Efva Attling lanserer en eksklusiv bryllupskolleksjon

Efva Attling lanserer en ny bryllupskolleksjon i januar 2016. Kolleksjonen inneholder fem kjoler, en buksedress, sko produsert i Italia og ringer både for ham og henne – forlovelsesringer og allianseringer. Vi i Bryllupsmagasinet var til stede på en eksklusiv forhåndsvisning og fikk en pratestund med designeren.

Tekst: Anna Storm Foto: Anna Storm

En solfylt og klar oktoberdag ankommer jeg til bygget i Stockholm hvor Efva Attling har sitt hovedkontor. Kontoret har en lys og fresh atmosfære med en særegen touch av New York. Her har Efva sin base, i leiligheten arbeider omlag 30 personer. Leiligheten rommer alt fra et showrom til et verksted for de populære smykkene hennes.

 

Efva er som vanlig slående vakker der hun tar imot meg på showrommet. Japanske skyvedører rammer inn lokalet hvor kolleksjonen skal presenteres.   Vi slår oss ned ved bordet og begynner å samtale om den nye serien mens vi nipper til russisk te og spiser bakeverk like magiske som kreasjonene som henger bak oss.

 

Efva er en visjonær og sprudlende kunstner helt ut til fingerspissene. Hun bobler nesten over av energi mens hun forteller om den nye bryllupskolleksjonen. En kolleksjon bestående av kjoler for bruden, brudesko og fantastiske gifteringer. Efva Attling har lenge vært et navn som assosieres med bryllupsbransjen. Neste år feirer hun 20 år som smykkedesigner.   Hennes lidenskap for”fashion with a thought” har ført henne langt og i dag kan hun stolt vise til en rekke ulike kolleksjoner, alt fra briller til gifteringer, kjoler og parfymer.

 

Bryllupskolleksjonen
Gifteringene som hun presenterer i den nye kolleksjonen har den klassiske touchen av Efva Attling. Både robust og subtilt. Ringene har nye, innovative trekk og kolleksjonen er bygget opp for å kombinere de forskjellige ringene med hverandre - her kan man skape noe helt unikt. Hvitt gull og diamanter kombineres på en oppsiktsvekkende måte og ringene vokser og blir bare flottere jo mer man studerer dem. Ikke alle effekter oppdages ved første øyekast, nemlig.

 

De fem kjolene og buksedressen som vises i bryllupskolleksjonen er utrolig vakre. Laget i silke og med detaljer i fransk blonde byr de på en kvalitet som er helt enestående. Silkestoffet er elfenbensfarget kombinert med ”light rose” og meget flatterende til alle hudtoner. Kjolene har skjæringer som er unike i sitt slag og det myke, tunge silkestoffet skaper en bølgende og sval effekt som føles lett å bære samtidig som det er elegant.   Felles for alle klær i kolleksjonen er at de har lommer.

- Det å kunne ha hendene i lommene gjør at man får en mer naturlig holdning samtidig som man fremhever kroppens kurver mest mulig fordelaktig, sier Efva smilende.

 

Til kjolene lanseres også brudesko laget i Italia. Skoene er stilrene med en twist.   På oversiden prydes tåspissen av ringer og under sålen finnes et emblem med Efva Attlings signatur. Små detaljer som vekker nysgjerrighet og gjør kolleksjonen enda mer attraktiv.

 

 

 

Den nye bryllupskolleksjonen lanseres våren 2016 og vil finnes i utvalgte forretninger.