Helse og skjønnhet

10 tips til bedre helse

Vil du komme i bedre form før bryllupet? Her er noen tips som kan hjelpe deg i gang!

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye tid og krefter i detaljene på bryllupsdagen, og da kan det være lurt å være forberedt, om uhellet skulle være ute. Her er noen nyttige tips til deg som liker å være føre var.

Romantisk bryllupsfrisyre

Hvilken bryllupsfrisyre velger du? Hva er det siste nye innen bryllupsfrisyrer? Og hva skal man ha i mente ved en frisørkonsultasjon og oppsetting? Vi har svarene!

Skjønnhetsguide for brudgommen

Selvfølgelig skal brudgommen, forfengelig eller ei, vise seg fra sin kjekkeste side på den store dagen!

Vær den vakreste utgaven av deg selv på bryllupsdagen!

I bryllupet ditt ønsker du å stråle innenifra og ut. Brudekjolen skal sitte perfekt, du skal ha ferskenhud og øynene dine skal glitre av lykke og energi. Her får du noen praktiske og smarte råd slik at ønsket ditt skal gå i oppfyllelse på den store dagen

Ekspertens hudpleietips

Lyst til å ha en hud som virkelig stråler på bryllupsdagen? Vi tok turen innom hudpleiesalongen Walk In Beauty i Sandefjord for å få eieren Angelique Angeltvedts eksperttips.

Frisyren som passer til ansiktet

Uansett om du har smalt, rundt, kraftig eller hjerteformet ansiktsform, er det alltid en bryllupsfrisyre som passer ansiktet ditt. Her gir Lill Signe Solli fra Hairport noen råd om hvordan håret blir best mulig på bryllupsdagen.

Panelet tester: Neglelakk fra IsaDora

Enten du planlegger bryllupsdagen eller bare leter etter en god, holdbar makeup er det viktig at det du velger dekker bra og holder lenge.Vi i redaksjonen har derfor testet forskjellig type makeup fra ulike kjente varemerker for å sjekke om produktene holder det de lover. I denne artikkelserien vil vi presentere resultatene for dere. Først ute er neglelakk fra IsaDora.