20 romantiske vinterdates for deg og din partner

vinterdates

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 romantiske vinterdates som gir dere en fantastisk juleferie sammen.

Tekst: Kristin Hassellind  Foto:Pexels.com 

Enda ett år nærmer seg slutten og du har lagt bak deg den siste arbeidsuken før juleferien. Snøen har endelig kommet på trærne etter flere uker med bar bakke og vakre juletrær lyser opp stuevinduene i ethvert hjem. Uansett om du har ett elsk/hat forhold til vinteren, så kan du være enig i at julen kan være en magisk tid? Du får nå mer tid til dine kjente og kjære, og spesielt din partner som du har lengtet etter å få mer tid med. Les videre for romantiske, avslappede og spennende vinterdater du kan ha med kjæresten din i disse juletider.

 1. Lek i snøen

Ta frem deres indre barn og lek sammen i snøen. Finn en spennende akebakke og ak om kapp på hvert deres akebrett, eller sitt tett sammen på en lang kjelke mens dere suser ned en snødekt bakke i full fart. Ønsker dere litt mindre fart og spenning, så gå ut å lag en unik snømann med gulrotnese, knapper og bestefarhatt for en romantisk og morsom opplevelse i snøen. Når latteren henger løst i luften, jag hverandre for å se hvem som fanger hverandre først, og avslutt med å lage snøengler for en lekfull og morsom date.

 

 1. Se en julefilm på kino

Det er ikke alle par som elsker å være ute i snøen. Noen trives best inne i varme og rolige omgivelser. Hva med å sjekke kinoprogrammet og se om det er noen romantiske julefilmer dere kan se sammen? Kjøp med popcorn og noe snacks fra kinokiosken, og len dere tilbake for en avslappet date i kinosalen. En kinodate er perfekt om dere begge trenger å slappe av etter en hektisk førjulstid.

 

 1. Gå på skøyter

Hvor koselig er det ikke å se par som står på skøyter i amerikanske romantiske-komedier? En vinterdate på skøyter kan virkelig skape både morsomme og magiske øyeblikk. De fleste av oss er kanskje ikke verdensmestere på skøyter, men det gjør ingenting om du faller eller detter på rumpa de første gangene. Hold deg i armene til din partner, mens dere danser romantisk sammen over isen. I dag finner man ofte en skøytebane i sentrum, mens lysene fra butikkvinduene lyser opp skøytebanen for ekstra julestemning.

 

 1. Dra på hyttetur på fjellet

En hyttetur på fjellet, der dere er helt alene sammen, er en perfekt vinterdate for deg som både liker å være aktiv og slappe av. Gå på ski i strålende sol over et nydelig vinterlandskap, og ha med varm kaffe, nistepakke, appelsin og kvikk lunsj i ryggsekken, som dere deler på en majestetisk fjelltopp. Avslutt daten i en myk joggedress, fyr i peisen, et glass med rødvin og deilig middag, før dere spiller en runde med Den Forsvunne Diamanten, Yatzy, Ludo, Monopol, Ticket To Ride, Geni, Scrabble eller et annet klassisk spill som dere begge liker.

 1. Gå på en koselig kafé

En kopp varm kakao med fyldig krem, eller en sprø og levende kaffekopp kan sikkert fås mange steder, men ingenting slår følelsen av å åpne døren til en koselig kafé som spiller julemusikk en kald vinterdag, mens duften av nykvernet kaffe og nystekte boller vekker sansene dine for en nærmere smak. Nyt hver deres varme kopp med smakfull drikke og et deilig bakverk, mens dere får en-til-en tid sammen.

 

 1. Besøk et museum

Sjekk hvilke museum som er åpne i julen og se noe nytt! Utvid din intellektuelle hjerne og vekk din nysgjerrighet ved å få kunnskap om kunst, kultur, naturhistorie, vitenskap, teknologi og historie. Mange museum er en gullgruve av historiske skatter som er verdt et besøk. Museum er fin date der både hjernen får informasjon og hjertet får kjærlighet.

