PROMOTION

5 tips for et vellykket bryllup

- smartphoto gjør bryllupet ditt personlig

Nøkkelen til et vellykket bryllup er å finne en tanke som dere vil skal gå som en rød tråd gjennom hele bryllupet. En måte å gjøre dette på er å ha en enhetlig stil på alt fra invitasjoner, til gavebokser og godtebokser, bordplasseringskort og takkekort. På smartphoto.no kan du enkelt lage mange morsomme og flotte produkter for hele bryllupet med et utvalg av mange fine design og stiler.

1. Save the date
Det å sende et "save-the-date"-kort før den offisielle invitasjonen har blitt ganske vanlig, også i Norden. smartphoto har derfor utviklet en hel serie med "save-the-date"-produkter.

2. Invitasjonskort
Selve invitasjonen kan gjerne være litt mer eksklusiv enn "Save the Date"-kortet. Dobbelt deluxe fotokort er et kort som passer fint til invitasjonen. Uansett hvilket av smartphotos alle fotokort du velger kan du enkelt oppgradere det ved å velge glanset papir eller velge til flotte fargede konvolutter.

3. Alt til festen
Sett et personlig preg på bryllupsfesten. Lag egne flaskeetiketter, vimpler, bordplasseringskort, godteposer og gavebokser til gjestene. Tips: Trykk bryllupsprogrammet på et fotokort i portrett-format og del det ut til gjestene, da blir det lett for gjestene å følge med på programmet.

4. Si takk til gjestene
En av fordelene ved å velge tema og design for bryllupet er at det blir svært lett å lage takkekort. Er det noen av gjestene du vil takke litt ekstra? Gi dem en gave som du pakker inn med vakre gaveetiketter med bilde fra den store dagen.

5. Ta vare på minnene
Massevis av bilder vil bli tatt i bryllupet ditt. Sørg for å ikke bare lagre bildene digitalt, men vis frem de beste bildene i en vakker fotobok, på lerret eller på en fotoplakat. Omgi deg med vakre bilder fra den beste dagen i ditt liv ved å lage et mobildeksel, en kopp eller hvorfor ikke en sofapute med trykk av de fineste bildene?

Besøk www.smartphoto.no/spesielle-anledninger/bryllup i dag for mer bryllupsinspirasjon.