Vårt bryllup: Ida & Didrik

Jarran-Flokkmann

«Når det kom til trykksaker, ble alt fullført i samme stil. Innbydelsene gjestene mottok, viste hvilken stil vi valgte å ha gjennom hele bryllupet. Monogrammet vårt var også noe som gikk igjen flere steder, blant annet egne drinkpinner med monogram i baren.» Les om Ida og Didriks bryllup her!

Tekst: Brudeparet  Foto: Jarran Flokkmann 

Frieriet

Didrik overrasket meg med at vi skulle på en helgetur til Paris. Jeg hadde ingen forhåpninger om et frieri, da vi har vært på turer tidligere hvor jeg hemmelig har håpet på at han skulle fri. Derfor la jeg alle forhåpninger igjen hjemme, slik at jeg i hvert fall ikke skulle bli skuffet på en romantisk tur til Paris. Vi kom til Paris tidlig fredag morgen hvor jeg blir møtt med en suite på hotellet. Der står det champagne på kjøl og roseblader over hele rommet. Utsikten fra rommet er helt utrolig over Eiffeltårnet og Triumfbuen. Når vi har landet litt på rommet, sier Didrik at jeg skal ta på meg det fineste jeg har med. Jeg ordner meg på badet med champagne og føler jeg lever i en film. På utsiden av hotellet blir vi møtt av en privatsjåfør som skal ta oss rundt i Paris. Vi kjører først til Eiffeltårnet hvor vi blir møtt av en fotograf som skal ta bilder av oss ved severdigheter i byen. Da tenkte jeg: «Nå skjer det, nå frir han!», men ingen frieri skjedde, og til slutt var vi ferdig med fotograferingen. Da kjørte vi litt rundt i byen med sjåføren vår, og Didrik sa han hadde planlagt en drink på en rooftop på et hotell i byen. Jeg ble litt irritert over at Didrik var så innmari opptatt av tidspunktet, og jeg skjønte ikke hvorfor det var så viktig å komme presis til en drink. Jeg merket at han var litt stresset, men dette er nok noe jeg tenkte mer på etter frieriet. Vi kjørte til  The Peninsula Paris hvor vi ble møtt av noen flotte ansatte som viste oss inn i heisen. Vi tok heisen opp til takterrassen, og da vi kom ut og jeg skjønte at det var ute, syns jeg dette var litt merkelig siden det var november. ”Det blir en kald drink”, husker jeg at jeg tenkte. Men da vi kom rundt hjørnet begynte en fiolinist å spille «You are the reason», og jeg ble møtt av en takterasse full av blomster og utsikt til Eiffeltårnet. Didrik tok med meg bort til et punkt med masse blomster rundt, der han satte seg på kne. Hva han sa er en liten hemmelighet mellom oss to, men han skalv og var så nervøs. Det er det vakreste øyeblikket i hele mitt liv! Jeg er så glad for at det ble fanget på film, så vi kan se tilbake på det og vise det til barna våre. Det mest rørende øyeblikket, var da vi satt med pledd og drakk champagne rett etter frieriet, hvor Eiffeltårnet begynte å blinke. Da begynte begge to å gråte og følte at det kun var for oss to.

Etter en stund ute på takterrassen, ble vi fulgt ned til restauranten. Der hadde vi et bord for to rett foran Eiffeltårnet, der det stod en boks med nydelige roser og et kort fra Didrik. Dette kortet skal jeg ha for alltid. Jeg husker ikke så mye fra selve middagen, for da svevde jeg på en stor sky.

Vi ble kjørt tilbake til hotellet, der jeg igjen blir overrasket. Da hadde Didrik ordnet slik at rommet var pyntet med ballonger, champagne og makroner. Det var virkelig som en drøm. Jeg måtte fortelle alt til mamma, så vi ringte på FaceTime for å fortelle nyheten. Pappa visste det allerede da Didrik hadde spurt han om min hånd noen uker tidligere.

Resten av turen var helt magisk. Vi kysset, gikk turer og spiste fantastisk mat i Paris. Det var en helg jeg aldri kommer til å glemme, og som jeg for alltid vil se tilbake på som helt fantastisk.

Jarran-Flokkmann

Forberedelsene

Ida stod for det meste av planleggingen. Jeg elsker å drive med slikt, og hver minste detalj er viktig. Jeg fant masse inspirasjon fra Pinterest og lagret pins etter hvert som jeg fant ting. I tillegg hadde vi en bryllupsplanlegger som hjalp oss under selve dagen, da jeg ikke ønsket å stresse rundt på bryllupet, men heller nyte dagen til det fulle. Det var viktig å kunne nyte selve dagen og gi slipp på kontrollen. Jeg prøvde å tenke at det ikke var mer jeg fikk gjort da dagen var her, og jeg klarte faktisk å nyte hele dagen. Fargene som gikk igjen i dekorasjoner og trykksaker var hvitt og gammelrosa. Ida hadde planlagt ned i hver minste detalj, så det var ikke noe som var tilfeldig. Siden festen ble holdt på en låve som var nyoppusset, var det viktig å ha en stil som både var klassisk, men også moderne.

Når det kom til trykksaker, ble alt fullført i samme stil. Innbydelsene gjestene mottok, viste hvilken stil vi valgte å ha gjennom hele bryllupet. Monogrammet vårt var også noe som gikk igjen flere steder, blant annet egne drinkpinner med monogram i baren. Alle gjestene fikk makroner på bordplassene sine, og disse var pakket inn i bokser med stempel av monogrammet vårt. Som en ekstra oppmerksomhet fikk alle gjestene gaveposer, selvfølgelig med monogram, som var fylt med «Bryllupsposten», sjokolade med monogram, personlig Love Hearts, drikkeflaske med monogram, vaniljekjeks og blyant med «Ida & Didrik 30.07.22». Bryllupsposten var en egen avis vi lagde med detaljer om dagen, slik at gjestene kunne se tilbake på den store dagen med gode minner.

Blomster var også noe som var veldig viktig for oss, og her var også fargene rosa og hvitt. Ro & Raff stod for blomster, og hun er så dyktig på bryllup. I tillegg designet hun diadem med porselensblomster til Ida som passet perfekt til brudekjolen.

Vi valgte å leie inn egen toastmaster som er en kjent, lokal komiker. Morten Grøtnes gjorde en fantastisk jobb som toastmaster og vi er veldig glade for at vi valgte en som er profesjonell. Dette er en veldig viktig og stor rolle, som han gjorde veldig bra. Vi hadde også et møte med fotograf i forkant, slik at vi fikk fortalt alle ønskene våre.

Seremonien

Ida møtte sine forlovere på fredag ettermiddag på Klækken Hotell og hadde en hyggelig kveld med champagne, pizza og smågodt. På bryllupsmorgenen kom mammaen hennes og William, samt stylister som var Nikola Grozdic og Thomas Erdis. Fotograf Jarran Flokkmann og videograf fra Noiva Photography var også til stede. Didrik hadde sine forlovere hjemme til champagne og chips, og de ble hentet av sjåføren som skulle kjøre bryllupsbilen til kirken. Ida ble hentet av sin far. Didrik ankom kirken 30 minutter før vielsen og ble allerede der møtt av gjester som ventet. Han og sine forlovere gikk opp til alteret og ventet. Der fikk de knapphullsblomsten som skulle sitte på smokingen fra bryllupsplanleggeren. Den halvtimen føltes ut som en halv dag siden Didrik var veldig nervøs. Vi hadde 83 gjester i bryllupet, og så møtte det opp en god del flere i selve kirken for å se på.

Ida ankom og gjorde seg klar til kirkeklokkene skulle ringe, sammen med sønnen William og tre blomsterpiker. Far og Ida gikk sist inn i kirken med brudesvenn William og blomsterpikene foran. Øyeblikket da Didrik så Ida var ubeskrivelig! Tårene rant, og nervøsiteten begynte å avta.

Ida gikk inn sammen med pappaen sin til Mendelsohns Bryllupsmarsj. Før Ida gikk opp alteret, hadde vi niesene våre som blomstepiker der alle tre hadde like kjoler og blomsterkranser i håret. De var så søte! Sammen med moren til Ida, gikk også William inn sammen med blomsterpikene. Han hadde på seg lik smoking som Didrik, og sjarmerte alle med å si hei til hver og en.

Solosang ble fremført av Gaute Ormåsen på vokal, og Madeleine Ossum på fiolin. Sangene vi valgte var «Fordi jeg elsker deg» av Ingebjørg Bratland og «Det vackraste» av Cecilia Vennersten.  Didrik valgte èn ting i kirken: Utmarsj til orgelversjon av «Star Wars Main Theme» av John Williams. Da vielsen var over ble brudeparet og den ene forloveren til Ida kjørt av gårde med en Mercedes EQS AMG.

Fotografen

Fotograf Jarran Flokkmann kjente vi fra før, da vi har brukt han tidligere som fotograf i dåpen til William. Dette var for oss en stor fordel, da vi kunne slappe av 100 % sammen med han og han kjenner til vår stil og hva vi ønsker. Vi valgte tre forskjellige lokasjoner, da vi ønsket ulike utrykk på bildene. I tillegg hadde vi en fantastisk videograf fra Noiva Photography!

 

Festen

Da vi ankom Digra gård sto alle gjestene ute og ventet på gårdstunet, mens fiolinist Madeleine Ossum spilte. Der mottok vi også drikke og fikk skålet med gjestene. Vi tok et utradisjonelt valg med å sette frem bryllupskakene før vi trakk inn til middag, for at kakene skulle få nok oppmerksomhet. Det kan virkelig anbefales, og kakene ble satt frem igjen etter middagen.

Når minglingen var ferdig ønsket vi alle gjestene velkommen inn til lokalet for en 3 retters middag. Det var en fantastisk middag med gode taler og underholdning!

Etter middagen satte i gang festen med vår bryllupsvals. Vi hadde en time med Santino Mirenna kjent fra «Skal Vi Danse» samme uken som bryllupet, der vi lærte de grunnleggende trinnene til wienervals. Sangen vi danset til var «You are the Reason», da dette også er sangen vi ble forlovet til. Vi øvde litt på kveldstid, men valgte å ikke legge altfor mye press rundt valsen. Vi tenkte at det var sjarmerende at den ikke var for innøvd, men det gikk overraskende bra. Vi koste oss med dansen, og det ble starten på mange timer på dansegulvet den natten.

Bryllupsfesten endte med å bli en Fest med stor F. Etter middagen hadde vi leid inn DJ med saksofonist, noe som viste seg å bli en stor hit! Alle gjestene danset, uansett alder, og det var så god stemning. Ved siden av dansegulvet hadde vi photobooth med blomstervegg og neonskilt hvor det stod «Better Together», hvor gjestene kunne ta bilder. Dette var også skikkelig populært.

 

Maten var skikkelig god. Vi valgte en meny som var tradisjonell, slik at den passet for alle gjestene. Dette er mat som begge to elsker og menyen ble nøye satt sammen med tilhørende viner. Et par måneder før bryllupet prøvesmakte vi menyen med forskjellige viner til, slik at vi valgte det som vi selv syns passet best.  

Da Ida er hobbybaker var kakene spesielt viktig. Hun bakte cupcakes og makroner selv til bryllupet, og selve bryllupskaken ble bestilt fra Soulcake Oslo. Den to etasjer bryllupskaken var selvfølgelig i gammelrosa med perler over hele og dekorert med blomster, toppet med gullskilt hvor det stod «Ida & Didrik.» Kaken var sjokoladekake med salt karamell og melkesjokoladekrem, NAM! Som nevnt tidligere valgte vi å ha kaker før middagen, og det er vi glad for. Da fikk kakebordet den oppmerksomheten den fortjente, og bildene ble ekstra fine da det enda var godt med lys.

Valg av brudekjole og smoking

Jeg valgte å designe min egen kjole da jeg visste akkurat hvordan den skulle se ut. Jeg fikk hjelp av Ivory & Grace i Gøteborg som tegnet og sydde kjolen min. Jeg hadde en del møter med de over Facetime, før mamma, William og jeg dro til salongen for å velge ut stoff. Da fikk jeg prøve ulike kjoler de hadde i salongen, og gikk nøye gjennom hvordan jeg ønsket at kjolen skulle se ut. En måned før bryllupet dro jeg tilbake til Gøteborg med forloverne mine for å se kjolen for første gang. Jeg var så spent, da jeg kun hadde en tegning som viste hvordan kjolen skulle se ut, og jeg hadde ingen backup-plan dersom kjolen ikke ble slik jeg hadde sett for meg. Heldigvis var kjolen helt perfekt og akkurat slik jeg hadde drømt om. Det var en skikkelig koselig helgetur, hvor forloverne mine og jeg spiste god mat og fikk kvalitetstid sammen før bryllupet. Skoene til kjolen var fra Jimmy Choo med perler – skikkelig fine og passet perfekt til stilen på bryllupet.

Etter middagen valgte jeg å skifte til en mer tettsittende og lettere kjole med paljetter over hele. Paljettene gjorde seg veldig på dansegulvet og ga en fin effekt. Til denne kjolen hadde jeg i utgangspunktet tenkt å ha mine blå Manolo Blahnik sko, men hadde såpass vondt i føttene etter en lang dag så jeg valgte faktisk hvite flip flops fra Gucci. Dette er jeg veldig glad for, da dansegulvet ble rimelig møkkete etterhvert.

Min absolutt favorittblomst er peoner, men siden bryllupet var i slutten av juli visste jeg at dette ikke var sesong for peoner. Allikevel klarte Ro & Raff å få tak i peoner, så blomsterbuketten min bestod kun av lyserosa peoner.  

Didrik tok kontakt med den lokale herreklærbutikken «Torvet herreklær» som han har handlet hos i alle år. De spesialbestilte en smoking fra Cavaliere i topp ullkvalitet S150 som gir en ekstra «skinnende» effekt. Den ble skreddersydd, slik at den fikk perfekt passform. Skoene er lakksko i skinn fra Dahlin. Knapphullsblomsten var fra Ro & Raff.

 

Bryllupsreisen

Vi har vært på 14 dagers reise til Maldivene på Grand Park Kodhipparu. Det var en utrolig fin tur sammen med vår sønn Willisam. Helt fantastisk sted!

Les mer

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…