Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med deg:

Tekst: Mari K Loewen  Foto: AdobeStock.com

Amy:
- Anstreng deg litt for å bli kjent med de andre!

På min venninnes utdrikningslag var det beste at alle kom så godt overens. (Det gjorde at bryllupet hennes et par måneder etterpå ble ekstra morsomt!) Jeg har vært på noen utdrikningslag hvor deltagerne ikke anstrenger seg for å bli kjent med noen nye og da blir det lett litt dårlig stemning. For meg er poenget for gjestene på et utdrikningslag å knytte sterkere bånd med hverandre på grunn av sin felles kobling til bruden.

Elisabeth:
- Ikke stykk opp dagen for mye!

Generelt synes jeg at de utdrikningslagene der man har reist bort og vært samlet på ett sted (f.eks en hytte) har vært mer vellykket enn de der man reiser fra sted til sted i en by. Da får man mer tid til å prate og ha det gøy sammen og slipper å bruke dagen på å forflytte seg fra sted til sted.

Marianne:
- Hold det intimt og personlig!

Et av de beste utdrikningslagene jeg har vært på var et der vi hadde undertøystema og gjorde photoshoots der vi fikset håret, prøvde forskjellige antrekk og drakk champagne. Mitt beste råd er å være samlet på ett privat sted som en bolig eller hytte og gjøre aktivitetene der. Mye koseligere enn en utekveld!

Kristin:
- Overnatting skaper det lille ekstra!

Hvis man legger utdrikningslaget til en helg kan man ta svingene ut på selve kvelden, og så våkner man neste morgen og nyter en avslappet frokost sammen med sine beste venninner! Det er skikkelig koselig, synes jeg.

Katrine:
- Ta hensyn til personligheten!

Jeg tror at man mer og mer velger bort crazy aktiviteter og heller satser på noe mer intimt som spa eller en fin middag. Kanskje fordi folk er litt eldre når de gifter seg nå for tiden? Jeg har vært på aktivitets-utdrikningslag også, for eksempel i klatreparken Høyt og Lavt, og det er veldig artig om det er en aktiv gruppe jenter! Uansett må man i allefall ta hensyn til hva som passer brudens personlighet og hva hun skulle like å gjøre.

LES MER:

Få gaveønskene oppfylt

Å skrive bryllupsliste til den store dagen er praktisk både for brudeparet og for de som skal i en oppmerksomhet på dagen.

Få hjelp til å opprette bryllupslisten !

Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Tilbords har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Toastmaster – den komplette guiden

Din beste venn, søster/bror, kollega skal gifte seg og du har fått i oppgave å være toastmaster? Et ærefullt oppdrag som beviser at brudeparet stoler hundre prosent på deg. Du bør være klar for å ta ansvaret på dine skuldre.

Utdrikningslag aktivitet

Gi ham et uforglemmelig utdrikningslag

Har du fått i oppgave å arrangere et utdrikningslag for den kommende brudgommen? Føler du deg stresset over utfordringen? Slapp av, vi har tipsene!

bryllupsdager

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre og en anledning til å uttrykke vår kjærlighet til hverandre.

Hvem gjør hva i bryllupet?

I et bryllup er det noen viktige nøkkelpersoner som skal pekes ut. Disse personene er betrodde og får et spesielt ansvar og egne oppgaver på bryllupsdagen. Men hvem er disse personene? Og hva er oppgavene deres?

10 ting bryllupsgjesten bør unnvike

Her lister vi opp noen vanlige tabber. Unnvik å gjøre disse feilene og bli brudeparets favorittgjest!

Skikk og bruk i bryllup

Bryllup er en begivenhet som er planlagt lang tid i forveien, og brudeparet har som regel skyhøye forventninger til den store dagen. Hvis alle vet hva de skal gjøre, hvordan og når, er sjansene store for at alle forventningene oppfylles. Her er en oversikt over bryllupsfeiringens skikk og bruk.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du trenger for å arrangere et fantastisk utdrikningslag, uansett budsjett.

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir det både gøyere – og enklere – dersom listen er nøye planlagt og noe brudeparet virkelig ser frem til å pakke opp.

Hva skjer i bryllupsbransjen?

Vi har snakket om trender med noen av de største brudekjolemerkene.

Åsa Design

Åsa Design – butikken med erfaring og sortiment utover det vanlige. Uansett om du vet akkurat hvilken kjole du skal ha eller om du heller vil prøve forskjellige modeller, kan personalet hos Åsa Design hjelpe deg med håndfaste råd infor den store dagen. Butikken ligger rett over grensen til Sverige, i Grebbestad.