 

 1. Lag en piknik

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», er det et gammelt ordtak som heter. Selv om det er lettere med en piknik om sommeren, så kan en piknik om vinteren bli veldig koselig og romantisk om dere kler dere godt. Pakk en kurv med pledd, batterilys, sitteunderlag, varm drikke på termos, og legg ved det dere ønsker å spise. Det er bare fantasien som setter grenser på hva man bør ha med på piknik. Finn dere deretter en koselig plass under noen trær eller på en sten, for å nyte et stille måltid ute i det fri. Er dere heldige vil dere kanskje se elg, ekorn, rådyr eller rev?

 

 1. Prøv klatring

En trend som har blitt mer og mer populær de siste årene er å klare innendørs. Hvis du vil prøve buldring trenger du ikke klatrekurs og det er mye mer sikkert enn å klatre utendørs på bratte fjell. Når man buldrer finnes det en støtdempende madrass man kan falle på om man mister taket og det eneste utstyret dere trenger er noen gode klatresko og eventuelt litt kalk. Liker du å utfordre deg selv, kan du prøve å klatre på de høye veggene. Da har du på deg både tau og klatresele og du trenger et gyldig klatrekort som bekrefter at du kan klatre og sikre andre. Har din partner dette kan han eller hun sikre deg fra bakken. Klatring med tau krever kommunikasjon og tillit og er perfekt om du og din partner vil prøve en ny aktivitet sammen eller ta forholdet til neste nivå.

 

 1. Bak julekaker sammen

Det er ikke alle menn som er glad i å bake, men en måte å skape ekstra engasjement kan være å lage en konkurranse der dere skal lage den kuleste eller fineste pepperkaken eller julekakene. Kjøp inn glasur, nonstopper, seigmenn eller annet godt dere vil dekorere julekakene med og ha en kveld der dere baker sammen. Sett på julemusikk i bakgrunnen for å legge rammen for kvelden. Og om dere er litt mer det lekne paret, så er det ingenting i veien for å dekorere hverandre med glasur eller prøvesmake godteriet først.

 1. Spill videospill sammen

Å spille videospill er ikke bare for gutta eller for barn. Videospill er for alle! Uansett om dere har Playstation, X-box eller Nintendo hjemme, så finnes det mange spill som er morsomme å spille sammen med din partner. Mario Karts er for eksempel en gammel klassiker der dere skal kjøre om kapp med hver deres Mario karakter. En annen populær klassiker er figuren Rayman som blir sugd inn i en annen verden, der han må kjempe seg igjennom farer og utfordringer for å komme seg tilbake. Hvis du liker spill med enda mer action, er «It takes two» et spill om et par som blir til dukker og må komme seg gjennom en actionfylt verden sammen mens de løser problem. Et spill som også kan styrke parforholdet! «It Takes Two» har blitt anmeldt som et av de aller beste tospiller-spillene som noen gang er produsert.

Dette er en kul date som presser frem konkurranseinstinktet og som gamers kommer til å elske!

 

 1. En romantisk kveld på balkongen

Bor du i en leilighet i byen? Har du en koselig balkong som du bruker mye om sommeren, men som du også gjerne vil utnytte om vinteren? Dekorer balkongen med lysslynger, lykter, skinnfell, varme pledd, puter og infravarme. Ta på dere den varme vinterjakken eller hopp inn i hver deres sovepose, for en romantisk kveld på balkongen med utsikt over byen. Se når stjernene lyser opp den mørke vinternatten og kjenn på ekte julemagi!

 

 1. Book et spa-opphold

Elsker du lidenskap og romantikk? Ønsker du å nyte kjæresten din i eksklusive og stemningsfulle omgivelser? Book et magisk spaopphold for å skape intimitet og tilknytning mellom deg og partner. Ingenting er så deilig som å krype ned i et varmt boblebad med det mennesket du elsker mest i hele verden, mens snøen daler ned utenfor. Ta en pust i bakken og nyt hverandres selskap, før dere går tilbake på rommet for å dyrke kjærligheten videre.

