PROMOTION

Bryllup og bryllupsreiser i Stillehavet

Drømmer du om bryllup på en kritthvit strand? Eller kanskje dere ønsker å legge bryllupsreisen til en eller flere av paradisøyene i Stillehavet?

OM FIJIREISER

Fijireiser er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på Stillehavsøyene. Våre reisekonsulenter har selv besøkt øyene flere ganger for å kunne anbefale de aller ypperste steder og resorter. Du er derfor i de beste hender når du kontakter Fijireiser for hjelp til å planlegge en av livets mest minneverdige reiser.

Å tilbringe hvetebrødsdagene på en Stillehavsøy er for mange den perfekte bryllupsreisen. Her finner man tid og ro til å virkelig nyte hverandre og omgivelsene. Dere kan slappe av på stranden, svømme over vakre, fargerike koraller, snorkle, dykke eller helt enkelt bare nyte hvert sekund.

Hva med en tur innom et av de fantastiske spa'ene for litt ekstra velvære? Nyt de kritthvite strendene, palmesuset og det turkisblå havet mens dere skjemmer hverandre bort. Her er trengsel på strendene et fremmedord, i stedet har dere selskap av havets dønninger og palmenes svake sus.

Bryllup i Stillehavet

Stadig flere nordmenn velger å dra ut i verden for å avgi ekteskapsløftet, og et mer romantisk sted for et bryllup enn paradisøyene i Stillehavet skal man lete lenge etter. Det er verken dyrt eller vanskelig. Et bryllup her vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Vi kan tilby bryllup på flere av våre destinasjoner, og har også avtaler med en rekke hoteller og resorter som legger alt til rette for dem som vil oppleve drømmen om en romantisk bryllupsreise i Stillehavet.

Kontakt oss i dag for rådgiving og forslag til den perfekte bryllupsreisen for akkurat dere!

Priseksempel, 14 dager:

Bryllupsreise til Cookøyene, fra kr. 79.000,- for 2 personer.
Bryllupsreise til Fiji, fra kr. 68.000,- for 2 personer.
Bryllupsreise til Tahiti og Bora Bora, fra kr. 95.000 for 2 personer.
Se alle våre reiseforslag her.

Kontaktinfo: www.fijireiser.no, post@fijireiser.no og tlf 23 31 77 01.
Kom gjerne innom vårt kontor i Tollbugata 27 i Oslo for en hyggelig reiseprat.

Hva med å legge bryllupsreisen til InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa?