Tips for en perfekt cruiseopplevelse

Bryllupsreisen skal være en drømmereise. Velger du cruise har du gode forutsetninger for en stressfri opplevelse!

Tekst Mari Loewen Foto: Adobestock.com

Velg destinasjonene med omhu!

Det er mange muligheter når det gjelder cruise. Det finnes cruise til alt fra de norske fjordene til galapagosøyene. Har du et drømmereisemål? Sørg for å velge et cruise som stopper der!

Oppgrader rommet

Bryllupsreisen er kanskje ditt livs største reise. Hvorfor ikke unne seg litt ekstra luksus og oppgradere rommet? På mange cruiseskip finnes det ekstra romslige suiter med boblebad og andre bekvemmeligheter. Noen tilbyr til og med et lite flygel på rommet!

Bestill romantisk pakke

Bestill vin, kanapéer og roser til rommet og nyt i solnedgangen!

Skjem dere bort

Det er klart at dere skal passe på å besøke skipets spa-avdeling når dere er ombord. Velg en parmassage eller en ansiktsbehandling som dere kan nyte sammen.

Gjør reisen lengre

Det er verdt å velge noen ekstra dager på reise i stedet for å spare inn på dagene. Problemer med å få det til økonomisk? Ønsk penger til reisen i bryllupsgave!

Gift dere på båten!

På mange cruise kan man arrangere bryllup eller vielser. Man kan også arrangere bryllup i en av skipets havner. Ta kontakt med arrangøren og finn ut hvilke muligheter som finnes. Fordelen? Bryllupsreisen begynner i samme øyeblikk som dere sier JA.

TIPS: På mange cruise får du en gave om du legger med i bestillingen at du skal på bryllupsreise!

LES MER

DERFOR ELSKER VI CRUISE!

Her er noen av grunnene til å elske cruise!

Cruise – mange bryllupsreiser i en

Hvorfor ikke satse på en bryllupsreise der du både får besøke mange forskjellige steder og bo på et luksusskip?

Malaysia – ditt eget tropiske paradis

Er du i tvil om hvor bryllupsreisen skal gå? Nå trenger du ikke lete lenger. Perhentian Islands i det nordøstlige hjørnet av Malaysia er alt du noen sinne har drømt om – og litt til…

Seychellene

Det er mange fantastiske steder å besøke i verden og det kan være vanskelig å velge når man skal planlegge en reise. Sånn var det i alle fall for meg og min mann da vi skulle bestemme oss for hvor vi skulle dra på bryllupsreise. Vi fikk velge mellom flere ulike reisemål og valget falt tilslutt på Seychellene. Det føltes som et fantastisk og nærmest magisk sted å reise til. Et riktig drømmereisemål.

Skatten på Maui

Satser dere på å nyte hvetebrødsdagene på en tropisk og romantisk øy med svajende palmer, jungel og vakre strender? Da er Maui på Hawaii stedet for dere!

Reis på bryllupsreise til New York

Å dra på bryllupsreise innebærer ulike drømmer for ulike par. Noen drømmer om hvite strender, turkisblått hav og hvilepuls. Andre vil ha eventyr og villmarksliv og atter andre ønsker seg hektisk storbyliv. Vi har tatt pulsen på New York. Her forteller vi hvorfor denne metropolen er umåtelig populær og elsket verden over..

Drømmen om Paradis

Når en av livets viktigste reiser skal planlegges bør ingenting overlates til tilfeldighetene. Ut  fra våre erfaringer har vi plukket ut et knippe av våre bryllupsreise favoritt destinasjoner fra hele verden. Du trenger slett ikke ruinere deg for å få en eksotisk og eventyrlig bryllupsreise – la oss hjelpe deg i planleggingen!

Star Tour ute med Norges første Snapchat-Frieri

Anne (29) har nettopp sagt JA til kjæresten gjennom 9 år, i det som er Norges første Snapchat frieri. Mer enn 1.000 Snapchat-følgere har sett frieriet som nå går sin seiersgang i sosiale medier.

