PROMOTION

Hunderfossen Hotell og Resort

Eventyrlig bryllup i magiske omgivelser.

De fleste har kanskje drømt om et ekte eventyrbryllup. På Hunderfossen ligger alt til rette for at dere  virkelig kan føle dere som en eventyrprinsesse og prinsen som vant halve kongeriket. Hunderfossen familiepark er kjent for de fleste som en av Norges største familieparker i over 30 år. Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr og troll. Det er forståelig at dette har blitt et svært populært sted for bryllup.
Når vinteren kommer til Hunderfossen så bygges Norges største Is-katedral i snø og is. Katedralen utsmykkes av internasjonale kunstnere.  De skaper eventyrlig stemning med skulpturer, lyssetting og utskjæringer i snø og is. Brudeparet ankommer eventyrverden i hest og slede hvor  gjester står og venter.

Hver vår smelter alt bort.    
Når sommersolen skinner så gjennomfører Hunderfossen bryllupseremonier i og rundt Soria Moria Slott. En vakker opparbeidet slottshage gir en flott ramme for gjestene og vandringen opp til alteret som i dette tilfellet er slottstrappen.
Både sommer og vinter tilbyr Hunderfossen å aktivisere gjestene så brudeparet får god tid til fotografering. Gjestene kan oppleve alt fra store og fartsfylte aktiviteter til fantastiske eventyrtablåer. Alle samles i Ivo Caprinos Eventyrgrotte og blir guidet til Trollsalen Restaurant hvor levende lys, fyr i peisen og mat laget fra bunnen gir eventyrlige rammer for festen. Når mørket siger på kan egenkomponert fyrverkeri pryde nattehimmelen.
I eventyrlige omgivelser på Hunderfossen Hotell velger dere om dere vil overnatte på hotell eller koselige hytter og leiligheter.

Les mer og kontakt Hunderfossen: