Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Vielsen - Lisa Borg, Foto: Linn Karlefeldt

«Å si ja til Henrik er det mest selvfølgelige jeg har gjort»

Influenserparet Lisa og Henrik Borg var vårt coverpar høsten 2021 og til samme nummer laget vi en reportasje der paret fortalte om hvordan de møttes og om bryllupsplanene deres. Her kan du lese om deres fantastiske bryllup!

«For en legende du er»

Jeg så Henrik for første gang i 2018 i Ex on the Beach Norges første sesong. Han var cocky og sjarmerende, lo høyt og var uvanlig intellektuell for denne typen realityshow. I tillegg lyttet han interessert når jentene snakket og tok seg av de som havnet utenfor. Han var unik og også veldig kjekk.

I januar 2020 ble jeg singel og venninnen min Ribecka utfordret meg til å skrive til den kjekkeste fyren jeg kunne tenke meg. Det ble naturlig at jeg skrev en DM på Instagram til Henrik «Blodprinsen» Borg. «Så nettopp sesongen din om igjen, for en legende du er,» skrev jeg.

Vi skrev intensivt den dagen og alt kulminerte i at jeg sendte et Oslo-Arlanda fly dagen etter. Vi ble forelsket da Henrik hoppet inn i min mørkeblå BMW på Arlanda parkeringsplass. Det bare smalt til i hjertet. Han spurte om jeg ville være kjæresten hans i Marokko i mars 2020 og forlovet seg i Paris i oktober 2020.

Alt gikk veldig fort, men det føltes så riktig hele veien – i tillegg ligger alt på video på Youtube for de som er nysgjerrige – det er jo vår jobb som influensers å dokumentere alt. Det føles fantastisk at både vi og våre følgere alltid kan se tilbake på disse vakre øyeblikkene. Og bryllupet er intet unntak …

Å planlegge et bryllup

Vi følte raskt at vi ville gå all-in på bryllupet. Det skulle være tre dager på et slott, med artister som opptrådte og forskjellige kleskoder for alle dagene.

Jeg tok kontakt med Anna på Lilly’s Delight for profesjonell hjelp med location og vielse og satte også sammen mitt eget team for å planlegge festene selv og alt rundt. Musikken, informasjonen til gjestene, stemningen, opptrappingen, antrekk, foto og film – alt skulle bli perfekt. Men jeg var aldri bekymret, for jeg vet at hvis du virkelig vil ha noe, så får du det.

I tillegg har jeg en familie, med mamma Anna i spissen, som kan pynte et slott på en formiddag. Og Henrik, han sier alltid ja til de sprø ideene mine. Det er også en stor grunn til at jeg elsker ham så uendelig!

Bryllupsplanleggingen gikk superbra! Jeg elsker å planlegge og legge til det lille ekstra som å sende ut en masse-tekstmelding om morgenen til alle gjestene for å peppe dem opp eller å sette ut høyttalere i alle korridorene så det er fin musikk døgnet rundt på slottet.

Seremonien

Etter et svimlende «White Party» i slottshagen på fredagen, med en blomsterdekket photobooth, en skrikende rosa foodtruck og et kokende dansegulv som ble avsluttet med Eurovision song contest-vinner Alexander Rybak som fremførte «Fairytale» i solnedgang, var det endelig bryllupsdag.

Bryllupsbildene

Vi tok alle bryllupsbildene før bryllupet for å unngå gråtende ansikter på bildene, og det var et smart trekk kan jeg si, for OI som vi gråt i bryllupet.

Alexander Rybak på fiolin, alle brudepikene og forloverne gikk inn sammen med Henrik og jeg gikk inn med min far i armkrok. Det hadde vi bestemt siden jeg var liten, og nå gikk vi altså der. Lillesøster Bella og lillebror Olle bar slepet min over slottsgården mot den lille gressøya.

Da jeg kom opp på den lett buede broen fikk jeg øyekontakt med Henrik, som sto rett i ryggen foran et hvitt staselig kapell. Der er han, tenkte jeg. Mannen i livet mitt. Øynene hans lyste av kjærlighet rett mot meg og kjærtegnet min sjel. Å si ja til Henrik er det mest selvfølgelige jeg noen gang har gjort.

Middagen

Alt fra borddekking og bordplassering til musikk og mat var midt i blinken. Jeg er en perfeksjonist når det kommer til festligheter og når Henrik og jeg går inn i salen og ser alle sitte på plassene sine, føler jeg meg så takknemlig og fornøyd med hvordan alt føles og ser ut. Det ble akkurat som jeg hadde ønsket. Ingenting kan toppe dette – tenkte jeg.

Men helt fra starten begynte rommet å koke av ufiltrert kjærlighet og sang. Dansing på stolene i ett øyeblikk og kjærlige taler fra våre nærmeste i det neste. Noen ganger satt vi bare og gapte av forundring. Er dette fantastisk vakre virkelig bryllupet vårt? Skjer denne magien akkurat nå?

Det siste som skjedde før vi skulle danse bryllupsvalsen ute på terrassen var at Henrik holdt sin tale. Aldri i mitt liv har noen rørt meg så mye. Partneren min sto der foran alle og utøste hjertet sitt på den mest perfekte måten. Jeg var så stolt av ham da tårene rant nedover kinnene mine. Så stolt av oss. Den lille familien Borg.

Å være i nuet er en tidsreise. Historien vi er en del av nå vil siden være et vakkert minne å se tilbake på. Akkurat nå er vi i det minnet.

    ⁃ Magnus Anckarman, Lisas far, rett før de gikk til vielsen.

Meny:

Forrett: Håndpillede reker, dill & sitronmajones, syltet rødløk, surdeigsflak og ørretrom.

