Hår & Makeup til bryllup

Hanne Tangen Johansen

Hanne Tangen Johansen, en erfaren frisør og brudestylist i Oslo, gir deg gode tips om hva man bør tenke på når det gjelder frisyre og sminke på den store dagen.

Tekst: Mari Kråkenes Loewen  Foto: Wilvorst

Om stylisten

Hanne Tangen Johansen
Instagram @hanne.bridalstylist
Jobber som: Frisør hos MOOD studio i Oslo og freelance brudestylist innen hår og makeup i Oslo og på Østlandet.

Hva er trendene når det gjelder bryllupsfrisyrer akkurat nå?

– Lav knute og halvt oppsatt har alltid vært en solid favoritt blant nordmenn gjennom årene, og 2024 blir intet unntak. Derimot legger jeg merke til at flere ønsker renere oppsett i år, og ikke like teksturerte krøller og bohemsk som de foregående årene. Oppsettene skal fortsatt være løse og volumøse, men mer «klassisk». Blant mine egne bookinger er det et flertall som velger lav knute med soft til medium tekstur.

Har du noen gode råd om hva man bør tenke på angående frisyren?

– «Scandinavian fine hair» er jo kjent for å være en av de mest krevende hårtypene å style, det er nettopp derfor mange frisører vegrer seg for å gjøre brudeoppsett i Norden.

Velg en frisyre der du føler deg som deg selv: Hvis du er en person som alltid går med håret oppsatt i knute eller hestehale, kan det hende at du vil føle deg fremmed med håret ned på bryllupsdagen. De som liker å gå med håret løst kan også føle det samme med å ha håret oppsatt. Valg av kjole og temaet for bryllupet er også en relevant faktor for valg av frisyre. Har du en lett, bohemsk kjole med tyll, blonder og detaljer vil det være naturlig med en luftigere og løsere frisyre for å matche utrykket. Hvis du går for en klassisk, ren kjole vil en softere og mer elegant frisyre komplimentere kjolen best.

Ikke vær nyklipt til bryllupet: En gjenganger på prøvetimen er at bruden har planlagt å klippe seg rett før bryllupsdagen. Dette anbefaler jeg å unngå, spesielt hvis håret skal settes helt opp. Slitte tupper gir en «borrelåseffekt» i håret ved oppsett og hjelper med både volum og hold i frisyren, hvorpå nyklipte tupper er glatte og mer utfordrende å jobbe med. Skal du ha håret halvt oppsatt så vurderes klipp ut ifra mengden slitasje på håret og helhetsinntrykket til frisyren, jeg anbefaler at det klippes senest 3 måneder før bryllupet for å ikke miste volum i frisyren. Nyklipte tupper er glatte.

Hårfarge har stor innvirkning på frisyrens visuelle utrykk: Lyst hår med striper gir mer teksturert effekt grunnet kontrasten mellom lys og skygge, mens mørkt hår gir et flatere utrykk, men mer glans grunnet den jevne tonen. I praksis betyr dette at du kan lage en helt lik frisyre på to personer, men de vil se helt forskjellige ut hvis én har lyst hår og den andre har mørkt hår. Se derfor etter inspirasjonsbilder der personen har nogenlunde lik farge som deg selv.

Gjør deg kjent med frisøren din sitt arbeid: Vær bevisst på at en stor andel bilder du finner på pinterest er gjort av erfarne stylister på et høyt internasjonalt nivå, med håndplukkede modeller, god lyssetting og flatterende vinkler. Mange av bilder i sosiale medier i dag er også filtrerte og retusjerte. Styling er på mange måter en form for kunst. Se på portføljen til stylisten du har booket/vurderer å booke for å se om de har erfaring med den type styling du ønsker deg på bryllupsdagen, og ha realistiske forventninger ut ifra eget utgangspunkt som tykkelse og lengde på håret. Det finnes mange verktøy for frisører som kan hjelpe bruder med å oppnå drømmehåret, slik som extentions og padding, men vi har alle forskjellig utgangspunkt og vil få resultater deretter.

Hva er trendene for bryllupsmakeup?

– Trendene for bryllupsmakeup i Skandinavia er en naturlig, soft glam med mye glød. Vi ønsker å se pyntet ut, men det er viktig for oss å se ut som oss selv. Lett hudsminke som ser myk og fresh ut, farge i kinnene, lett innfylling av bryn, et soft markert blikk med shimmer i rosa eller gyldne toner. Fyldige vipper, men ikke tunge remser med løsvipper, og en «perfect nude» som forsterker den naturlige tonen i leppene.

Hva bør man tenke på før makeupen skal legges?

– Hudpleie er en helt essensiell del av makeupen, og det er viktig å ha dette i fokus i god tid før bryllupsdagen. Invester i gode produkter og lag deg gode vaner. Skrubb huden jevnlig i forkant av bryllupet og tilfør godt med næring og fuktighet. Skrubb huden og legg på en god fuktighetsmaske kvelden før bryllupsdagen og start dagen med en kjølende øyemaske for å redusere linjer og tretthetstegn under øynene. Da legger du det beste grunnlaget for en myk, glødene hud som trekker godt til seg makeupprodukter og gir et lett, naturlig resultat.

En brudesminke er en blanding mellom dagsminke, kveldssminke og fotosminke. Bryllupsdagen er en dag man blir sett mye på avstand, i tillegg til at kameraet til fotografen tar bort 30% av intensiteten av makeupen, så er du en person som bruker minimalt med makeup i hverdagen – tør å gå for litt ekstra, men smink deg heller ikke til en ”annen person” da du også skal møte kjente og kjære og ikke minst partneren din på nært hold også.

Er det noe man bør unngå når det gjelder bryllupsmakeup?

– Du bør unngå syrebehandlinger og å prøve ut nye produkter tett på bryllupet. Minimer risikoen for å få reaksjoner, utbrudd og tørr hud på dagen.

Unngå for gylden selvbruning: Når du får et underlag på huden med mye gyldne, dominerende pigmenter, så kan makeupen som legges over risikere å se «gussen» ut. Vær også forsiktig med kraftig selvbruning i blått vinterlys, blå toner forsterker oransje pigmenter.

Unngå solkrem som underlag før makeup: Solkrem legger seg som et beskyttende lag på huden, men vil også få sminken til å sitte dårligere på huden. I mange tilfeller vil basemakeupen blande seg med solkremen og «skrelle av». Bruk heller en lett fuktighetskrem, gjerne i gelékonsistens, med solfaktor. Flere makeupkremer i dag har også solfaktor.

Unngå å bruke en tykk foundation på huden: Bygg produkter i lag der det er behov, og la resten være lett. Da får du makeup som ser naturlig ut og som har god holdbarhet for en lang dag med mye følelser og fest.

Makeup - foto Pexels

Hva koster en brudestyling og hva er inkludert i prisen?

– Kostnader for brudestyling varierer i stor grad fra distriktene til byene, om tjenesten utføres i salong eller tilreisende på location, og hvilken erfaring og etterspørsel man har som salong eller selvstendig stylist.

Kostnader for profesjonell brudestyling med hår og makeup kan variere i alt fra 4000-10.000 kr. Selv jobber jeg som selvstendig og tilreisende stylist i Oslo og Østlandsområdet, og har en pakke på 7500 kr for hår og makeup i 2024. Reiseutgifter og ekstra tjenester kommer i tillegg. Prøvetimen er en separat kostnad på 1400 kr og varer i ca 1,5t i salong. At jeg jobber selvstendig betyr i praksis at jeg jobber via eget enkeltmannsforetak, dvs en bedrift bestående av én person, og står for alle mine egne utgifter og kostnader for å drifte foretaket.

Jeg kommer dit bruden befinner seg på bryllupsmorgenen, enten om det er på hotell, en hjemmeadresse eller andre lokasjoner, og har med meg fullt utstyr av høy kvalitet. Du kan også velge styling til forlovere eller familie som skal være med deg på morgenen. Jeg har ingen begrensning på antall personer du kan ha med i bookingen din, men ved større antall personer booker jeg inn én eller flere assistenter.

Jeg tilbyr også utleie av extentions og hårpynt, slik at bruden kan få drømmehåret uten å bruke mye tid og ressurser på noe de sannsynligvis ikke vil bruke igjen. Å leie i stedet for å kjøpe nytt er også et miljøtiltak som jeg håper at flere aktører vil begynne med i tiden fremover.

