Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Vielsen - Lisa Borg, Foto: Linn Karlefeldt

«Å si ja til Henrik er det mest selvfølgelige jeg har gjort»

Influenserparet Lisa og Henrik Borg var vårt coverpar høsten 2021 og til samme nummer laget vi en reportasje der paret fortalte om hvordan de møttes og om bryllupsplanene deres. Her kan du lese om deres fantastiske bryllup!

«For en legende du er»

Jeg så Henrik for første gang i 2018 i Ex on the Beach Norges første sesong. Han var cocky og sjarmerende, lo høyt og var uvanlig intellektuell for denne typen realityshow. I tillegg lyttet han interessert når jentene snakket og tok seg av de som havnet utenfor. Han var unik og også veldig kjekk.

I januar 2020 ble jeg singel og venninnen min Ribecka utfordret meg til å skrive til den kjekkeste fyren jeg kunne tenke meg. Det ble naturlig at jeg skrev en DM på Instagram til Henrik «Blodprinsen» Borg. «Så nettopp sesongen din om igjen, for en legende du er,» skrev jeg.

Vi skrev intensivt den dagen og alt kulminerte i at jeg sendte et Oslo-Arlanda fly dagen etter. Vi ble forelsket da Henrik hoppet inn i min mørkeblå BMW på Arlanda parkeringsplass. Det bare smalt til i hjertet. Han spurte om jeg ville være kjæresten hans i Marokko i mars 2020 og forlovet seg i Paris i oktober 2020.

Alt gikk veldig fort, men det føltes så riktig hele veien – i tillegg ligger alt på video på Youtube for de som er nysgjerrige – det er jo vår jobb som influensers å dokumentere alt. Det føles fantastisk at både vi og våre følgere alltid kan se tilbake på disse vakre øyeblikkene. Og bryllupet er intet unntak …

Å planlegge et bryllup

Vi følte raskt at vi ville gå all-in på bryllupet. Det skulle være tre dager på et slott, med artister som opptrådte og forskjellige kleskoder for alle dagene.

Jeg tok kontakt med Anna på Lilly’s Delight for profesjonell hjelp med location og vielse og satte også sammen mitt eget team for å planlegge festene selv og alt rundt. Musikken, informasjonen til gjestene, stemningen, opptrappingen, antrekk, foto og film – alt skulle bli perfekt. Men jeg var aldri bekymret, for jeg vet at hvis du virkelig vil ha noe, så får du det.

I tillegg har jeg en familie, med mamma Anna i spissen, som kan pynte et slott på en formiddag. Og Henrik, han sier alltid ja til de sprø ideene mine. Det er også en stor grunn til at jeg elsker ham så uendelig!

Bryllupsplanleggingen gikk superbra! Jeg elsker å planlegge og legge til det lille ekstra som å sende ut en masse-tekstmelding om morgenen til alle gjestene for å peppe dem opp eller å sette ut høyttalere i alle korridorene så det er fin musikk døgnet rundt på slottet.

Seremonien

Etter et svimlende «White Party» i slottshagen på fredagen, med en blomsterdekket photobooth, en skrikende rosa foodtruck og et kokende dansegulv som ble avsluttet med Eurovision song contest-vinner Alexander Rybak som fremførte «Fairytale» i solnedgang, var det endelig bryllupsdag.

Bryllupsbildene

Vi tok alle bryllupsbildene før bryllupet for å unngå gråtende ansikter på bildene, og det var et smart trekk kan jeg si, for OI som vi gråt i bryllupet.

Alexander Rybak på fiolin, alle brudepikene og forloverne gikk inn sammen med Henrik og jeg gikk inn med min far i armkrok. Det hadde vi bestemt siden jeg var liten, og nå gikk vi altså der. Lillesøster Bella og lillebror Olle bar slepet min over slottsgården mot den lille gressøya.

Da jeg kom opp på den lett buede broen fikk jeg øyekontakt med Henrik, som sto rett i ryggen foran et hvitt staselig kapell. Der er han, tenkte jeg. Mannen i livet mitt. Øynene hans lyste av kjærlighet rett mot meg og kjærtegnet min sjel. Å si ja til Henrik er det mest selvfølgelige jeg noen gang har gjort.

Middagen

Alt fra borddekking og bordplassering til musikk og mat var midt i blinken. Jeg er en perfeksjonist når det kommer til festligheter og når Henrik og jeg går inn i salen og ser alle sitte på plassene sine, føler jeg meg så takknemlig og fornøyd med hvordan alt føles og ser ut. Det ble akkurat som jeg hadde ønsket. Ingenting kan toppe dette – tenkte jeg.

Men helt fra starten begynte rommet å koke av ufiltrert kjærlighet og sang. Dansing på stolene i ett øyeblikk og kjærlige taler fra våre nærmeste i det neste. Noen ganger satt vi bare og gapte av forundring. Er dette fantastisk vakre virkelig bryllupet vårt? Skjer denne magien akkurat nå?

Det siste som skjedde før vi skulle danse bryllupsvalsen ute på terrassen var at Henrik holdt sin tale. Aldri i mitt liv har noen rørt meg så mye. Partneren min sto der foran alle og utøste hjertet sitt på den mest perfekte måten. Jeg var så stolt av ham da tårene rant nedover kinnene mine. Så stolt av oss. Den lille familien Borg.

Å være i nuet er en tidsreise. Historien vi er en del av nå vil siden være et vakkert minne å se tilbake på. Akkurat nå er vi i det minnet.

    ⁃ Magnus Anckarman, Lisas far, rett før de gikk til vielsen.

Meny:

Forrett: Håndpillede reker, dill & sitronmajones, syltet rødløk, surdeigsflak og ørretrom.

