Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Coquillade Provence Village

Tenk deg et luksusresort blant bølgende lavendelfelt og vingårder, et magisk sted som oppfyller drømmen om det perfekte destinasjonsbryllupet. Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan bli sann.

Tekst: Mari Loewen Foto: Coquillade Provence Village 

 

Hei Jasmine! Fortell oss litt om about Coquillade Provence Resort & Spa!

– La Coquillade ligger i hjertet av det idylliske landskapet i Provence. I et stort område med egen vingård spredt over 45 hektar, har vi all plassen du trenger for å arrangere et bryllup – lite eller stort – med fantastisk utsikt over Luberon-dalen på alle kanter. Alle våre rom kommer med private terrasser og ser ut over enten vingårdene, hagen vår, bassengene eller den vakre utsikten i det fjerne.

Vegetasjonen her er frodig, og en middelhavshage med tilhørende flora (og fauna!) danner de perfekte kulissene for bryllupsbildene dine. Tenk deg for eksempel å ha fotograferingen i kokkens grønnsakshage mellom de høye bedene som inneholder velduftende hageurter og fargerike frukter og grønnsaker. Eller kanskje gå nedover sandsteinsalléen med sypresstrær og lavendel? Eller bare en intim fotografering, ved å slappe av ved ditt eget private basseng som følger med Coquillade-brudesuiten? Ahhh…

Resorten ligger langt nok fra bylivets kjas og mas, men bare noen få minutter fra landsbyen Roussillon og ikke mer enn 15 minutter fra nærmeste by. Her kan man nyte alle fordelene ved et sjarmerende landliv uten å være isolert. Det er ikke mer en en times kjøring fra Marseille internasjonale flyplass og litt over en halvtime fra Avignon jernbanestasjon.

Coquillade Provence Village

Hva bør et norsk par vite før de planlegger et bryllup på Coquillade Provence Resort & Spa?  

 

– Her er alt er mulig. Som intern event-planlegger for alle hotellrelaterte emner vil jeg veilede deg gjennom prosessen fra begynnelse til slutt. Første kontakt er via e-post eller telefon. Du forteller meg alt om drømmebryllupet ditt, og basert på det vil jeg kunne informere deg om hvordan det kan gjennomføres på La Coquillade. Du får se brosjyren vår og masse bilder for å vise hvordan stedet ser ut til vanlig, men også bilder fra tidligere bryllup for å vise frem potensialet og allsidigheten til de tilgjengelige stedene på eiendommen.

 

Som din planlegger, kan jeg også kan være behjelpelig med ytterligere kontakter, som for eksempel leverandører av blomster, møbler, trykksaker, underholdning og så videre. Men det er selvfølgelig også helt greit at andre eksperter eller bryllupsplanleggere hjelper til hvis dere ønsker det. For bryllup med over 80 gjester vil dette være en anbefaling, men det er ikke obligatorisk. Med dagens mange kommunikasjonskanaler kan vi organisere mange aspekter av bryllupet via e-post, telefon og zoom, og deretter møtes så mange ganger brudeparet anser det nødvendig. Minst ett besøk bør planlegges for en gjennomgang av hvordan den store dagen vil utfolde seg, men også for å organisere en smaksprøve slik at vi kan definere menyen og besøke alle områder.

 

Deretter lager jeg et utkast som revideres og finjusteres i løpet av noen uker, og i mellomtiden setter jeg en dato på vent. Når vi har møttes og jeg har tatt brudeparet med på en omfattende omvisning på eiendommen (som kan ta alt fra 45 minutter til 3 timer), setter vi oss ned for et glass rosé og tar en runde med spørsmål og svar. Jeg holder av den foretrukne datoen i ytterligere 14 dager, slik at brudeparet får tid til å gå igjennom tilbudet nøye før de setter signaturen på kontrakten. Ved underskrift ber vi om depositum og starter planleggingen. Jeg vil anbefale dem å planlegge minst ett besøk til i løpet av de neste månedene, slik at vi kan organisere smaksprøver fra restaurantmenyen. Den samme helgen pleier vi også å organisere ytterligere live- eller Zoom møter med de forskjellige leverandørene (florist, dekoratør, videograf, fotograf, DJ, musikere og vigselforretter ) dersom det er nødvendig.

Beskriv et bryllup på Coquillade Provence Resort & Spa!

– Det vi anbefaler for det typiske Coquillade-bryllupet, er at brudeparet kommer til stedet noen dager før bryllupet for å få dem akklimatisert til livet i Provence. På denne måten kan de finne seg til rette, og vi kan skjemme dem bort med et besøk på SPA mellom samtalene vi har om den store helgeplanen.