God kommunikasjon, utdypende informasjon og å jobbe frem en felles visjon med bruden er noe jeg legger mye arbeid i, slik at de skal føle seg trygge og ivaretatt på bryllupsdagen.

Les mer

Hår & Makeup til bryllup

Få gode tips om hva man bør tenke på når det gjelder frisyre og sminke på den store dagen!

Bli en city-brud

Skal du gifte deg i byen med ditt livs store kjærlighet? Bli en moderne city-brud med våre tips.

Sommersalg hos Belle Amie

Hva er vel bedre enn å starte sommeren med å finne drømmekjolen, tilbehør til brudekjolen eller kanskje en ny selskapskjole?

Brudekjolene i Bridgerton

Bridgerton-serien har fanget hjerter med romantikk, drama og fantastiske kjoler og ikke minst brudekjoler! Hvilken kjole er din favoritt?

Hvordan få en fin bryllupsfrisyre?

Vi har fått noen gode tips om valg av bryllupsfrisyre og hårstylist fra Cathrine Heieren Hansen på Fem små stuer.

Stilige sko til bryllupet!

Enhver brud ønsker å skinne fra topp til tå i bryllupet sitt, og denne sesongen finner du mange flotte glitrende…

Velkommen til BOX brud

BOX brud er en brudesalong i hjertet av Trondheim. Her får du vite mer om butikken og utvalget der!

Hvordan finne rett brudekjole?

Vi snakket med Grethe i Brudehuset Tromsø om hva som er viktig ved valget av brudekjole.

Svarte brudekjoler

Nå er svarte brudekjoler på vei inn i bryllupsmotebildet som aldri tidligere. Hvilken liker du best?

Agape Norge – Etab.1985

En brudesalong for alle i hjertet av Sandnes.

Bridgerton brudekjoler

De romantiske bryllupene fra serien Bridgerton har inspirert til en virkelig brudekolleksjon.

Bryllupsmote for 2025

Hvordan ser fremtidens bryllupsmote ut? Vi har vært på European Bridal Week og sett de nye kolleksjonene til store og…

Chérie Brud

Vi hjelper deg med å finne den perfekte brudekjolen! I vår nye brudesalong midt i vakre Ålesund sentrum, gleder vi…

Hva har du i brudevesken?

Hvilke ting bør du ha i brudevesken din på bryllupsdagen? Her er våre tips:

Bryllupskolleksjon fra Atelier Rouge

Kolleksjonen inkluderer fem neglelakker i en lys og vakker fargepalett som går i myke pastelltoner.

Hvilken brud er du?

Til tross for at det eksisterer mange forskjellige trender innenfor bryllupsmote, vil brudens personlighet alltid lyse gjennom. Vi har listet…

Vil du ha brudeslør?

Et brudeslør er en vakker og unik detalj til din brudekjole. Et brudeslør kan være langt eller kort, med eller…

En alternativ vri på brudekjolen

Her er noen alternativ til brudekjolen for deg som vil ha noe annerledes.

Lilly Brudekjoler 2024

Sjekk ut LILLYs nye brudekolleksjoner for 2024: Stilige, moderne looks med couturepreg og subtile, sexy vibber.

Belle Amie – Nå er det din tur!

Å kjøpe brudekjole er en helt spesiell opplevelse. Opplev magien hos Belle Amie!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Brudekjoler – hva koster de egentlig?

Hva er egentlig prisen på en brudekjole i Norge? Og hvorfor kan kostnaden variere så mye? La oss se på…

Vakre negler på bryllupsdagen

Fransk manikyr, ombre eller en herlig farge? Ikke glem neglene på bryllupsdagen!

Riktig hæl!

Det er mye å tenke på i valget av sko, ikke minst hvilken hæl type og høyden på hælen. Vi…

Magiske plus size brudekjoler!

Visse brudekjoler er spesielt designede for en fyldigere figur. Se noen av våre plus size favoritter her!

Frisyren alle vil ha

Er sommerfuglbobben høstens must have-hårtrend?

Trender fra catwalken

Bridal Week Harrogate gikk av stabelen i September - se trendene fra motevisningene her!