Vin: Laborie, Sauvignon Blanc, Western Cape Sør-Afrika

 

Hovedrett: Lavtemperert oksefilet servert med røkt Borretanaløk og potetterrin med brynt smør og parmesan, rødvin og primula.

Vin: Lagone, Merlot, Cab. Sauvignon, Cab. Franc, Toscana Italia

 

Dessert: Oster fra lokale produsenter servert med hjemmelaget syltetøy og knekkebrød.

Vin: Kopke Fine Ruby, Porto Portugal

Lisa og Henriks bryllup i korte trekk:

Frieriet: Henrik fridde 17. oktober 2020 i Paris i en suite på Louvre Hotel.

Bryllupssted: Vi valgte å gifte oss på vakre Rånäs slott i Uppland. Bryllupslokalet var en idyllisk øy midt i slottshagen foran et hvitt kapell. Å få gå over en liten bro frem til Henrik var helt magisk.

Feststed: Festen ble holdt på Rånäs’ festetasje. Selve slottet ble bygget av en mann for mange år siden som hadde kun en tanke med slottet, nemlig FEST! Så få steder er så passende for en bryllupsfest. Her finnes alt. Bar, biljardbord, dansegulv!

Ringene: Henriks ring er en lett buet gullring og Lisas forlovelsesring består av en stor diamant i midten og en gullring under. Gifteringen er bygd opp av 10 diamanter på rad som passer perfekt til forlovelsesringen.

Gjester: Vi inviterte 112 gjester. Vi hadde ønsket å invitere flere, men siden bryllupet varte i 3 dager trengte alle overnatting på slottet – så det var soveplassene som måtte bestemme antallet.

Morgengaver: Jeg ga Henrik et håndlaget sjakkbord. På hver side av bordet står datoene og setningene jeg sa da jeg først tok kontakt, da han spurte om vi ville være sammen, da han fridde, og da jeg til slutt sa «JA» foran alteret. Henrik ga meg et fantastisk gullkjede med en lignende diamant som jeg har på forlovelsesringen.

Det beste på bryllupsdagen: Å kysse Henrik etter at vi sa ja til hverandre var et magisk øyeblikk. Vi gjorde det!

 

 

Les mer

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på de mest vanligste spørsmålene fra brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Vegansk bryllupsmeny

En vegansk meny er full av farger og fantasi. Vi gir deg 12 tips for en inspirerende bryllupsmeny fra det…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Hva gjør en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal forteller oss om hvordan hun hjelper brudepar med å planlegge bryllup.

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Skreddersydd dekor til drømmebryllupet

Forventningene er store når du skal gifte deg, og det mye som skal på plass før den store dagen. Det…

La borddekkingen sette tonen for bryllupet

Borddekking spiller en viktig rolle for stemningen i bryllupet. Her viser vi noen stiler som setter et unikt preg på…

Vellykket bryllupsfest!

Slik holder dere en bryllupsfest som gjestene sent vil glemme. Få en uforglemmelig kveld med våre tips!

Bryllupsmiddag

14 inspirerende mat- og drikketips – alt for at dere skal lykkes med bryllupsmiddagen som gjestene vil huske lenge.

Visste du dette om champagne?

Vi har gjort et dypdykk ned i boblene og lister opp her 10 ting vel verdt å vite om drikken…

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Kleivstua – perfekt for bryllup

Ønsker du et bryllup i flotte festlokaler som dere kan ha helt for dere selv, og feire tre dager til…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Mer kvalitetstid med HelloFresh

Spar opptil 1369 kr på de neste 4 matkassene dine fra HelloFresh med denne rabattkoden.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

Feiring tre dager til ende

Jegtvolden Fjordhotell i Inderøy svarer på hva man skal servere til alle måltidene i en tredagers bryllupssfeiring.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Det lille ekstra på Klækken hotell

Den imponerende hotellparken som omgir Klækken Hotell gir den perfekte bakgrunn for bryllup og en romantisk utendørs vielse.

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Bryllupsmenyen – trender i 2022!

Rundt om i verden dukker det stadig opp nye trender innen mat og drikke. Les mer om trender i bryllupsmenyen…

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Kaketrender for bryllupskaker

Vil dere være det mest trendy brudeparet i byen, bør dere se nærmere på disse fantastiske kreasjonene.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

Slik finner du det beste selskapslokalet

Å bestemme seg for selskapslokale er ett av de første punktene i bryllupsplanleggingen. Lokalet setter et stort preg på hele…

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Brudebuketten

Brudebuketten er en viktig del av din bryllupslook. Her får du tipsene du trenger til å få din skjønnhet til…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Bryllupskake, dessert eller noe helt annet?

Mange brudepar står forvirret i valget mellom bryllupskake eller dessert til bryllupsmiddagen. Kanskje begge deler?

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Hva slags drikke skal vi velge til bryllupsmiddagen?

Interessen for mat og drikke øker. Stadig flere er blitt bevisste på hvor mye godt drikke har å si på…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Ikke bare brudebukett

Å bære en vakker brudebukett blir av de fleste sett på som både en selvfølge og en fin tradisjon. I…

Dekorere selskapslokaler – våre beste tips

Usikkker på hvordan du skal dekorere dine selskapslokaler? Slik forvandler du et nitrist lokale til en fantastisk selskapsarena!

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Brudeskålen

Det er blitt en tradisjon å servere champagne og snitter til brudeskålen, men det går an å ha andre retter…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

7 unike tips til underholdning på bryllupsfesten

Er dere lei av rebusløp og liveband? Her er 7 unike tips til hvordan dere kan underholde gjestene på bryllupsfesten.