Vi pleier å gjøre de siste finpussen og gjennomgangen av den store dagen 24 timer før selve bryllupet. Dagen før bryllupet arrangerer vi ofte en prøvemiddag eller en velkomstfest, enten på vår italienske restaurant ved bassenget Cipressa, eller i form av en grillbegivenhet i familiestil på Jardin Dans Les Vignes. Førstnevnte har en antipastibuffét ved bassenget, men også pizza. Sistnevnte har deg omgitt av lavendel og oliventrær, mens du kan nyte førsteklasses provençalsk mat. Begge innledes selvfølgelig av den obligatoriske «aperitiffen.»  

Her på la Coquillade skreddersyr vi bryllupet 100%, men vi vil selvfølgelig inkludere lokale spesialiteter, som tapenade på toast og selvfølgelig pastis med andre kjølige drikker. Innredningen er under åpen himmel, i typisk Provence-stil. Serviset er vintage sølvbestikk og dukene/serviettene er fransk lin. Det er ikke nødvendig med forseggjorte blomster her, siden de omkringliggende isfjellrosene, lavendlene og de krypende vinstokkene på veggene og strukturene våre vil tjene som en helt naturlig pynt på bordet ditt. Hagens rosa solnedganger i bakgrunnen er det sangen ”La Vie en Rose” handler om.  

Når den store dagen melder sin ankomst, er morgenen overlatt til brudeparets øyeblikk som «singler», hvor brudgommen mest sannsynlig vil komme ned til bassenget etter frokost eller ta en sykkeltur med sine forlovere. Vi spesialiserer oss på høykvalitets BMC sykkelutstyr som du får tilgang til under hele oppholdet.  Etter lunsj vil bruden få sitt første glass champagne for dagen, mens hun får ordnet håret og sminken. Hun kan da være i brudesuiten med privat utendørsbasseng og boblebad frem til ettermiddagsfestlighetene. Fotografen vil komme forbi for å ta bilder av disse vakre og ømme øyeblikkene med venner og familie. Når alle har samlet seg ved Chef’s Potager og brudgommen er på plass, henter vi bruden i en av golfbilene våre (dette kan gi noen virkelig morsomme fotomuligheter). Deretter slipper vi henne av øverst i hagen slik at hun kan bevege seg nedover alléen, mot brudgommen omkranset av oliventrær, lavendler, roser og agapanthus.  

Under den svinnende ettermiddagssolen får brudeparet si ja, og alle andre vil bli invitert til en første cocktail mottakelse ved hotellets hovedtorg. Levende musikk, som kan være alt fra et brassband til en harpist, til en trio av cellister eller til og med en DJ, gir en livlig, men romantisk atmosfære mens gjestene nyter Champagne, cocktailer og franske kanapeer og annen plukkmat.  Deretter er det middag, der vår gourmetrestaurant serverer deg et 4-retters måltid, inkludert en hjemmelaget fransk bryllupskake eller pièce-montée, der vi kan bidra med stjerneskudd eller til og med fyrverkeri for å toppe feiringen. En fest blir ikke en fest uten musikk, så etterpå blir det muligheter til dans, enten med et liveband eller DJ og en rekke bartendere står parate for å sikre at ingen blir tørste. Vi serverer midnattsmat for å gjenvinne kreftene og fortsette dansen. Nattmaten være alt fra pølser, sliders, pizza eller fransk løksuppe. Alt 100% hjemmelaget, selvfølgelig! For de minste har vi dessuten en cupcake & candy bar.

Praktisk informasjon og priser:

Det finnes 63 rom og suiter med en kapasitet på totalt 130 overnattende gjester. En hel eller delvis buy-out er mulig, siden resortet har en typisk landsbyplanlegging. Landsbyen kan deles inn i to områder, som består av 28 rom på den ene siden og 35 rom på den andre siden. For full eksklusivitet, for alle 63 rom og suiter starter prisene på 38.540€/natt i lavsesong og opp til 53.315€ om sommeren som er vår høysesong. Prisene inkluderer frokost, spa-tilgang og et utvalg fra minibaren. Elopement-bryllup, eller mindre arrangement med bestilling av bare noen få rom er også mulig, og starter på 450€/natt per rom i lavsesong og 595€/natt i høysesong.

Coquillade Provence Village

Les mer

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

De 5 beste kjøkkenknivene i bryllupsgave

Det er ikke alltid enkelt å finne ut hva man skal ønske seg i bryllupsgave, noe som både er unikt…

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!