Boost deg selv før bryllupsdagen!

På bryllupsdagen ønsker en selvsagt å stråle maksimalt fra innerst til ytterst. Les videre, og få tipsene som gjør at du viser deg fra din absolutt herligste side!

Tekst: Ann-Sophie Stene  Foto: Adobestock.com

En kjapp sjekkliste

Hvis du skal gifte deg i 2019, har du sikkert allerede gjort deg opp noen tanker om brudekjole, slør, kirke, festlokale og bryllupsreise. Men hva med hår, sminke, hender og føtter? Tro det eller ei – hvis du har ambisjoner om å ta deg best mulig ut på bryllupsdagen, bør du starte planleggingen og skjønnhetsregimet flere måneder i forveien. Det er nemlig slik du oppnår de fineste resultatene.

Sterk utenpå – sterk inni

Studier viser at både menn og kvinner ønsker å trene mer, endre kostholdet og gå ned i vekt for å se bra ut på bryllupsdagen. Det trenger ikke nødvendigvis ha noe med bryllupsbildene å gjøre – tvert imot bruker folk anledningen som ekstra motivasjon for å sparke seg selv i gang og starte en ny livsstil.

Om du er utrent fra før, er det et godt tips å starte i det små med for eksempel turgåing to-tre ganger i uka. Når det gjelder kosthold, er det ingen idé å råslanke seg i ukene før bryllupet. Sats heller på å kutte ut brus og søtsaker flere måneder i forveien – kombinert med mer bevegelse i hverdagen går du naturlig ned i vekt og blir belønnet med flott hud i tillegg. De som har konkrete områder på kroppen de ønsker å endre og gi mer muskelmasse, for eksempel armer eller legger, kan eventuelt kontakte en PT for treningsråd. Men husk at selv de ikke kan trylle. Til syvende og sist er det bruden selv som må sette seg mål og gjøre jobben.

I form til bryllupet

Håret er en kvinnes prakt

Det første du bør gjøre, er å bestille time hos hårfrisøren på selve bryllupsdagen i så god tid som mulig. Med dét problemet ute av verden, er mye løst. Men så kommer detaljene: Skal du ha oppsatt hår, blomster eller pynt i håret, krøller eller kanskje slør? Be om en personlig konsultasjon samtidig som du bestiller bryllupsdags-timen. Da får du vite hvilke muligheter din hårlengde gir, om du trenger ekstra pleie eller fuktighetskurer i tiden fremover og om du eventuelt bør piffe opp fargen et par uker før selve dagen. Ta med bilder for å vise hva slags frisyre du ønsker, og be om en prøvetime med pynt og slør om frisyren er komplisert.

Veien til vidunderlig vakker hud

Samtidig som du bestiller frisørtime på bryllupsdagen, bestiller du time for legging av make up. Og så unner du deg en kjapp prøvetime der hudpleieren tester foundations, pudder, glans, øyensminke og leppestifter i ulike fargetoner.

Vil du gå for en naturlig look, eller skal du ha sotede øyne? Liker du skimmer, eller går du for det matte? Prøvetimen er en ypperlig anledning til å ta noen viktige avgjørelser når det gjelder make up. Men husk at alt starter med det grunnleggende: Har du flott hud, ligger alt til rette for at sminken skal bli flott også. Be hudpleieren anbefale deg et par produkter som gir huden din et kvalitetsløft de neste månedene. Skal du farge bryn og vipper, eller foreta vippeextensions, så gjør det et par dager før bryllupet for å unngå rødhet og irritasjon på huden eller feil farge.

Hender og føtter i fokus

Brudens føtter er langt mindre synlige enn hendene hennes, men de kan bety minst like mye for følelsen av velvære. Ta fotpleie og pedikyr uken før du gifter deg, og manikyr tidligst et par dager før. Velg gjerne shellac – den sitter som støpt i to ukers tid, og er du heldig holder den gjennom bryllupsreisen også. Om utgangspunktet er korte, sprø negler, bør du investere i en negleforsterker et par måneder før bryllupet slik at de får en viss lengde.