Vin: Laborie, Sauvignon Blanc, Western Cape Sør-Afrika

 

Hovedrett: Lavtemperert oksefilet servert med røkt Borretanaløk og potetterrin med brynt smør og parmesan, rødvin og primula.

Vin: Lagone, Merlot, Cab. Sauvignon, Cab. Franc, Toscana Italia

 

Dessert: Oster fra lokale produsenter servert med hjemmelaget syltetøy og knekkebrød.

Vin: Kopke Fine Ruby, Porto Portugal

Lisa og Henriks bryllup i korte trekk:

Frieriet: Henrik fridde 17. oktober 2020 i Paris i en suite på Louvre Hotel.

Bryllupssted: Vi valgte å gifte oss på vakre Rånäs slott i Uppland. Bryllupslokalet var en idyllisk øy midt i slottshagen foran et hvitt kapell. Å få gå over en liten bro frem til Henrik var helt magisk.

Feststed: Festen ble holdt på Rånäs’ festetasje. Selve slottet ble bygget av en mann for mange år siden som hadde kun en tanke med slottet, nemlig FEST! Så få steder er så passende for en bryllupsfest. Her finnes alt. Bar, biljardbord, dansegulv!

Ringene: Henriks ring er en lett buet gullring og Lisas forlovelsesring består av en stor diamant i midten og en gullring under. Gifteringen er bygd opp av 10 diamanter på rad som passer perfekt til forlovelsesringen.

Gjester: Vi inviterte 112 gjester. Vi hadde ønsket å invitere flere, men siden bryllupet varte i 3 dager trengte alle overnatting på slottet – så det var soveplassene som måtte bestemme antallet.

Morgengaver: Jeg ga Henrik et håndlaget sjakkbord. På hver side av bordet står datoene og setningene jeg sa da jeg først tok kontakt, da han spurte om vi ville være sammen, da han fridde, og da jeg til slutt sa «JA» foran alteret. Henrik ga meg et fantastisk gullkjede med en lignende diamant som jeg har på forlovelsesringen.

Det beste på bryllupsdagen: Å kysse Henrik etter at vi sa ja til hverandre var et magisk øyeblikk. Vi gjorde det!

 

 

Les mer

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

La borddekkingen sette tonen for bryllupet

Borddekking spiller en viktig rolle for stemningen i bryllupet. Her viser vi noen stiler som setter et unikt preg på…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Det lille ekstra på Klækken hotell

Den imponerende hotellparken som omgir Klækken Hotell gir den perfekte bakgrunn for bryllup og en romantisk utendørs vielse.

Bryllup på Quality Hotel Olavsgaard

På Olavsgaard har vi lang erfaring med å arrangere selskaper, og vi har lagt vår sjel i å skape et…

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Skap ditt eget Bridgerton bryllup!

Romantikk, pastellfarger, elegant mote, luksuriøs atmosfære, og historie fra det 19. århundre i England. Høres det ut som ditt drømmebryllup?

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

De populære makronene

Bakeeskperten @sweetbyjossis gir deg oppskriften på makroner!

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

7 unike tips til underholdning på bryllupsfesten

Er dere lei av rebusløp og liveband? Her er 7 unike tips til hvordan dere kan underholde gjestene på bryllupsfesten.

Bryllupskake og Cupcakes

Bakeeksperten tipser om hvordan du kan lage en minneverdig bryllupskake helt selv!

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Bryllup på Ranten Hotell

Ranten Hotell er en perle i vakker og vill natur på høyfjellet. Hotellet ligger på Myking ved Nesbyen, og naturen…

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Kleivstua – perfekt for bryllup

Ønsker du et bryllup i flotte festlokaler som dere kan ha helt for dere selv, og feire tre dager til…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Magisk Fjellbryllup på vakre Geilo og Vestlia Resort

«Ja» til naturskjønne og vakre omgivelser. «Ja» til frisk fjelluft. «Ja» til et unikt og romantisk bryllup og «Ja» til…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

Musikk til bryllup

Musikk er en uunnværlig del av et bryllup, og å lage de perfekte spillelistene er avgjørende for å sette stemningen…

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Slik får du en sunnere hverdag

I denne artikkelen byr vi på noen gode råd for alle som har lyst til å få en sunnere hverdag…

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Inspirasjon for boho-bruden!

Vågalt og annerledes men samtidig romantisk - la deg inspirere av denne vakre fotoserien med influenser av lavendel og bohemsk…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Bryllupsmiddag

14 inspirerende mat- og drikketips – alt for at dere skal lykkes med bryllupsmiddagen som gjestene vil huske lenge.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Blomstertrender for i år

Vi har pratet med florist Sara-Lisa Ludvigsson for å gi deg årets blomstertrender og hva som er viktig å tenke…

6 nye Michelin-restauranter i Norge!

Er du en Foodie eller vil du ta med din forlovede på en romantisk date med ekstra god mat? Da…

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Vegansk bryllupsmeny

En vegansk meny er full av farger og fantasi. Vi gir deg 12 tips for en inspirerende bryllupsmeny fra det…

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Skreddersydd dekor til drømmebryllupet

Forventningene er store når du skal gifte deg, og det mye som skal på plass før den store dagen. Det…

Vellykket bryllupsfest!

Slik holder dere en bryllupsfest som gjestene sent vil glemme. Få en uforglemmelig kveld med våre tips!

Visste du dette om champagne?

Vi har gjort et dypdykk ned i boblene og lister opp her 10 ting vel verdt å vite om drikken…

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Feiring tre dager til ende

Jegtvolden Fjordhotell i Inderøy svarer på hva man skal servere til alle måltidene i en tredagers bryllupssfeiring.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Bryllupsmenyen – trender i 2022!

Rundt om i verden dukker det stadig opp nye trender innen mat og drikke. Les mer om trender i bryllupsmenyen…