Romantikk, harmoni og avslapping

Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria

På majestetiske Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria er utsikten betagende, arkitekturen magisk og servicen fenomenal. Beliggende på solsikre Gran Canaria egner resorten seg til både bryllupsfeiring og hvetebrødsdager.

Tekst & Foto Anna Storm

Det er med en deilig følelse i kroppen vi forlater et kaldt og grått Norden og i stedet går ut av flyet på Gran Canaria. Der møter det oss 24 deilige plussgrader og strålende sol. Gran Canaria har et subtropisk klima, noe som innebærer at det er varmt hele året. Med hele 3000 soltimer årlig er øya et sikkert kort for dem som ønsker å arrangere bryllup eller tilbringe alle hvetebrødsdagene i solskinnet.

Umiddelbart etter at vi har tatt koffertene av rullebanen, hopper vi inn i en taxi og reiser den knappe halvtimen til majestetiske Salobre Hotel Resort & Serenity. Vel fremme blir vi  møtt av en fantastisk service og mens vi sjekker inn, blir bagasjen vår båret opp på rommene. Vi blir bydd på et glass iskaldt musserende vin.  Rett etter innsjekkingen sier personalet at om vi skynder oss opp på takterrassen, rekker vi å se solnedgangen. Som sagt, så gjort, vi tar heien opp de 11 etasjene og kommer oss ut på toppen. Alt bader i et vakkert kveldslys. Utsikten er den perfekte starten på reisen.

Fantastisk arkitektur

Hotellet er bygget på en av de karrige fjellsidene i en dal. Alle de 11 forskjellige etasjene har unike trerrasser langs fjellsiden. Arkitekturen er oppsiktsvekkende . Man har blandet ulike stiler og materialer som betong, glass, takplater og tre på en unik og moderne måte. Til tross for anleggets størrelse oppleves stedet som veldig personlig og intimt takket være de ulike etasjene og den gjennomtenkte stilen. Totalt finnes det 7 forskjellige svømmebasseng her, der den største befinner seg på 11. etasje og er en såkalt infinity-pool med en enestående utsikt over fjellet og havet. Alle innslag av vann og de tusentalls palmene og trærne som er plantet så omsorgsfullt og pleies med stor omhu, skaper en oase av ro og harmoni som går veldig bra sammen med de rå materialvalgene på bygningene. Det er vanskelig ikke å bli forelsket i stedet, som har en perfekt utsikt over havet, fjellet og den tilhørende golfbanen.

Aktiv ferie eller avslapping

Salobre Hotel Resort & Serenity er et vakkert golfhotell med enestående service og høy luksusfaktor. Her finnes gode muligheter til både avslapping og til en aktiv ferie. Hva sier du for eksempel til en gåtur eller sykkeltur i de naturskjønne omgivelsene, en svett treningsrunde i treningshallen med panoramautsikt eller en golfrunde på en av Salobres to velpleide 18-hullsbaner? Er dere mest sultne på avslapping, byr stedet på et velstelt spa med alt fra avslappende yogapass til velgjørende behandlinger. Her kan du velge og vrake mellom alt fra ansiktsbehandlinger, helkroppsmassage, romantiske duo-behandlinger og skjønnhetsbehandlinger. .Etter et besøk på hotellets spa eller etter en golfrunde kobler dere behagelig av ved et av hotellets bassenger. Her finnes også solstoler som private solslikkere kan leie for.

Utrolige smaksopplevelser

Under vårt besøk rekker vi mange måltider på anlegget. Totalt finnes det seks ulike restauranter/barer. Den mest besøkte er hotellets hjerte, restauranten SENS. Her serveres såvel frokost som middag. Frokostbufetten er blant de beste jeg har opplevd. I den enorme restauranten finnes alt fra nybakt brød til spekemat, mengder av fersk frukt og yoghurt. Det finnes også tre ulike avdelinger der profesjonelle og serviceinnstilte kokker lager alt fra crepes til smoothies, juicer og omeletter etter dine ønsker. Å få sin frokost laget á la minute skaper en utrolig frisk følelse og råvarene er fantastiske!

Akkurat som på frokosten er også middagsmåltidene fylte av ferske innslag. Hver kveld venter et nytt tema. I løpet av vårt besøk rakk vi å spise italiensk meksikansk og også en fisk  og skalldyrsaften. Mengder med lekre anretninger blandes med råvarer som tillages på stedet nøyakatig slik du vi ha det.  Selvfølgelig finnes det også hver kveld et bugnende bord med spanske charkuterier og delikatesser. Også de lokale vinene er det verdt å slå et slag for – utrolig smaksrike! I tillegg til den fantastiske maten må også servicen nevnes. Den er førsteklasses og får oss til å føle oss velkomne, sett og tatt vare på hvert eneste minutt.

Bryllup på Salobre

I tillegg til å reise til resorten for å slappe av, nyte en ferie eller hvetebrødsdager, egner stedet seg også utmerket for bryllupsfeiring. Med sin solsikre beliggenhet og høye antall soltimer per år er det fantastisk å fly inn bryllupsgjestene til dette stedet for å feire bryllup i flere dager.  Personalet er på plass for å skreddersy en bryllupspakke akkurat slik dere vi ha den. Den majestetiske resorten med sin vakre utsikt gjør stedet romantisk og flott.Salobre Hotel Resort & Serenity byr på flere steder hvor dere kan holde bryllupsseremonien og festen. Under lister vi opp noen av de mange mulighetene:

 

Salobre I, Salobre II & Salobre III

Beskrivelse: Disse tre værelsene med en total størrelse på 498 m² byr på fantastiske muligheter for brylupsfesten. Lei ett eller alle tre rommene, avhengig av antall gjester og skreddersy en løsning som passer dere. Alle rommene er utrustet med den siste teknikken for å skape uendelige muligheter for seremonien og selskapet.

Max antall gjester: 170 personer

Sitting/mingling: Muligheter for å sitte såvel ved et langbord som ved flere runde bord. Også ståbord for minglingen.

 

Cristalarium

Beskrivelse: Leter du etter et eksklusivt sted hvor dere kan nyte en 360º utsikt over golfbanen og fjellet, kommer du til å elske det multifunksjonelle Cristalarium. Et perfekt sted for å feire spesielle alendninger.

Max antall gjester: 128 personer

Sittning/mingling: Mulighet for runde bord såvel som ståbord for mingling.

 

Terrace

Beskrivelse: Den romslige terrassen på 716m² på hotellet er det perfekte stedet for det store bryllupet. Med magisk utsikt over golfbanen og fjellet kan dere ha en skikkelig fest under stjernene.

Max antall gjester: 700 personer

Sittning/minglin: Muligheter til runde bord og også ståbord for mingling.

 

Sunset

Beskrivelse: Høyest oppe, i den ellevte etasjen, finner dere hotellets Sunset-spot. Her blandes dekorative rosa bassenger med staselige kaktuser og utsøkte solsenger Plassen er hotellets mest unike og eksklusive og egner seg utmerket til uforglemmelige events.

Max antall gjester: 300 personer

Sittning/mingling: Mingling.

 

Be Aloe Terrace

Beskrivelse: Inntil hotellets SPA finnes et atskilt poolområde. Den vakre infinitypoolen tilbyr majestetisk utsikt og området er perfekt for det intime bryllupet.

Max antall gjester: 200 personer

Sitting/mingling: Muligheter for å sitte rundt runde bord og også ståbord for mingling.

Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria

Les mer

Agape Norge – Etab.1985

En brudesalong for alle i hjertet av Sandnes.

Brudgommens sjekkliste

Det er alltid en god idé å vite hva som – tradisjonelt – står på brudgommens liste over gjøremål.

Kleskodene i bryllup

Ofte står kleskoden i invitasjonen, men hva betyr den egentlig? Bare rolig, etter å ha lest denne artikkelen vil du…

Lær deg å knyte slips og sløyfe korrekt!

Det å knyte slips og sløyfe korrekt er noe alle menn og kommede brudgommer bør lære seg. Vet du ikke…

8 produkter alle brudgommer trenger

Vi har valgt ut 8 produkter som alle brudgommer vil ha og behøver, eller som vi sier det; vilhøver!

Nyheter til brudgommen

Grønn, lilla eller burgunder dress? En dress fra Cavaliere er alt annet enn kjedelig!

Stilsikre frisyrer og skjeggtips for brudgommen

Iman Khalaf, frisør, barberer og grunnlegger av skjønnhetsvaremerket Nõberu of Sweden, tipser oss om mannlige frisyrer og skjeggtrender.

Brudgom med stil

Nå ser vi dresser i mange nye farger, og gjerne i pastell! Tør du å ta svingene helt ut og…

Brudgommens antrekk

Dress, livkjole, smoking eller sjakett? Og skal du bære grått, blått, svart eller nyanser av grønt på bryllupsdagen?

Mer av alt på Klarlund Expo 2021

Vi var på Klarlund Expo for se verdens mest eksklusive klokkemerker, snakke gavetrender med ekspertene og se fantastiske smykker.

Bli bryllupsfin på 1 uke

Er det 7 dager igjen til bryllupet og du føler deg slett ikke som den beste utgaven av deg selv?

Herremote

I 2020 sikter vi mot en personlig stil der tidløse klassikere blandes med nye farger og mønstre.

Trendene som gjelder for brudgommen

Vi presenterer de siste trendene som gjelder for brudgommen og hva som er ekstra hot i sesongen som kommer.

Bruke klokke på bryllupsdagen

En klokke på bryllupsdagen er ikke bare stilig – klokken hjelper deg også å holde kontroll på tiden slik at…

Gi ham et uforglemmelig utdrikningslag

Har du fått i oppgave å arrangere et utdrikningslag for den kommende brudgommen? Føler du deg stresset over utfordringen? Slapp…

10 tips til bedre helse

Vil du komme i bedre form før bryllupet? Her er noen tips som kan hjelpe deg i gang!

Hva skjer i bryllupsbransjen?

Vi har snakket om trender med noen av de største brudekjolemerkene.

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi…

Spennende brudgommer

Brudgommer - hva skal de egentlig ha på seg i bryllupet? Dette er et viktig spørsmål som alle brudepar står…

Skjønnhetsguide for brudgommen

Selvfølgelig skal brudgommen, forfengelig eller ei, vise seg fra sin kjekkeste side på den store dagen!

Brudgom med stil!

Det er ikke lenger slik at brudens kjole får all oppmerksomhet. Heldigvis, for dagens brudgom vil jo også ha sin…

Corsage

Den lille blomsten som brudgommen bærer på venstre jakkeslag i bryllupet, kalles corsage. Den er som regel i samme stil…

Herremagasinet Big & Tall Oslo

La deg inspireres av disse trendene for brudgommen! Klærne finner du hos

Fotoserie – bli med bak kulissene!

Bli med bak kulissene når vi arrangerer fotograferingen av neste magasins fotoserie!

Tidløs morgengave til mannen

Det har lenge vært en tradisjon at bruden får en morgengave av mannen dagen etter bryllupet. Nå er det i…

Klestips til brudgommen

 

De ulike kleskodene

 

Bli kjekkest på bryllupsdagen

 

Seneste innlegg

Seneste innlegg

Destinasjon Alpene

Vi dro til den ærverdige skilandsbyen Megève i Frankrike for å oppleve et ekte alpint destinasjonsbryllup.

Les mer

Tips til bryllupsreisen

Les mer

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Les mer

Pakk smart og lett!

Slik pakker du kofferten til bryllupsreisen med bare håndbagasje

Les mer

Karneval i Venezia

Gifter du deg om vinteren, men ønsker ikke en lang flytur over dammen, kan det være en god idé å…

Les mer

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

Les mer

Romantikk på Sicilia

Det kan bli ganske hett på en italiensk øy med vakker havutsikt og brennende sol fra alle kanter!

Les mer

Vinsmaking i Toscana

Har du også alltid drømt om å dra på vinsmaking i selveste Toscana? Få tips her!

Les mer

Romantikk for to i Roma

Her blomstrer virkelig romantikken mellom de smale, brobelagte gatene.

Les mer

Bryllupsreise til Amalfikysten

Amalfikysten er en favorittdestinasjon for mange brudepar, her får du vite hvorfor!

Les mer