Hvilken brud er du?

Til tross for at det eksisterer mange forskjellige trender innenfor bryllupsmote, vil brudens personlighet alltid lyse gjennom. Vi har listet opp noen av de største trendene akkurat nå. Spørsmålet blir dermed: Hva slags brud er du?

Tekst: Anna Storm  Foto: Se bilder

Glamorous Bride

En trend vi ser blir stadig større i Norden er den glamorøse stilen. Dagens bruder våger mer enn tidligere og tør bære kreasjoner som stikker seg ut fra mengden. Den glamorøse stilen som byr på gnistrende sener, stormønstrete blonder og eksklusive stoffer passer bruden som ønsker å stå i fokus på bryllupsdagen.

Hos spanske Pronovias ser vi figurnære kreasjoner i satin og blonder som omslutter kroppen på en sensuell måte. Her er det lagt ned mange detaljer på kjolens fall og på utringningen. Også kjolene fra Sophia Tolli er flatterende til de kvinnelige formene og her skaper blonder og gnistrende paljetter et herlig blikkfang.

Den kommende bruden som går for en glamorøs stil på kjolen gifter seg gjerne høytidelig i kirken og arrangerer selskapet etterpå på et slott eller en staselig herregård. Hele arrangementet oser eksklusivitet og kjolen hennes er intet unntak. Vi ser også en rekke ulike nyanser på kjoler i denne stilen, Demetrios lanserer for eksempel flere kreasjoner i trendy blush.

Sophia Tolli

Pronovias

Allure Bridal

By Malina

Lillian West

Nature Bride

Den andre stilen som har vært populær lenge og som har tatt en ny form i 2018 er den naturlige, bohemske stilen. Denne trendy stilretningen går fra løstsittende kjoler med lang erm til en noe mer raffinert stil der stadig flere detaljer tar større plass. Det legges også større vekt på passformen. Det amerikanske merket Allure Bridal lot nylig hele sin siste kolleksjon ha den naturlige stilen som basis. Bildene som er tatt ved fantastiske Grand Canyon vitner om en jordnær følelse der bryllupsdagen preges av en avslappet og fri innstilling. Kjolene fra denne kolleksjonen har mange blondedetaljer, vide ermer og vakre slep. Det skandinaviske merket By Malina har også tatt til seg denne stilen og i deres nyeste serie ser vi en blanding av blonder, volanger og den populære off-shoulder-moten. Det ser ut til at designarbeider med forskjellige blondesorter er gjennomgående hos de fleste store merkene som lanserer brudekjoler i denne stil. Såvel hos Ladybird som Lillian West ser vi utsøkte blondedetaljer og hvor mye fokus er lagt på å smykke kjolens ryggparti. Denne type kjoler passer den avslappede og naturlige bruden som til hverdags gjerne bærer komfortable løstsittende plagg og fargeglade accessoarer.

20’s Bride

Trodde du at Great Gatsby-epoken var forbi? Tenk deg om. Flertallet av de store merkene lanserer kommende sesong brudekjoler som fører tankene til 1920-tallet og den eksklusive tidsepoken. Felles for de fleste av kjolene i denne genren er gnistrende stener, perler og fjær som pynter kjolene. Ofte velger den kommende bruden å dekke over armene på bryllupsdagen, enten via en brudekjole med lange ermer eller med tidsriktige lange hansker. Ett av de førende merkene innenfor denne stilen er Eliza Jane Howell. I deres nye kolleksjon ser vi mange figurnære kjoler med tungt fall og dekorative fjær som pryder deler av kjolen. Storselgeren Justin Alexander Signature har også tatt til seg denne stilen og flere kjoler i deres nye kolleksjon dekkes av rad på rad med gnistrende stener.

Dersom du ønsker å ta stilen helt ut, gjør du som Sottero&Midgley og satser på lange rader av perlehalsbånd og vakre kreasjoner til å feste i bryllupsfrisyren. Denne stilen passer bruden som vil lage et temabryllup og som ønsker en eksklusiv og mystisk touch på bryllupsdagen.

Justin Alexander Signature

Eliza Jane Howell

Sottero&Midgley

Inbal Dror

Morilee

Justin Alexander Signature

Fashion Bride

Er du en person som slaviskt følger de siste trendene innen motebransjen og stadig prøver ut nye ideer og nye måter å uttrykke deg selv på? Da skal du ikke holde noe tilbake på selve bryllupsdagen, men gi alt du har. For den motebevisste bruden finnes det utallige vakre kreasjoner å velge mellom.

På Inbal Dror’s siste motevisning så vi mange transparente stoffer, høye halser og høye splitter. Storselgeren MoriLee by Madeline Gardner lanserte også en rekke vakre korsetter som skaper en spennende silhuett og et vakkert blikkfang. Bruder som velger denne stilen er ikke engstelige for å mikse og blande og kombinerer gjerne ulike utførelser for å oppnå en helt personlig stil. Som her hos Justin Alexander Signature der et voluminøst skjørt matches med en ettersittende overdel i barokke blonder.

Gjør bryllupsdagen din til din egen catchwalk og la bryllupsgjestene få ta del i hva som er hot bryllupsmote akkurat nå.

LÆR MER:


Følg oss på