Bak kulissene

Før hver utgivelse av Bryllupsmagasinet planleggees det ulike fotoreiser - reiser hvor vår sjefredaktør (Anna) sammen med sitt team drar for å fotografere brudekjoler og dresser i storslagne miljøer. Før vårt siste nummer (som ble sluppet i februar) gikk reisen til Dubai. Her får dere en smugtitt bak kulissene på denne fantastiske turen.

Text: Anna Storm  Foto: Anna Storm

Å dra på fotoreise er en spektakulær og nydelig opplevelse. Men også en reise som krever mye arbeid, forberedelser og planlegging.  For å muliggjøre en slik reise kreves det et grundig samaribed med profesjonelle utøvere innenfor flere yrkesgrupper. Opp gjennom årene har vi i Bryllupsmagasinet skaffet oss et enormt kontaktnett av beste slag.

 

Flere måneder i forkant av reisen planla vi og forberedte oss godt. Det var mange ting å tenke på – destinasjon, modeller, stylister, fortograf og kjoler. Å reise til Dubai var et forslag som tidlig dukket opp på agendaen og som vi er svært stolte av og glade for å ha fått muligheten til å gjennomføre.   Fotoseansene fant sted på og ved resorten JA Palm Tree Court hvor vi bodde under hele besøket.   Resorten egnet seg perfekt for brudepar som leter etter et sted å tilbringe hvetebrødsdagene og befinner seg bare noen minutter utenfor Dubai city – byen som har alt å by på!

 

ja 004

 

Å være på fotoreise betyr lange arbeidsdager. Allerede så tidlig som kl 03.00 sto modellene opp – det samme gjorde stylist og makeup-artist. Så var det å sette i gang med de første forberedelsene. Like etterpå gikk fotograf og sjefredaktør Anna ut for å finne de beste stedene og fange det tidlige morgenlyset på bildene. Fotograferingen holdt på hele dagen til sola gikk ned og det var tid for å gi hverandre en high-five og takke for nok en dags kreativt og vel utført arbeide.   Å være på en fotoreise er virkelig som å være i en kreativ, inspirerende og herlig drøm.   Inne i sutien henger titalls brudekjoler på rekke og rad, en svak duft av hårspray ligger i luften og på bordene liger tiaraer, dilldall og masse make-up. Det som foregår når modellene ordner seg og fotografen legger seg ned i sanden for å få den beste vinkelen på bildet kan sammenfattes i disse ordene: Skaperglede og kreativt kaos.

 

Selv om dagene er lange og alt går etter nøye oppsatte tidsskjema, får man likevel litt tid til å nyte livet. For på JA Palm Tree Court har de virkelig lært seg hva nytelse er. Her finnes det noe for alle – uansett om man er interessert i fysiske aktiviteter, SPA, solbad ved noen av bassengene eller å sitte i skyggen av en palme og lese en god bok. Her finnes alt og for den som er mest opptatt av mat og drikke, byr resorten på fantastiske gastronomiske opplevelser. De ulike restaurantene tilbyr noe for enhver smak. Det føles som om man er i paradis når man setter tennene i en jordbærkake med hvit sjokolade og vanilje.

 

ja 002

 

Å befinne seg på denne resorten sammen med talentfulle og kreative mennesker var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg håper at dette gjennomsyrer hele magasinet – vårt resultat av timevis med fotografering i morgensol, i kveldslys og i et enestående hagelandskap.

 

Fotograf: Maria Eberfors (studio56photography)
Stylist: Åsa Bräck (Åsadesign)
Make-up artist: Eva-Lotta Eriksson (Eva-Lottas Hår & Skönhet)
Modeller: Amanda H och Robert M, Lind Models. Yasmina J, Modellink.
Destinasjon: JA Palm Tree Court, Dubai