Husk, det er kjærligheten som skal feires!

Dagen var planlagt i lang tid og til den minste detalj, noe som gjorde det lett for oss å slappe av når dagen virkelig var her.

Tekst: Kenny og Camilla Foto: Benny Ottosson

Frieriet:

Kenny fridde hjemme med huset fylt av levende lys og roser på bursdagen. Ringen hadde han kjøpt nesten et år I forveien, men lette lenge etter det rette tidspunktet. Øyeblikket kunne ikke blitt bedre og mer personlig. Kun oss to, vår nyfødte lille gutt på 2 uker og vår Chihuahua som alltid er med på det som skjer.

 

Forberedelsene:

Forberedelsene var noe av det morsomste med selve bryllupet. Vi var først inne på tanken med bryllup i utlandet med kun de nærmeste, men ønsket om et stort tradisjonelt bryllup hjemme i Norge trumfet den ideen. De uendelig timene på jakt etter inspirasjon og planlegging var utfordrende, men også en utrolig hyggelig ting å gjøre sammen. Dagen var planlagt i lang tid og til den minste detalj noe som gjorde det lett for oss å slappe av når dagen virkelig var her.

 

Bryllupsdagen:

Vi var innlosjert på Losby Gods fra fredagen, hver for oss med våre beste venner rundt oss. Selve bryllupsdagen startet regntung og bruden var nok spesielt nervøs for akkurat dette i morgentime. Det ble fort glemt da frokosten var ferdig og fiksingen begynte.

Vi hadde begge en herlig formiddag og er i ettertid glade vi valgte en sen vielse slik at vi fikk mye tid til forberedelsene og virkelig kunne nyte starten på bryllupsdagen. Da det var tid for å reise til Frogner kirke i Sørum hadde regnet stoppet og solen tittet gjennom- virkelig en lettelse og nesten litt magisk.

Vielsen var absolutt et av høydepunktene denne dagen. Musikken, presten og stemningen kunne ikke måle seg med hva vi hadde forestilt oss. Alt var virkelig nydelig. Solisten Trine Hartz sang fantastiske versjoner av ”A Thousand years” og ”The Prayer” og gav både brudeparet og gjestene en uforglemmelig opplevelse.

 

Festen:

Etter vielsen bar ferden tilbake til Losby Gods hvor en nydelig festsal stod ferdig pyntet og ventet på oss. Vi fikk der servert en deilig tre retters middag som virkelig stod til forventningene. Vi hadde også en toastmaster som geleidet oss gjennom kvelden på en eksemplarisk måte noe som virkelig satte stemmingen for resten av kvelden. Det ble fest og dans til lyse morgen.

 

Fotografen:

Noe av det viktigste for oss var å ha en fotograf som kunne forevige en av de mest spesielle dagene i livet vår på best mulig måte. Vi var enige fra starten at vi var villig til å bruke av god slant av budsjettet for å være sikre på å få et godt resultat. Valget falt på Benny Ottosson som bruden hadde fulgt helt siden han var fotograf I bryllupet til en av Norges største bloggere. Dette er den beste beslutningen vi har tatt. Benny og hans kone Pia er utrolig profesjonelle og herlige mennesker som gjorde timene med fotografering til noe helt spesielt. Det er lett og slappe av i deres nærvær da de virkelig vet hva de driver med.

 

Bryllupsreisen:

Vi hadde snakket om at det var litt stusselig å skulle komme rett tilbake til hverdagen etter bryllupet så vi bestemte oss for å reise noen dager til Nice I Frankrike. Vi dro mandagen etter og hadde noen fantastiske dager med avslapping, sol og shopping. Opplevelsene fra helgen sank virkelig inn på denne turen. Planen er å dra på en lengre tur til Maldivene for en ordentlig bryllupsreise til høsten.

 

Hva vi ville gjort annerledes:

Vi ville valgt å ha en videograf. Dette ble dessverre litt dyrt, men ser i ettertid at det hadde vært verdt å bruke penger på.

 

Hva er vi glade vi la vekt på:

En prest vi hadde ønsket oss og solosang i kirken er to av de beste valgene denne dagen. De skapte en utrolig varm og rørende atmosfære og gjorde vielsen uforglemmelig.

Vi er også glade vi valgte en dyktig fotograf som var med hele veien i planleggingen og store deler av dagen.

 

Camilla og Kennys beste tips til kommende brudepar:

Kos dere med planleggingen! Sett av god tid slik at det blir noe dere kan se tilbake på som noe hyggelig og ikke bare stress og mas. Når selve dagen kommer er det bare å senke skuldrene. Nyt dagen fra start til slutt da den går så altfor fort. Og husk, det er kjærligheten som skal feires.

KORTE FAKTA:

Hvem fridde: Kenny

Vielsessted: Frogner Kirke i Sørum

Festplass: Losby Gods på Lørenskog

Brudens antrekk: Kjole fra Romantica (Solgunns boutique, brudesalong I Lillestrøm)

Brudens sko: Badgley Mischka.

Brudens hår og sminke: Jeanette Strømseng fra “På håret Grünerløkka”

Brudgommens antrekk: Follestad

Brudens ring: Tynn ring i hvitt gull med diamanter.
Brudgommens ring: En enkel ring i kombinasjon av hvitt og rosa gull

Maten:
Forrett: Varmrøkt laks med pepperrotkrem og aspargessalat
Hovedrett: Pepperstekt dåhjort med spinat, skogsopp, bakt sellerirot, timiansky og potetpuré
Til dessert: Crème brûlée med blodappelsinsorbet.

Fotograf: Benny Ottosson

LÆR MER:


Følg oss på