Hvilken utringning passer deg best?

Akkurat som formen på brudekjolen, kan utringningen du velger endre eller påvirke hvordan kroppen din ser ut. Hvilken passer deg?

Bryllupsmessen Grand Moments

Se bildene fra den flotte bryllupsmessen på Grand Hotel!

Slik får du en sunnere hverdag

I denne artikkelen byr vi på noen gode råd for alle som har lyst til å få en sunnere hverdag…

80-tallet er tilbake!

Her lister vi 8 trender som var store på 80-tallet men som også dukker opp i dagens brudemote.

Brudekjolen – den viktigste kjolen i livet

Usikker på om du skal handle ditt livs kanskje viktigste kjole på nett eller i butikk? Vi intervjuet ekspertene ved…

Inspirasjon for boho-bruden!

Vågalt og annerledes men samtidig romantisk - la deg inspirere av denne vakre fotoserien med influenser av lavendel og bohemsk…

Hvilken Spice Girls brud er du?

La deg inspirere av fem looks basert på medlemmene i den ikoniske 90-tallspopgruppen Spice Girls.

Ikke kjøp brudekjolen på nettet!

Det vrimler av nettsteder som selger brudekjoler, men resultatet blir ofte ikke det du forventer.

En brudeopplevelse i Lillestrøm

Anna Johnson er en brudesalong i Lillestrøm som nylig flyttet inn i nye store lokaler i sentrum. Vi har vært…

Brudehuset Hamar i nye lokaler

Du finner Brudehuset Hamar litt utenfor Hamar sentrum, rett ved togstasjonen og med gratis parkering.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Blomstertrender for i år

Vi har pratet med florist Sara-Lisa Ludvigsson for å gi deg årets blomstertrender og hva som er viktig å tenke…

Brudekjolens historie

Vi har sett nærmere på brudekjolens historie gjennom over hundre år og funnet dagens tolkninger av tidenes trender!

Velkommen til Carense Brudekjoler

Carense Brudekjoler startet som en ren nettbutikk, men har nå åpnet salong i Drammen!

Trender: brudekjoler

Vi har kikket på massevis av trender og på kolleksjonene fra brudemerker fra hele verden. Her er trendene du kan…

Se trendene fra European Bridal Week!

Vi er ladet med nye trender, fantastisk mote og god feststemning fra årets store brudemotemesse!

Glitter og høye splitter i Enzoanis 2023-kolleksjon

2023-kolleksjonen fra Enzoani inneholder 3 iøynefallende kjoler med perler - en moderne bruds drøm.

Betagende brudeøyeblikk med ÉLYSÉE

Leter du etter den perfekte brudekjolen? Da trenger du ikke lete lenger! ÉLYSÉE 2023 er kolleksjonen for deg!

Inspirasjon til den alternative bruden

I dag finnes det mange alternativer til den tradisjonelle kjolen hvis du ønsker noe annerledes!

Din Bryllupsmesse: En messe som inspirerte

På selveste morsdag 12 februar, ble Din Bryllupsmesse arranger for 17de år på rad! Og det stopper ikke der!

Det lille under – under!

Det stilles høye krav til undertøyet på bryllupsdagen – det skal gi støtte, ikke synes under brudekjolen og være sexy!

Elskede brudeslør!

Det skjøre brudesløret kommer i ulike former og kan bæres på forskjellig vis. Les mer her for hva du må…

Derfor skal du kjøpe brudekjolen i en butikk

La oss fortelle deg mer om hvorfor du bør kjøpe brudekjolen i en fysisk butikk.

Brudebukett etter sesong

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på former og farger og hvorfor det er så viktig å velge bryllupsblomster etter…

Sko å si ja i

Skyhøye stiletthæler, bekvemme ballerinasko eller sandaler? Vi har listet opp fem ting som du bør tenke på når det gjelder…

Bli kjent med Global Bridal House

Et motehus med stor variasjon og fantastiske brudemerker. Global Bridal House inkluderer merkene Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal og…

Fremhev kurvene dine

Alle bruder fortjener å finne den perfekte brudekjolen – uansett om man er liten og smal eller er en kvinne…

Slik unngår du vonde føtter på bryllupsdagen

Vi gir deg de beste tipsene for å unnvike vonde føtter!