 

 1. Lag en pizza

Lag hjemmelaget pizza fra bunnen av. Pizza er noe de fleste liker og krever lite tid på kjøkkenet. Kjøp inn deres favoritt toppings eller prøv en helt ny oppskrift for en morsom opplevelse på kjøkkenet der dere skal vise kreativitet og samarbeidsevner. Hva med å prøve banan eller pommes frites på pizzaen for en ny opplevelse? Ta med den nystekte i pizzaen deres inn i stuen og snurr film!

 

 1. Gå på juleshopping

Elsker du og din partner shopping? Hva med å ta turen til sentrum for å spasere ned de julebelyste gatene med oppvarmet fortau og stemningsfulle butikkvinduer. I romjulen starter ofte årets julesalg der du kan finne flere ting du ønsker deg til nedsatt pris. Juleshopping kan være en koselig date å gjøre sammen, om dere begge liker shopping og å utforske sortimentet til de ulike butikkene. Husk gode sko og å ta noen romantiske pauser underveis!

 

 1. Ta et kurs sammen

Er dere begge interessert i vin fra Sør-Europa? Book et vinkurs sammen for å lære mer! Føler du at dere bør bli bedre på kjøkkenet? Gå et kokkekurs, der dere får lære hvordan dere lager mer eksotiske og spennende retter enn spagetti i kjøttsaus. Elsket dere begge å danse på ungdomsklubben da dere var yngre og er klar for å lære mer? Ta nybegynnerkurs i pardans. Salsa er for eksempel en rytmisk, sensuell og livlig dans som får dere til å slippe dere løs på en grå vinterdag. Å ta et kurs sammen er en morsom aktivitet som kan bringe dere nærmere hverandre.

 1. Lag en hytte

Husker du da du var liten og bygde hytte av tepper, laken og puter som du la over bord og stoler? Man trenger ikke å være et barn for en lage en koselig hytte innendørs. Få deres eget personlige, provisoriske gjemmested med å ommøblere litt i en av rommene. Ta med en flaskevin og to glass, eller en stor skål med godteri i «hytten» for en enkel og romantisk date. Dette er også en perfekt mulighet for å prate sammen om deres drømmer, verdier, planer og mål.

 

 1. Slå av strømmen i huset

Ja, du leste riktig! Om strømmen har gått i huset eller hvis dere vil holde strømregningene nede resten av måneden, så er dette en perfekt mulighet for å ha en romantisk og intim date som koster lite. Tenn stearinlys i hele rommet, kryp under en varm dyne eller teppe, bestill take-away og prat sammen i flere timer til strømmen kommer tilbake. Kommunikasjon er viktig om man man ønsker et langt og lykkelig forhold.

 

 1. Spis godt på restaurant

Har du hørt at veien til et manns hjerte går gjennom magen? Book et bord på en god gourmetrestaurant med utsikt over byen, der dere kan ha en romantisk middag for to. Etter en utsøkt treretters med godt vintilbehør til, kan dere bevege dere bort til skybaren i tilknytning til restauranten for en drink, mens dere nyter den flotte utsikten. Med stjerner i øynene kan du fortelle hvor mye du elsker og setter pris på din partner. Dere begge vil trolig sveve på en rosa sky etter en slik romantisk date, som dere kommer til å leve lenge på.

 

 1. Paint’n Sip

Om du bor i en storby, så tilbyr flere og flere byer Paint’n Sip. Pain n’ Sip går rett og slett ut på at dere maler og drikker samtidig! Dette kan bli en morsom, sosial og annerledes date, der får testet ut deres kunstneriske ferdigheter. Kanskje dere skal prøve å male hverandre og ha en premie for den av dere som maler det beste portrettet?

Lever dere sparsommelig i julen, er det fullt mulig å lage opplegget digitalt eller på egenhånd. Kjøp inn to lerret, litt oljemaling og en flaske vin på deling så har dere en date litt utenom det vanlige. Å bevege seg ut av komfortsonen og prøve noe nytt er viktig for forholdet!

 

 1. Julemarked i en storby

Er dere lei av å bare være hjemme i julen? Vær spontane og hopp på første ledige fly til et julemarked i en av Europas byer. Hva med å besøke julemarkedet i den gamle delen av Praha for en magisk og romantiske opplevelse dere sent kommer til å glemme? Vil dere besøke et historisk julemarked som har aner fra middelalderen? Reis til Dresden for Tyskland eldste marked. Er dere et par som virkelig elsker de store byene? Reis til London og besøk det spektakulære vintereventyrlandet i Hyde Park. Kanskje dere kan feire nyttårsaften i samme slengen for en nyttårsaften litt utenom det vanlige? Å si farvel til det gamle og hei til et nytt kapittel med et fyrverkeri som lyser opp himmelen over pariserhjulet London Eye og klokken Big Ben er en fantastisk måte å ønske det nye året velkommen på.

 

Og med dette ønsker vi i Bryllupsmagasinet alle våre lesere en riktig god jul og godt nyttår.

vinterdates

Les mer

De kuleste bryllupstemaene

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Vil du gifte deg med meg?

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Book en DJ til Bryllupet!

Glem egne spillelister og sats på en DJ i stedet. Kilroy FX tilbyr gode pakkeløsninger for den som vil sikre…

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir…

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i…

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

Trender innen trykksaker og dekorasjoner

For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning.

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og…

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og…

Hold av dato/save the date

Gratulerer! Det skal inviteres til bryllup! Når dere har sted og dato klart for bryllupsdagen vil jeg anbefale å sende…

Hvilken bryllupskake velger du?

Å velge bryllupskake er kanskje den hyggeligste delen av bryllupsplanleggingen. Men hvilke smaker skal dere satse på og hva er…

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Mange legger stor vekt på å ha den riktige musikken på bryllupsfesten. Musikk snakker til følelsene, den får folk i…

Bryllupskanalen med Mona Grudt

Etter å ha vært i bryllupsbransjen siden 1996, så innehar jeg mange års erfaring og en genuin interesse for bryllup. Jeg…

Partystemning for store og små

Hvordan gjør man bryllupsfesten morsom for gjestene? Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, like utenfor Oslo. Sørmarka har fokus på høy kvalitet og service, med alt…

Slotsferie Danmark – lokaler for alle anledninger…

Hos Slotsferie Danmark leier vi ut hus til alle typer fester med overnattingsmuligheter inkludert.

Luksuriøse destinasjonsbryllup

Våre luksuriøse bryllupsplanlegging og bryllupsdesign-service er skreddersydd for våre klienter og vi jobber på den måten som passer deg og…

Omtalt destinasjonsbryllupsplanlegger

Hitched Portugal er omtalte bryllupsplanleggere fra Algarve som planlegger nydelige, elegante og luksuriøse bryllup i Portugal. Vi er stolte av…

Slottsbryllup i magisk miljø!

Uansett om slottet er insvept i sin grønne sommerskrud eller drapert i gnistrende snø. blir kombinasjonen av slottet og dets…

Bryllupskaker og lekre delikatesser

Drøm deg bort og se på bilder av herlige bryllupskaker og cupcakes. Hvem vet, kanskje finner du inspirasjon til din…

Den viktige kommunikasjonen

De fleste kjenner nok til boken og uttrykket ”Kvinner er fra Venus og menn er fra Mars”. Men er vi…

4SEASONS WEDDINGS

Vi er er lite firma basert i Oslo halve året, og ellers utenlands der våre bryllup er. Vårt hovedfokus ligger…

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi…