Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

«Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!»

Tekst: Brudeparet  Foto: Lisa Giil

Tonje & Kjetil: Korleis vi møttes

Året var 2009, det var vår i lufta. I kantina på den vidaregåande skulen vi begge gjekk på kom Kjetil gåande – eg satt måpande. Det augeblikket gjekk i slow motion, og for meg var det som kjærleik ved første blikk. Han var høg, mørk, kjekk og eg ante ikkje kven han var. Kjetil på den andre sida var litt treigare i oppfattelsen. Han begynte først å legge merke til meg etter at eg allerede hadde stalka han ei tid.

Kjetil jobba i ein matbutikk ved sida av studiene, og eg møtte stadig opp der i følge av venninnene mine eller mamma. Den milde stalkinga skulle imidlertid vise seg å vere effektiv for vårt første kyss skjedde i løpet av nokre månadar. Vi rakk å ha nokre fine veker saman før Kjetil reiste eit år i førstegangstjenesten. Gjennom det året hadde vi jevnlig kontakt, og møttest igjen ein vinterdag i 2010. 
Offisielt kjærestar vart vi niande januar 2011.

Frieriet

Kjetil gikk ned på kne den tredje november 2016 på soverommet tent med masse levande lys. Ein time før samme kveld, henta han meg på flyplassen. Eg kom heim ei etterlengta langhelg frå utveksling og praksis i Helsinki.
 Han møtte opp med ein stor bukett med roser og det største smilet – eg hoppa rett i armane hans. Eg skulle vere på utveksling i tre månadar, men i mellomtida hadde Kjetil innsett at han ikkje ville leve livet sitt uten meg.

Kjetil hadde på forhånd fått «godkjenning» i form av eit stort «JA» frå mine kjære foreldre. 
Det er no over tre år sidan vi delte nyheten om forlovelsen. Det er endå fantastisk å tenke på at Kjetil gifta seg med stalkeren sin.

Planlegging for bryllup

Vi hadde ikkje hastverk med å bestemme dato til vårt bryllup, og venta derfor ei stund før vi landa på datoen tiande august 2019. Noko av det første vi booka var fotograf. Eg brukte Instagram for å finne inspirasjon og fant fleire dyktige nasjonale fotografer. Valget falt på Lisa Melvær Giil, som er frå samme fylke som oss. Vi likte spesielt at ho tilbyr prøvefotografering som ein del av pakkeprisen. Det gjorde at vi fekk testa kjemien og prøvd ut samarbeidet før den store dagen. Bileta vi tok vart kjempefine, og vi sendte eit av dei inn til trykk i lokalavisa ei veke før bryllupet.

Mykje av ramma for vigsel, fest og stemning var vi enige i. Vi ønskja oss eit bryllup som gjenspeilte oss, med ein tydlig raud tråd og med topp stemning frå morgon til kveld. Vi valgte begge å ha fire forlovarar kvar, då det var umulig å velge berre ein. Toastmasteren vår er ei god venninne av oss, ho vart spurt på veg til toppen av Skålatornet (1843 moh).

Vi ønskja å ha bryllupet i heimtraktene der alt starta. Valget falt ganske naturlig på Karnilstunet. Eit nydelig tun med mykje sjarm, historie og mystikk. 
Tunet ligg idyllisk til med utsikt mot fjord og fjell. Der ville vi ha alt – ein borgarleg vigsel, middag og sjølve festen. Det låg heile vegen ein åpenbare risiko i å velge utevigsel på vestlandet, men vi hadde likevell aldri ein plan B. Lokalet er ikkje tilrettelagt for store tilstelningar, så det krevde mykje planlegging og logistikk. 
Alt måtte leigast, lånast eller kjøpast utanom – men det var verdt det!

Forberedelsane

Fredagen var hektisk, vi fullførte det meste av forbredelsane som mangla. Vi rakk så vidt vår eigen førfest i tide. Den vart holdt ute på eit solplatå med grillmat og litt godt å drikke. Det var herlig å ha ein førfest som var heilt nedpå og uformell, der poenget var å ha det hyggelig i godt selskap.

Vi sov kvar for oss kvelden før bryllupet. Eg sov på Gloppen Hotell, medan Kjetil sov heime med mine foreldre. Sjølve bryllupsdagen vår viste seg å starte på samme måte, då vi begge fullførte talene våre litt over midnatt. Morgenen min starta med ein liten frokost saman med ein av forloverane mine – mi eldste venninne. Deretter kom dei tre andre forloverane mine og mamma. Då starta vi med prepping av hår og sminke. Kjetil byrja dagen med sommarfuglar i magen, men det heile roa seg når forlovarane kom. Dei neste timane vart brukt til å google sløyfeknutar, det skulle vise seg å vere vanskelegare enn først antatt.

Vielsen

Forlovarane mine og eg vart henta av svigermor i hennar veteranbil Ford Lincoln frå 1977. Vi kjøyrde mot Karnils og vart møtt på tunet av pappa, som allerede var rørt før eg steig ut av bilen. Forlovarane våre gjekk først, arm i arm ut på låvebrua, deretter kom pappa og eg gåande ut på Karnilshaugen. Bandet spelte den instumentale versjonen av Christina Perri sin låt «A thousand years» på piano og cello.

Haugen vi gifta oss på er 7 meter høg med ein diameter på 55 meter, den er truleg menneskeskapt for veldig lenge sidan. Vi gifta oss under eit digert almetre med levande musikk omgitt av menneskjer vi er glade i. Bandet spelte musikk før, under og etter vigselen. Vi fekk gleden av å høre dei spele Leon Bridges med «Beyond» før vigselen. «Perfekt» av Bendik vart spelt som ein del av programmet under vigselen. Seremonien vart avslutta med Stevie Wonder sin «signed, sealed, delivered». Etterpå spelte bandet «Here comes the sun» av The Beatles og «If I ain´t got you» av Alicia Keys som ein fin overgang til mingling på tunet. Deretter sneik vi oss i bilande med fotograf og forlovarar til fotografering, ut i det vestlandske landskap.

Etter fotografi kjørte vi inn på tunet og vart møtt av jublande gjestar. Der blant dei sto bestefaren min. Det var lenge uvisst om han kunne delta på dagen grunna helse og alderdom, men han sto der so fint på gardstunet med rullatoren sin og smilte. Det vart eit veldig emosjonelt augeblikk for fleire.

Middagen

Deretter var det tid for middag. Den vart holdt i den gamle fjøsen på tunet som vart bygd tidlig på 1900-talet. Gjennom to grønne låvedører kom vi inn til 150 kvadrat med nydeleg atmosfære dekt på til 86 personar. Stemningen var til å ta og føle på.

Under middagen og kakene vart det holdt mange talar, alle personlege og velformulerte. Det var fleire overraskande element undervegs, videoklipp av Kjetil frå han var liten, sanginnslag og den klassiske skoleiken. Latteren satt laust og tårene trilla blant oss og gjestane. Toastmasteren vår gjorde ein fantastisk jobb og hadde full kontroll. Det gjorde at vi berre kunne nyte dagen.

Festen

Nærmare fem timar seinare var det tid for fest. Vi starta med å dansa brudevals til Etta James «at last», deretter gjorde Spotify resten. Det ble både limbodans, sving og «battle» i løpet av natta. Vi hadde åpen bar med enkle drinkar, vin og 200 liter med lokalprodusert øl. Ein av Kjetil sine beste kompisar og mor hans driv Hjelle Gardsbryggeri. Det var ei ære at dei produserte sine tre typar øl, til vår store dag. Som ekstra service stilte ho opp som bartender når festen begynte. Vi hadde stor tru på at dette skulle bli «Livets fest» og det sto til forventningane. Den siste gongen vi såg på klokka var den 05.40.

Detaljane

Det vart eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om. Vi hadde heimelaga skilt skiven på glaset av gamle bilderammer i gull, som vi fant på loftet til mamma og pappa. Mange hundre meter led-lys og over hundre meter tyll vart festa i tak og på veggar. Mamma og eg hadde i lang tid tørka masse blomstrar som skulle brukast som konfetti etter vigselen. Vasar og lysestakar fekk vi låne av bryllupsgjestane og av venner av mamma. Vi lagde ein fotovegg av tyll der vi festa kunstige blomster i ulike høgder med fisketrå. Denne veggen blei brukt som bakgrunn for bilder tatt med polaroidkamera, gjestane limte deretter inn bildene og skreiv ei helsing til oss.

Alle borda hadde også eingangskamera, desse bilda var autentiske og fanga verkeleg stemninga. Det beste av alt – dette er bilda ingen kunne slette.

Alle dei små og store detaljane gjorde at dagen vart komplett.

Bryllupsreisen

Vi reiste til Portugal allerede mandagen etter bryllupet. Vi hadde berre booka dei to første nettene i Lisboa, og deretter booka vi undervegs. 
Turen vidare gjekk i ein liten leigebil til Algarvekysten med fleire stopp i ulike småbyar. Etter fleire dagar i sør valgte vi å reise til Cascais, nord for Lisboa. Vi tok blant anna turen til det kjente Palazzo De Pena, eit fantastisk slott bygd på toppen av ei høgde i Sintrafjella. Dei siste tre dagane vart tilbragt på eit nydeleg golf resort, der fekk vi verkeleg lada batteria før vi reiste heim igjen til Norge.