Italiensk romantikk i verdensklasse

Hotel Villa Arcadio. Beliggende oppå et skrånende fjell, med utsikt over Gardasjøen og omgitt av olivenlunder og brosteinsgater ligger denne italienske perlen.

Bryllup og bryllupsreiser i Stillehavet

Fijireiser er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på Stillehavsøyene. Våre reisekonsulenter har selv besøkt øyene flere ganger for å kunne anbefale de aller ypperste steder og resorter. Du er derfor i de beste hender når du kontakter Fijireiser for hjelp til å planlegge en av livets mest minneverdige reiser.

Tui lanserer nytt voksenkonsept

Fire eller fem stjerner, flott beliggenhet, solsenger for to, 16års aldersgrenseog spa med helse- og skjønnhetsbehandlinger, det er noen av stikkordene som beskriver det nye konseptet. Tui gjør voksenferien komplett med sitt nye hotellkonsept Sensimar Resorts, tilgjengelig fra sommeren 2016.

Banyan Tree Vabbinfaru – en perle på Maldivene

Omgitt av turkist hav, svaiende palmer og kritthvit sand ligger Vabbinfaru Island. Et perfekt sted for hvetebrødsdagene og på denne øya ligger ferieanlegget Banyan Tree Vabbinfaru. Nyt den friske havluften fra det indiske hav og roen på denne perlen på Maldivene.

Angsana Ihuru – en plass i paradiset

Angsana Ihuru ligger 20 minutter med speedboat fra Male International Airport på Maldivene.Dette luksuriøse ferieanlegget byr på 45 villaer vakkert beliggende på stranden. Angsana Ihuru er et romantisk boutique-ferianlegg og har alt du kan tenke deg fra SPA-opplevelser, fantastiske middager og spennende aktiviteter i uslåelige omgivelser.

Roadtrip gjennom Europa

Det blir stadig mer populært å besøke flere land på en og samme tur. Dersom dere vil oppleve noe helt spesielt, kan en biltur gjennom Europa være bryllupsreisen for dere. Her guider vi i Bryllupsmagasinet dere med tips og inspirasjon slik at turen blir en suksess!

Bryllupsreisen for de eventyrlystne

Verset fra den mest populære låta til Løvenes Konge passer perfekt til nettopp dette reisemålet. Afrika. Tanzania. Verdensdelen og landet der opplevelsene er så mange at det føles litt sånn som at man kunne tilbringe hele livet der uten å ha fått med seg halvparten. Samtidig er det som å komme hjem, alt er liksom så naturlig og selvfølgelig. Dersom dere er på jakt etter en spektakulær bryllupsreise som dere kommer til å huske resten av livet, er denne artikkelen midt i blinken.

Velkommen til paradis!

Zanzibar er øya som mange drømmer om å tilbringe sin bryllupsreise på. Kritthvite strender, turkisblått hav og kryddersterk mat er virkelig selve paradiset. Drømmer dere om Zanzibar, skal dere lese denne artikkelen.

Bryllupsreise til Panama

Milevis med fantastiske strender på både Karibia- og Stillehavskysten, Panamakanalen og sist men ikke minst hovedstaden Panama City.

Bryllup og shopping i New York

Tenker dere på å kombinere bryllupsreisen eller kanskje til og med bryllupet med shopping og sightseeing?Da er New York stedet for dere!

Beste bryllupsdestinasjonene akkurat nå

Her har dere Travels beste reisetips på hvordan dere starter deres happily ever after. I videoen forteller Alle Sangiolo om drømmedestinasjoner som blandt annet Seychellene, Brasil, Bali og Maldivene.

Bryllupsreisenes 5 på topp

Det er ingen tvil om hvilket visuelt bilde som først gjør sin entré når ordet bryllupsreise blir nevnt.Brått er vi på en kritthvit strand omgitt av blått og turkist hav, en ensom palme vaier forsiktig i den varme vinden. Man trenger ikke ha flaks for å se de vakre fargerike fiskene, de er alltid der. Og de er like begeistret for deg som du er for dem.