Vis din indre styrke

Selv om de fleste bruder gleder seg stort til bryllupsdagen, er det også mange som er nervøse, ikke liker oppmerksomheten og bekymrer seg for om gjestene vil ha sans for opplegget. Er du av sistnevnte sort, fins det et par smarte grep å foreta seg: Gå gjennom huskelisten et par uker før bryllupet slik at du vet du ikke har glemt noe – det gir trygghet. Gjør en hyggelig gest overfor noen du er virkelig glad i slik at de føler seg ekstra ivaretatt i selskapet – det gir deg allierte. Bruden er alltid vakrest i et selskap, men sørg for at du er skråsikker på valg av kjole, hår og sminke slik at du føler deg på topp gjennom hele dagen.

Hvis du ikke liker store forsamlinger og mye fokus – tenk på at gjestene faktisk er der for å feire deg og brudgommen en hel dag. Og om du ikke blir kvitt bekymringene, så snakk med din kommende mann. Ordtaket om at «Når man er to, dobles gledene. Og når man er to, halveres bekymringene», stemmer nemlig. Det stemmer ikke minst på den viktigste dagen i livet.

Kilde: www.trening.no

Les mer

Boost deg selv før bryllupsdagen!

På bryllupsdagen ønsker en selvsagt å stråle maksimalt fra innerst til ytterst. Her er tipsene som gjør at du viser…

10 tips til bedre helse

Vil du komme i bedre form før bryllupet? Her er noen tips som kan hjelpe deg i gang!

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Romantisk bryllupsfrisyre

Hvilken bryllupsfrisyre velger du? Hva er det siste nye innen bryllupsfrisyrer? Og hva skal man ha i mente ved en…

Skjønnhetsguide for brudgommen

Selvfølgelig skal brudgommen, forfengelig eller ei, vise seg fra sin kjekkeste side på den store dagen!

Vær den vakreste utgaven av deg selv på bryllupsdagen!

I bryllupet ditt ønsker du å stråle innenifra og ut. Brudekjolen skal sitte perfekt, du skal ha ferskenhud og øynene…

Ekspertens hudpleietips

Lyst til å ha en hud som virkelig stråler på bryllupsdagen? Vi tok turen innom hudpleiesalongen Walk In Beauty i…

Frisyren som passer til ansiktet

Uansett om du har smalt, rundt, kraftig eller hjerteformet ansiktsform, er det alltid en bryllupsfrisyre som passer ansiktet ditt. Her…

Seneste innlegg

Seneste innlegg

2022-kolleksjonen fra ÉLYSÉE Bridal

Gjør deg klar til å bli forelsket i ÉLYSÉEs magiske kolleksjon. Vi har plukket ut våre topp 5 looks fra…

Les mer

Bli forelsket i LOVE fra Enzoani

Vi introduserer den splitter nye 2022-kolleksjonen fra Enzoani!

Les mer

Belle Amie – Nå er det din tur!

Å kjøpe brudekjole er en helt spesiell opplevelse. Se den fine videoen fra Belle Amie og opplev magien!

Les mer

Justin Alexander Signature – ny kolleksjon!

Justin Alexander Signatures nye kolleksjon hyller heltinner og modige kvinner - se videoen her!

Les mer

Abby Waits 2022

Det populære merket Abby Waits har nettopp sluppet ny kolleksjon!

Les mer

Det viktige tilbehøret

En vakker brudekjole setter tonen for din bryllupsstil, men det er med det rette tilbehøret du skaper helheten. Her får…

Les mer

Brudebuketten

Brudebuketten er en viktig del av din bryllupslook. Her får du tipsene du trenger til å få din skjønnhet til…

Les mer

Boost deg selv før bryllupsdagen!

På bryllupsdagen ønsker en selvsagt å stråle maksimalt fra innerst til ytterst. Her er tipsene som gjør at du viser…

Les mer

10 aktuelle bryllupstrender

Dagens brylluptrender er akkurat nå mer kreative en noensinne og i designernes nyeste kolleksjoner ser vi nå følgende trender ta…

Les mer

Evie Young Bridals vår 2021-kolleksjon “The Outback Australia”

Bli med på reisen med Evie Young Bridal for å oppleve den rike og rå skjønnheten fra hjertet av Australias…

Les mer