Brudefrisyre: Oppsatt hår

Usikker på hvilken brudefrisyre du skal ha? Her er noen tips om hvordan du kan sette opp håret!

Tidløse perler

Tidløse perler er både klassisk, elegant og vakkert. Å bære perlesmykker på bryllupsdagen er noe som aldri går av moten.

Slik velger du de perfekte brudeskoene på 1- 2- 3

Her får du vite hvordan du velger dine perfekte brudesko.

Buketten du elsker

Brudebuketten kommer i alle slags farger og former og her lister vi noen av de vanligste.

Bli en bohembrud!

Den bohemske bryllupstrenden er kommet for å bli. Slik skaffer du stilen!

Makeup på bryllupsdagen

Fremhev dine vakre trekk og personlige stil ved valg av makeup på bryllupsdagen. Vi gir deg stilsikre tips og råd.

De mest spektakulære brudekjolene

Stikk ut på bryllupsdagen med disse spektakulære brudekjolene!

Bryllupsmakeup – do´s and dont´s

Vi gir deg noen viktige do´s and dont´s for at resultatet skal bli så vakkert som mulig på bryllupet.

Grunnkurs i bryllupsfrisyrer

Hva er de siste trendene innen bryllupsfrisyrer? Og hva skal man huske på ved en konsultasjon eller hvis du vil…

Eksklusivt intervju med Alessandra Rinaudo

Sjefsdesigneren for Pronovias forteller om den nye kolleksjonen som ble vist på Barcelona Bridal Fashion Week.

Brudekjoler – aktuelle trender

Hvilke trender er verdt å holde et ekstra øye med akkurat nå? I denne artikkelen viser vi deg siste mote…

Hår og makeup på den store dagen

Brudestylist Cathrine Heieren Hansen tipser oss om aktuelle trender og hvordan du kan forberede deg slik at du får det…

Pronovias Fashion Show – 2022

Vi ble invitert til Pronovias spektakulære moteshow i Barcelona, ​​og takket selvfølgelig JA til årets begivenhet innen brudemote!

European Bridal Week – trendrapport!

European Bridal Week - Tre dager fulle av inntrykk, nye trender, fantastisk mote, og herlig feststemning på en nydelig messe.

Ukrainsk brudemerke syr militærvester

Vi har snakket med Uluyana Kyrychuk, daglig leder for det eksklusive brudemerket Milla Nova som produserer mer enn bare brudekjoler.

Barcelona Bridal Fashion Week

Vi dro til Barcelona for å se trendene for neste år!

Fjerne flekker på klær

Flekker på klærne som er vanskelige å få bort? Vi har listen over de vanligste flekkene og hvordan du blir…

Siste nytt fra catwalken

Se høydepunkter fra catwalken med trender som nå også begynner å dukke opp i brudebutikker her i landet.

Mer av alt på Klarlund Expo 2021

Vi var på Klarlund Expo for se verdens mest eksklusive klokkemerker, snakke gavetrender med ekspertene og se fantastiske smykker.

Justin Alexander Signature – ny kolleksjon!

Justin Alexander Signatures nye kolleksjon hyller heltinner og modige kvinner - se videoen her!

Abby Waits 2022

Det populære merket Abby Waits har nettopp sluppet ny kolleksjon!

Det viktige tilbehøret

En vakker brudekjole setter tonen for din bryllupsstil, men det er med det rette tilbehøret du skaper helheten. Her får…

Brudebuketten

Brudebuketten er en viktig del av din bryllupslook. Her får du tipsene du trenger til å få din skjønnhet til…

Boost deg selv før bryllupsdagen!

På bryllupsdagen ønsker en selvsagt å stråle maksimalt fra innerst til ytterst. Her er tipsene som gjør at du viser…

10 aktuelle bryllupstrender

Dagens brylluptrender er akkurat nå mer kreative en noensinne og i designernes nyeste kolleksjoner ser vi nå følgende trender ta…

Ikke bare brudebukett

Å bære en vakker brudebukett blir av de fleste sett på som både en selvfølge og en fin tradisjon. I…

Det lille under

Brudekjolen er det viktigste plagget på den store dagen, men også hva du har under den har betydning både for…

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Brudesalongen Larvik ekspanderer

Det er noe stort på gang i Larvik. Den etablerte brudesalongen gir nå full gass og åpner i nye lokaler,…

Brudekjoler i retrostil

70- og 90-tallsvibber dominerer ikke bare motebransjen, men også bryllupsverdenen. Friskt, kreativt og helt fantastisk!

