le av det hele. Her er noen hendelser som det heldigvis var mulig å le av i etterkant:

 • Følg en toastmadame

  Følg en toastmadame

  Å bli utnevnt til toastmaster eller toastmadame er en ære, men også et stort ansvar. Det betyr at brudeparet gir deg full tillit når det gjelder ansvaret for at alt går etter planen på bryllupsdagen.

 • Hvem, hva, Hvor?

  Hvem, hva, Hvor?

  Mange av skikk og bruk-reglene som tradisjonelt har regjert når det gjelder bryllup, viskes etter hvert ut, og det er rom for individuelle ønsker når det gjelder hvem som skal gjøre hva. Men for brudeparets nærmeste holdes noen tradisjoner fortsat...

 • Hippe tips!

  Hippe tips!

  Fornedringsaktiviteter er helt ute, nå skal man gjøre hyggelige og morsomme ting for både brud og brudgom. Men kidnappingen lever i beste velgående som et festlig innslag.

 • Som brud, så forlover...

  Som brud, så forlover...

  Det å matche brud og forlover behøver ikke være så avansert. Små detaljer kan ha stor betydning.

 • Brudens mor

  Brudens mor

  Vi har spurt noen mødre om hvordan de opplevde å gifte bort sine døtre.

 • Hjelp, jeg er forlover!

  Hjelp, jeg er forlover!

  Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere
  utdrikningslag og holde tale under middagen.

 • Lytt til erfarne gjester!

  Lytt til erfarne gjester!

  Alle brudepar ønsker at gjestene skal kose seg i bryllupet deres. Det er imidlertid ikke lett å huske på alt, om det er aldri så godt planlagt. Her er noen tips fra gjester med bryllupserfaring:

 • Hva gjør en forlover

  Hva gjør en forlover

  Etter å ha spurt din venn eller venninne om å være forlover, får du gjerne et spørsmål i retur: ”Ja, gjerne, men hva skal jeg gjøre?”. Her gir forloverekspert Aina Kristensen deg en rask innføring i forloverens viktigste oppgaver.

 • Min beste venns bryllup

  Min beste venns bryllup

  Tror du at gjestene klarer å gjette seg til hvordan den store dagen vil se ut? Tippe rett når det gjelder kirkemusikk, brudebukett, kjole og underholdning? Vi tok turen til Larvik for å treffe den kommende bruden Ingvill Christiansen for å finne u...

 1. 1
 2. 2
 3. >
 4. »

WedTV

INNKJØPSGUIDEN
Søk firma
FIRMA I FOKUS

Trugstad gård

På Trugstad gård arrangerer vi bryllup for opptil 50 gjester. Vår målsetting er å skape en ramme rundt den store dagen – akkura...


Les mer >>

HVA MENER DU?

Hva mener du?
Hvem var det som fridde?MAGASINET

Bryllupsmagasinet ute uke 9!

Mer enn 310 sider! Tips til gaver. Herlige smykker & ringer. Kjoler for alle stiler. Finn den perfekte bryllupsreisen!. Alt for brudgommen. Alt du behøver for å mestre bryllupsplanleggingen.

Bla i det nye magasinet >>

Annonse