PROMOTION

Bryllup på Losby Gods

Losby Gods er vakkert beliggende i naturskjønne omgivelser ved inngangen til Østmarka.

En del av hotellet ble bygget som et jaktslott i 1850, og ble deretter hjemmet til godseierparet Boeck fra 1893 til 1958. Det unge godsparet var meget gjestfrie og med sin gunstige beliggenhet like ved hovedstaden, ble det staselige godset snart sentrum for et glitrende og sagnomsust selskapsliv. På Losby Gods føres tradisjonen videre med bryllup og selskaper i både de unike, historiske lokalene og i den nyere delen av hotellet. Her kan du få alt på et sted – vielse, middag, fest, overnatting og avslutting for «brudefølget» med felles frokost i eget lokale dagen etter bryllupet.

Det historiske gamle godset inneholder Bibliotek, ballsal, flere salonger med utgang til hagen samt festsal som kan dekkes for opp til 95 personer. I den storslåtte Meyersalen er det 8 meter under taket og en flott balkong med utsikt utover golfbanen. Her er det plass for opptil 140 personer på runde bord. I tillegg kan man ha mindre bryllup i den unike vinkjelleren eller i en av de koselige stuene i restauranten.

Fler og fler velger å ha vielsen i den flotte rosehagen, på terrassen, ved dammen i den engelske hagen eller i et av lokalene inne på godset. Velger du å legge bryllupet til Losby Gods får du også en fantastisk ramme for bryllupsfotografering, både ute og inne.

Kokkene på Losby legger sin faglige stolthet i å videreforedle gode råvarer til smakfulle retter.  Flere alternative bryllupspakker finns som inkluderer aperitiff, 3 til 5 retters middag, vinpakker, kafe avec og bryllupskake.

Losby Gods har 65 doble værelser og 5 suiter, alle med høy standard. På «brudesuiten» sover brudeparet i Kong Haakon den VII originale gjesteseng, som har stått godset siden tidlig 1900, da kongen som en nær venn av godseierparet var en hyppig gjest på godset.

Hotellet huser bryllupsgjester gjennom hele året, og i høysesong, fra mai – september, er det bryllup på godset hver helg. Den erfarne staben sørger for at planlegging og gjennomføring av bryllupet gir dere en minnerik dag. Bryllup på Losby Gods er en reise i tid og tradisjoner!

Se Annette og Emil utforske Losby Gods her!

LÆR MER


Følg oss på