Vårt bryllup: Madelen & Simen

Vårt bryllup: Madelen & Simen, foto: Isabell Solberg

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt, og skape en minnerik og personlig dag. Ved å dele opp vielsesseremoni og fest, kunne vi inkludere barna våre på en helt annen måte. Det føltes litt som vi gikk fra å ha planlagt en dag for å feire oss selv og kjærligheten, til å feire noe enda større; nemlig familien. Det skulle vise seg å bli helt perfekt.

Tekst: Madelen & Simen | Foto: Isabell Solberg

Fra frieri til bryllupdag

Etter frieriet i oktober 2018, tok vi oss god tid til forberedelser og tanker rundt bryllupet. Ettersom ingen av oss er typen som har drømt om og “planlagt” det store bryllupet i flere år, tok det litt tid å gjøre seg noen tanker om hva vi så for oss, og hvordan vi ønsket å markere dagen. Datoen ble satt til 8.8.2020, og når datoen først var satt, gikk alt plutselig mye raskere unna. Det var nok bruden som brukte mest tid på forberedelser, og det gikk med noen timer på Pinterest, på FInn.no og noen episoder med “Say yes to the dress”, for å finne ut hva som var vår stil. Men etterhvert visste vi akkurat hvordan vi ville ha det og ikke minst – hvordan kjolen skulle se ut.

Det perfekte bryllupslokalet fant vi kun en halvtime fra der vi bor. Idylliske Ekeby gård ligger midt i landskapsvernområdet Værne kloster i Moss kommune, og har en fantastisk låve som er omgjort til selskapslokale – helt etter brudens stil. Fantastisk landlig låveatmosfære, blandet med afrikainspirerte innredningsdetaljer og boergeiter i tårnet utenfor. Spesielt falt stedets tilknytning til Sør-Afrika i smak hos bruden, som også har en forkjærlighet for landet og sørafrikanske viner. I tillegg kunne eieren lokke med en magisk bøkeskog bare et steinkast fra gården, hvor vi så for oss en liten mottakelsesseremoni, med akustisk konsert i skogen.

 

Vårt bryllup: Madelen & Simen, foto: Isabell Solberg

Pandemien overtar styringen

Da Norge stengte ned 12. mars i fjor, tok det ikke mange dagene før vi plutselig skjønte at bryllupet vi hadde planlagt og gledet oss til, antageligvis ikke kunne bli noe av likevel. Vi hadde på det
tidspunktet akkurat rukket å lage ferdig og sende ut de fleste innbydelsene. Men allerede i slutten av april bestemte vi oss for at vi ville gifte oss 8.august uansett. Vi visste ikke om det ville bli i joggebukse på kommunehuset, i finstasen i kirka (som planlagt), med alle de fine vi er så glade i, eller om det ville bli en rolig feiring med guttene våre i hagen. Men jeg hadde bestilt time hos frisøren – og den var jeg klar på at jeg hadde tenkt å beholde! Vi visste at vi ikke kom til å få noen svar på hvor mange som ville kunne være samlet på ett sted før tidligst midten av juni, og at det mest sannsynlig ikke ville bli den feiringa vi hadde ønsket oss. Dersom vi kunne gjennomføre bryllupsfesten, visste vi at vi hadde en ekstra stor grunn til å feire!

Som alle andre kommende bruder og brudgommer fulgte vi ekstra nøye med på regjeringens retningslinjer og anbefalinger for arrangementer denne våren. Dessverre gikk det som vi fryktet, og
etter pressekonferansen i juni så vi oss nødt til å avlyse den store bryllupsfeiringa vi i det stille hadde hatt et ørlite håp om. På det tidspunktet kunne vi enda avlyse lokaler og mat uten ekstra utgifter, og det var ingenting som tydet på at koronasituasjonen ville endre seg noe særlig gjennom sommeren. Vi ble rett og slett nødt til å innse at drømmebryllupet vi hadde sett for oss med venner og familie vanskelig lot seg gjennomføre med smittervern. For oss var det ikke et alternativ å redusere antall gjester eller å endre til middag med de nærmeste uten fest og dans. Vi var begge enige om at vi ønsket å feire kjærligheten med alle, og at vi ville utsette festen til verden er seg selv igjen – til vi kan gi hverandre klemmer og danse natta lang!

Vi hadde allerede varslet gjestene om at vi kom til å gifte oss 8. august uansett, og at vi ønsket å gjennomføre vielsen i kirka som planlagt. Til gjestene kommuniserte vi nå at alle som hadde lyst, selvfølgelig var hjertelig velkomne til å overvære vielsen, men ettersom flertallet av gjestene bodde andre steder i landet, forventet vi ingenting. Det viktigste for oss, var at flest mulig ønsket å feire med oss på et senere tidspunkt.

Vårt bryllup: Madelen & Simen, foto: Isabell Solberg

Den store dagen

Kvelden før bryllupsdagen spiste vi en hyggelig middag med nærmeste familie på Støtvig hotell i Larkollen, hvor vi også overnattet fredag til lørdag. Drømmen var å kunne starte dagen med et friskt bad i sjøen – etterfulgt av kos med familien i hotellets fantastiske spaavdeling (som har åpent for barn på lørdager). Etterpå var det også tid til en cola i hotellets strandbar, før brudgommen kjørte bruden til frisøren. Ettersom vielsen ikke var før 16.00 på ettermiddagen, opplevde vi at vi hadde god tid på formiddagen, noe vi satte veldig stor pris på. Jeg hadde time hos frisøren 13.00, likevel rakk vi å få det hektisk mot slutten. Brudens fire forlovere, eller blomsterjenter, som jeg kalte dem, kom til frisøren med de nydelige blomstene, og selv om tida nå fløy avgårde, rakk vi også å ha det litt hyggelig og nyte både sol og servering i frisørens vakre sommerhage.

Vielsesseremonien

Seremonien i Råde kirke ble så mye mer enn vi hadde drømt om! Selv om så mange av våre venner og familie ikke kunne være tilstede, ble det en personlig og magisk seremoni for oss. Musikken var viktig for oss, og vi hadde brukt mye tid på å plukke ut musikk som passet oss. Brudens venninner og far sto for totalt tre musikalske innslag, utover salmene. I utgangspunktet hadde vi ønsket å komme inn til en Susanne Sundfør-låt, men jeg er i ettertid litt glad for at organisten i kirka overtalte oss til kun å ha live musikk under seremonien. Enda mer personlig ble det da vi fikk æren av å gå opp kirkegulvet til venninna mi sin egenkomponerte brudemarsj; bruremarsj fra Brekka.
Vi valgte også kjønnsnøytral vigselsliturgi, noe jeg vil anbefale alle å vurdere. Vi fikk nemlig ikke dette som alternativ, men måtte selv spørre om å få dette. Med andre ord er dette noe mange brudepar selv må- og bør- ta initiativ til. For oss som virkelig ønsket å feire kjærligheten, er jeg veldig glad jeg rakk å bli oppmerksom på dette kun dager før bryllupet.

Avslappende og personlig

Alt i alt ble det en nydelig og personlig seremoni, samtidig som den var høytidelig og et kirkebryllup verdig. I tillegg til nærmeste familie, forlovere og venner som allerede hadde varslet at de kom til å komme, dukket det opp flere venner i kirka, noe vi satte stor pris på.

Det var først litt rart å ikke kunne gi alle som hadde møtt opp en klem på trappa, og etter vielsen kunne vi naturligvis ønske at vi kunne fortsette feiringen med alle sammen. Men når det ikke var
mulig, føltes det å dele feiringa i to både praktisk og deilig. Vi trengte ikke å forholde oss til en like stram kjøreplan, og får forhåpentligvis mer tid til å prate og nyte festen.
Etter vielsen hadde vi nå god tid til fotografering, og etter en stund med prat og latter utenfor kirka, ble bruden overrasket av brudgommen med en gammel Saab som vi hadde fått låne for dagen. En perfekt overraskelse til en slik dag!

Ettersom Råde kirke er omringet av nydelige, landlige omgivelser, med vakre alléer og sauer, kunne vi starte fotograferingen umiddelbart i nydelig ettermiddagssol. Vi fikk tid til å ta bilder flere steder, og hele fotograferingsprosessen ble veldig avslappende og lite stressende når vi ikke hadde noe vi skulle rekke.

Etter fotograferingen dro vi hjem til oss selv hvor den nærmeste familien og forloverne var samlet og ventet på oss. Selv om vi hadde gjort det klart at det ikke skulle være “fest” denne kvelden (vi ønsker jo å feire ordentlig når verden spiller på lag igjen – og kunne jo ikke feire to ganger;) så ble det allikevel en veldig hyggelig og travel nok kveld, med god mat,nydelige kaker og drikke – og den avstanden vi var tvunget til å holde. Selvfølgelig skulle vi ønske at vi kunne danse inn i natten sammen med toastmaster, taler og venner, men en rolig kveld i hagen med familien ble på denne dagen også helt riktig. Antageligvis klarer vi aldri å gjenskape følelsen det er å være nygift, og kanskje vil det føles unaturlig og rart å ta på seg brudekjolen igjen for å ha bryllupsfest når koronarestriksjonene er historie. Men til tross for det, hadde vi en magisk bryllupsdag – akkurat slik den måtte bli!

KORTE FAKTA

Hvem fridde? Det var Simen som fridde. Svært uromantisk i sofaen hjemme en fredagskveld. Egentlig hadde vi skaffet oss barnefri denne kvelden, men ettersom 2-åringen var blitt syk (og Simen selv hadde forstuet foten og gikk på krykker) endte vi opp med å levere den eldste hos barnevakten, mens vi tok med oss den yngste og en take away-pizza hjem på sofaen. Jeg husker jeg hadde på meg en forferdelig stygg, gul collegegenser og følte meg ikke spesielt fresh. Ekte og ærlig hverdagskjærlighet, med andre ord!

Hvor giftet dere dere? I Råde kirke, Viken. Hvor holdt dere selskapet? Selskapet var planlagt holdt på vakre Ekeby gård i Rygge. Dette ble dessverre utsatt pga. korona.

Brudens klær var fra? Først spontankjøpte jeg en kjole på Sadoni i Oslo, like før landet stengte ned i mars i fjor. Planen var at jeg skulle tilbake for å tilpasse denne. Men da hjemmekontor og koronarestriksjoner tok over hverdagen, endte jeg til slutt opp med å kjøpe en ny drømmekjole fra sofakroken hjemme. Kjolen ble kjøpt på Finn, og er fra det hollandske merket Modecas Le Papillon 2019-kolleksjon.

Brugdommens klær var fra? Oscar Jacobson i Hegdehaugsveien i Oslo.

Ringene? Vi valgte å gjenbruke brudgommen sine foreldres gamle gifteringer fra 1981. De er begge døde, og det føltes både spesielt og veldig fint å kunne gi nytt liv til disse ringene. Med små tilpasninger og ny gravering ble de som nye. I tillegg fikk vi satt inn tre små diamanter (en for hver av de to små guttene våre og den lille jenta i magen) i brudens ring.

Maten? Planen var å servere grillbufé. I stedet ble det det catering fra Bestemor Lillys kjøkken i Våler.

Fotografen? Det var frisøren vår som tipset oss om fotografen. Vi var så fornøyd med å velge Isabell Solberg til vår store dag og følte oss hele tiden trygge på at hun ville sørge for at vi sitter igjen med masse gode minner og bilder fra den store dagen. Det gjorde at vi slappet godt av, og ikke trengte å tenke selv. Det satte vi stor pris på. Planen var at fotografen skulle være med oss hele dagen, fra frisøren til festen, men da festen ble avlyst fikk vi i stedet ekstra god tid til å ta bryllupsbildene og til å bli godt kjent. Isabell var veldig avslappende og profesjonell, og veldig godt forberedt.
Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet? Vi hadde i utgangspunktet invitert i underkant av 100 gjester til bryllupet. Etter at vi måtte avlyse, endte vi opp med en liten samling etter vielsen med kun de aller nærmeste. Totalt med egne unger, familie og forlovere var vi 20 stykker samlet hjemme hos oss på kvelden etter vielsen.

Det beste på bryllupsdagen? Vielsesseremonien! Musikken og stemningen.

Hva ga dere hverandre i morgengave? Ups. Er det vanlig at mannen også får morgengave? Bruden fikk et par nydelige diamantøredobber i morgengave. Disse skulle også vise seg å bli redningen da bruden helt hadde glemt (å finne fram og) å pakke med seg øredobber.

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen?
Det var veldig hyggelig! Helt til korona satte en demper:)

 

Les om andre leserbryllup her!

Les mer

Sandra og Mattias idylliske hagebryllup

Det 90 år gamle huset i Fredrikstad med en stor, idyllisk hage, var et perfekt sted å skape gode minner…

Intimt bryllup i Italia

Et vennepar viste oss noen bilder av foreldrene sin villa i Piemonte i Italia, og sa at “her er det…

Klassiske bryllupsgaver

De beste gavene er de tingene som kan gå i arv fra generasjon til generasjon. En klassiker slår aldri feil.

Vårt bryllup: Anja og Per

Her forteller brudeparet om sitt nydelige sommerbryllup og gir deg dessuten noen gode tips til bryllupsplanleggingen din!

Vårt bryllup: Katja og Nate

Her kan du lese om Katja og Nates vakre bryllup på Sola Strand Hotell!

Vårt bryllup: Helga & Rikard

"Det beste med dagen var at alle våre var samlet på et sted, det var så mye latter og gjennomsyret…

Finn din bryllupsfotograf!

Bryllupsbildene skal leve videre også etter bryllupet. Finn din fotograf her!

Vårt bryllup: Isabel & Bård

Brudeparet valgte et helt unikt lokale for både vielse og fest; Kirkesalen i Koldinghus, Danmark

First Look – ikke bare for brudgommen

Har du tenkt på at det finnes andre første blikk som det også kan være verdt å forevige?

Vårt bryllup: Adriana & Jørgen

Brudeparet har kjent hverandre siden tenårene, vokst sammen og lært å kjenne hverandre. Derfor visste de akkurat hva som var…

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Amerikanske bryllupstradisjoner

Det er mange amerikanske bryllupstradisjoner som har fått fotfeste i Norge og som har økt i popularitet de siste årene.…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Bryllupsbudsjett

Her kan du laste ned en budsjettmal for bryllup som hjelper deg å holde oversikten!

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…