Brudekjoler på Gran Canaria

Vakre, romantiske brudekjoler i kombinasjon med kraftig makeup og store smykker.

Vis deg frem på bryllupsdagen

Bær en kreasjon som får deg til å føle deg selvsikker og som den aller vakreste utgaven av deg selv.…

Glamorøse og romantiske brudekjoler

På bryllupsdagen din vil du lyse sterkere enn alle stjernene og være ditt aller vakreste jeg.

Pronovias donerer brudekjoler

Den verdensledende brudekjoleprodusenten Pronovias donerer brudekjoler til sykehusansatte, blivende bruder som arbeider i den første linjen i kampen mot COVID-19…

Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er alle bruders store drøm å være så vakker hun bare kan være på sin store dag – uansett…

Brudekjoler fra Morilee

Brudekjoler fra MorileeBrudekjole med blonder eller med volanger? Prinsesseskjørt eller a-linje? Her får du noen av årets trender.

Justin Alexander lanserer nytt undermerke!

Det nye merket Adore er skapt for den freshe city-bruden som vet hva hun vil ha, en spontan kvinne full…

Ekstrem Bohem

Vi har funnet et merke for brudekjoler som tar den bohemske trenden til det ytterste.

Bruke klokke på bryllupsdagen

En klokke på bryllupsdagen er ikke bare stilig – klokken hjelper deg også å holde kontroll på tiden slik at…

Hollywoodglam fra Morilee

Sofistikerte og forførende hint til gammeldags Hollewood-glamour og filmstjerner fra før i tiden.

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Eksklusiv og intim bryllupsmesse på Nordstrand i Oslo

Lørdag 21.09.19 kl 1300 sto ti spente bruder med ledsagere utenfor Kreativ Caterings selskapslokale på Nordstrand i Oslo og ventet…

10 tips til bedre helse

Vil du komme i bedre form før bryllupet? Her er noen tips som kan hjelpe deg i gang!

Slik finner du drømmekjolen!

Det er en jungel av brudekjoler der ute. hvordan skal du vite hvilken som blir best for deg? Her er…

Trendrapport fra Cosmobella

I april lanserte Demetrios sin nye Cosmobella-kolleksjon og her får du en smakebit av noen av deres Statement-kjoler! I kolleksjonen…

Brudekjoler i Marrakesh

Brudekjoler som utstråler personlighet, stil og wow-faktor. Se de vakre bildene fra vår fotoserie i Marrakesh!

Herlige kjoler fra Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show er messen der de nordiske butikkene samles for å inspireres og innhandle de seneste trendene, og vi…

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Romantisk bryllupsfrisyre

Hvilken bryllupsfrisyre velger du? Hva er det siste nye innen bryllupsfrisyrer? Og hva skal man ha i mente ved en…

Bryllupstrender 2020

I helgen besøkte vi den enorme bryllupsmessen Interbride i Düsseldorf og spanet på bryllupstrendene for 2020!

Hva skjer i bryllupsbransjen?

Vi har snakket om trender med noen av de største brudekjolemerkene.

Sånn styler du deg for boheme-looken

Den sjarmerende boho-stilen er den heteste trenden i bryllupsmoten akkurat nå og stråler av ukomplisert eleganse. Stilen er ideell for…

Trendspotting i Barcelona

I helgen deltok vi på en av verdens største innkjøpsmesser for brudemote der vi fikk et innblikk i kommende trender.

Pronovias – Beyond the stars

Vi deltok på Pronovias fantastiske motevisning, et av høydepunktene i bryllupsbransjen, der det florerte av gallakledde kjendiser og spektakulær brudemote.

Kjoleskolen: Farger og material

Når du skal velge brudekjole skal du også ta stilling til hvilke farger og material du ønsker. Her forklarer vi…