Inspirasjon for gjesten fra Åsa Design

Er du invitert i bryllup? Kanskje du skal være forlover? Sjekk ut disse vakre kjolene for bryllupsgjesten fra butikken Åsa Design i Grebbestad, rett over grensen i Sverige. Flere fantastiske kjoler og et utrolig sortiment av brudekjoler finner du på hjemmesiden deres!

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og bidrar til stemningen vertskapet har planlagt.

Offline vielse, online bryllupsfest

Det å bruke sosiale medier på riktig måte kan ha stor positiv effekt på bryllupet.

Elegant mote

Butikken som hjelper deg å finne det lille ekstra til hverdag, fest og bryllup

Si ja til forloveren din!

En av de mange viktige beslutninger man som kommende brud skal ta stilling til, er om man vil ha én forlover, flere forlovere eller ingen i det hele tatt.

9 aktiviteter til hans utdrikkingslag

Utdrikkingslaget er nærmest et ”must” for mannen som snart skal tre inn i ekteskapet. Mange forbinder denne festen med strippersker, en samling truselapper og fylleslag. Men det går an å markere slutten på ungkarslivet på en morsommere og mer voksen måte. Her er ti tips som kan gjøre utdrikkingslaget til et fint minne for livet.

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi tror han kommer til å sette pris på!

bryllup

Som brud, så forlover…

Det å matche brud og forlover behøver ikke være så avansert. Små detaljer kan ha stor betydning.

Den perfekte innbydelsen

Frieriet er overstått og de nærmeste er informert, nå er det tid for invitasjoner. De kan være lange, korte, standardiserte eller personlige. De kan sendes med posten, eller du kan la invitasjonen overleveres eksklusivt av et blomsterbud..

Topp 10 bryllupsgaver

Er du invitert i bryllup, men kjenner at du nesten ikke har lyst til å gå fordi du er redd for å gi bort helt feil gave? Ikke fortvil, her finner du gode råd om bryllupsgaver.

Bryllupstalen – slik fikser du den!

Bryllupets taler er en tradisjon vi hegner om. Og slik bør det være. I den formelle talerekken i bryllup er det nemlig rom for både latter og (gledes)tårer. Her er vår guide til talernes hvem, hva, når – og hvorfor?!

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Bryllup

Topp 10 gaveønsker til kjøkkenet

Ikke helt sikre på hva dere bør ønske dere til bryllupet? Her kan dere se populære gaveønsker fra Kitch’n sine brudepar!

Trondheimsbryllup – se bildene fra messen

Med utsolgte billetter ble Trondheimsbryllups første bryllupsevent en brakende suksess!

Knekk kleskoden

Det er en ære å bli bedt i bryllup. Men når den første gleden har lagt seg, kommer ofte spørsmålet og tankene rundt hva en skal ikle seg på den store dagen.

Snefrids Hus

Vakre bilder fra Snefrids hus!

Romantisk weekend, venninnetur med kjoleprøving eller bryllupsfest? Alt dette kan du gjøre her! Se de fine bildene fra Snefrids hus i Grimstad!

Tidløs morgengave til mannen

Det har lenge vært en tradisjon at bruden får en morgengave av mannen dagen etter bryllupet. Nå er det i likestillingens navn nesten blitt en selvfølge at hun gir en gave til ham også. Og hva passer da bedre enn et fint armbåndsur å glede ham med?

Kreftforeningen

En gave til Kreftforeningen vil bidra til å gjøre hverdagen bedre for mennesker som er rammet av kreft. På den måten blir både gaven og feiringen en del av noe større, som mange får glede av.

Bryllupsgaven som redder liv

Stadig flere velger å gi til gode formål i forbindelse med bryllup for en mer betydningsfull feiring av sin store dag.Med store og små donasjoner fra dine venner og familie, kan bryllupsgavene deres hjelpe Leger Uten Grenser med å lindre nød og lidelse. Dere kan bidra til å gi livreddende medisinsk hjelp til de mest sårbare menneskene i verden. Gi livets viktigste gave!

Vakre kjoler for bryllupsgjesten

Er du invitert i bryllup? Hurra! Finnes det noe bedre enn å virkelig få kle seg opp til fest? Her har vi samlet bilder fra leverandører som tilbyr herlige antrekk til den kvinnelige bryllupsgjesten.

Stilig bryllupsgjest

Hva i all verden skal du som mann ha på deg i bryllupet du er invitert til? Fortvil ikke, det finnes mengder av klær som gjør deg til en bryllupsgjest med stil.

Gaven til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet over IKEA startboks-syndromet. Men er dere flere som kan slå dere sammen, er det slett ingen umulig oppgave. Bare se her.