KORTE FAKTA

Hvem fridde? Kjetil

Hvor giftet dere dere? Karnilstunet, Sandane

Hvor holdt dere selskapet?  Både vigselen og feiringa var på Karnilstunet

Brudens klær? Kjolen frå St.Patrick, «Ambar» 2019. 
Øyredobbar frå Lily & Rose. Sko frå Avalia i modellen «Emma» 

Brudgommens klær? – Alt frå Hugo Boss

Ringene (utseende)? Begge ringane er i kvitt gull. Kjetil valgte ein ring frå Duette, 5mm med flat innside og lett bua utside. Tonje gjekk for ein slank ring med fleire steinar, ein perfekt match til forlovelsesringen. 

Maten? – Vi hadde lokal catering med tapas og koldtbordrettar.

Fotografen? Lisa Melvær Giil

Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet? 84 gjestar. 

Det beste på bryllupsdagen deres? Det var fantastisk at vi kunne gjennomføre drømmen om utevigsel på vestlandet i august med live musikk, for vi hadde ingen plan B. Veldig fornøyd med at bryllupet var barnefritt også.

Hva ga dere hverandre i morgengave? Vi hadde begge misforstått konseptet med morgengave, og vi åpna gaven frå kvarandre morgene på bryllupsdagen. Tonje fekk ei evighetsrose dekka med 24k gull og eit dråpesmykke frå Lilly & Rose. Kjetil fekk Timex Waterbury klokke i rustfritt stål og brukte denne på bryllupsdagen.

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen? Bruda sto for for planlegginga. Brudgommen var fornøyd med å godkjenne detaljar. Vi snakka mykje om dei store tinga som gjesteliste, budsjett og logistikk. Ellers hadde eg ganske frie tøyler.

 

Les om andre leserbryllup her!

Les mer

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Book en DJ til Bryllupet!

Glem egne spillelister og sats på en DJ i stedet. Kilroy FX tilbyr gode pakkeløsninger for den som vil sikre…

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

De 5 beste kjøkkenknivene i bryllupsgave

Det er ikke alltid enkelt å finne ut hva man skal ønske seg i bryllupsgave, noe som både er unikt…

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

6 grunner til hvorfor du bør lage ønskeliste hos Tilbords

Her får du 6 grunner til hvorfor det er lurt å legge igjen bryllupsliste nettopp hos Tilbords.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir…

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i…

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

Trender innen trykksaker og dekorasjoner

For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning.

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og…

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og…

Hold av dato/save the date

Gratulerer! Det skal inviteres til bryllup! Når dere har sted og dato klart for bryllupsdagen vil jeg anbefale å sende…

Hvilken bryllupskake velger du?

Å velge bryllupskake er kanskje den hyggeligste delen av bryllupsplanleggingen. Men hvilke smaker skal dere satse på og hva er…

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Mange legger stor vekt på å ha den riktige musikken på bryllupsfesten. Musikk snakker til følelsene, den får folk i…

Bryllupskanalen med Mona Grudt

Etter å ha vært i bryllupsbransjen siden 1996, så innehar jeg mange års erfaring og en genuin interesse for bryllup. Jeg…

Partystemning for store og små

Hvordan gjør man bryllupsfesten morsom for gjestene? Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, like utenfor Oslo. Sørmarka har fokus på høy kvalitet og service, med alt…

Slotsferie Danmark – lokaler for alle anledninger…

Hos Slotsferie Danmark leier vi ut hus til alle typer fester med overnattingsmuligheter inkludert.

Luksuriøse destinasjonsbryllup

Våre luksuriøse bryllupsplanlegging og bryllupsdesign-service er skreddersydd for våre klienter og vi jobber på den måten som passer deg og…

Omtalt destinasjonsbryllupsplanlegger

Hitched Portugal er omtalte bryllupsplanleggere fra Algarve som planlegger nydelige, elegante og luksuriøse bryllup i Portugal. Vi er stolte av…

Slottsbryllup i magisk miljø!

Uansett om slottet er insvept i sin grønne sommerskrud eller drapert i gnistrende snø. blir kombinasjonen av slottet og dets…

Bryllupskaker og lekre delikatesser

Drøm deg bort og se på bilder av herlige bryllupskaker og cupcakes. Hvem vet, kanskje finner du inspirasjon til din…

Den viktige kommunikasjonen

De fleste kjenner nok til boken og uttrykket ”Kvinner er fra Venus og menn er fra Mars”. Men er vi…

4SEASONS WEDDINGS

Vi er er lite firma basert i Oslo halve året, og ellers utenlands der våre bryllup er. Vårt hovedfokus ligger…

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi…

Kunsten å skrive ønskeliste

Det er på tide å sende ut innbydelsene til bryllupsgjestene. Lokalet er bestilt, datoen er fastsatt og nå gjenstår bare…

Små bryllupsgjester – eller ikke?

For mange brudepar er det helt naturlig å invitere hele familier, inkludert barna. Andre brudepar vil ha en mer voksen…

Stor planleggingsguide for kommende brudepar

Å planlegge et bryllup krever at dere holder tungen rett i munnen og lærer dere å prioritere rett saker til…

Den perfekte innbydelsen

Frieriet er overstått og de nærmeste er informert, nå er det tid for invitasjoner. De kan være lange, korte, standardiserte…

Moderne bryllupskaker

Mote og internasjonal påvirking har tatt bryllupsverdenen med storm. Konditorier rundt omkring i hele landet produserer kaker som har gått…

Velkommen til bords!

I dag er det mest vanlig med mange små, runde bord ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert at det…

Spennende brudgommer

Brudgommer - hva skal de egentlig ha på seg i bryllupet? Dette er et viktig spørsmål som alle brudepar står…

Lag deres egen vri på seremonien!

Drømmer dere om den personlig seremonien med både tradisjonelle og nyskapende innslag? Ta sjansen, ikke tenk så mye på hvordan…

Få flotte bryllupsbilder!

Bryllusbildene foreviger deres store dag. Velg derfor bryllupsfotograf med omhu. Legger dere vekt på fotografens stil og kjemien dere imellom,…

Alt du vil vite om borgerlig vielse

En borgerlig vielse behøver ikke bety et enklere bryllup. Nei, du kan selvfølgelig ha den samme storslagne festen da som…

Brudgom med stil!

Det er ikke lenger slik at brudens kjole får all oppmerksomhet. Heldigvis, for dagens brudgom vil jo også ha sin…

Topp 10 bryllupsgaver

Er du invitert i bryllup, men kjenner at du nesten ikke har lyst til å gå fordi du er redd…

Bryllupskake – eller ikke?

Bryllupskaken er for mange et selvsagt innslap på festen. Men det finnes alternativer... Bryllupskaken har en lang tradisjon som dessert…

Bryllupstalen – slik fikser du den!

Bryllupets taler er en tradisjon vi hegner om. Og slik bør det være. I den formelle talerekken i bryllup er…

Ta vare på kjærligheten

I kirken sier vi JA til å være sammen til døden skiller oss ad. Men hvordan skal vi få kjærligheten…

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

Dalen Hotel

Dalen Hotel arranger mange drømmebryllup gjennom sesongen, fra de helt små til de som ønsker å ha hele hotellet for…

Bergstadens Hotel

Vi skreddersyr ditt drømmebryllup, sommer som vinter, i vakre Røros. Med våre flotte festlokaler, skreddersydde menyer og dyktige betjening kan…

Sillongen Toten Hotel

Sillongen Toten Hotel ligger i naturskjønne omgivelser på Totenplatået. Den vakre beliggenheten, lyse og velutstyrte kurslokaler og et velrennomert kjøkken…

Topp 10 gaveønsker til kjøkkenet

Ikke helt sikre på hva dere bør ønske dere til bryllupet? Her kan dere se populære gaveønsker fra Kitch’n sine…

Bryllupskvelder hos Kitch´n

Velkommen til en kveld med fokus på bryllup! Her vil dere få se både nye trender og klassikere innen kjøkkenutstyr,…

Bryllup på sosiale medier

Vil du ta bryllupet ditt online, men vet ikke hvordan? Vi har sett nærmere på hvordan det funker å gjøre…

Don’t worry, be happy

På bryllupsdagen vil du at alt skal være perfekt. Men å gå rundt og bekymre seg over ting som kan…

Søt mini-skriver til bryllupsfesten

Med denne søte skriveren og tilhørende app kan gjestene ta bilder av seg selv med sin egen telefon og skrive…

Husk, det er kjærligheten som skal feires!

Dagen var planlagt i lang tid og til den minste detalj, noe som gjorde det lett for oss å slappe…

Hva er egentlig et Save-the-date-kort?

Save-the-date-kort er en voksende trend. Å sende ut slike kort er veldig vanlig i for eksempel USA og Storbritannia. Men…

Hennickehammar – en hel herregård for dere selv!

På Hennickehammar Herrgård i Sverige kan du booke hele herregården til bryllupsfesten. Les mer om bryllupspakkene de tilbyr her!

Vakre bilder fra Snefrids hus!

Romantisk weekend, venninnetur med kjoleprøving eller bryllupsfest? Alt dette kan du gjøre her! Se de fine bildene fra Snefrids hus…

Fotoserie – bli med bak kulissene!

Bli med bak kulissene når vi arrangerer fotograferingen av neste magasins fotoserie!

Perfekt morgengave til han og henne

 

Ønsk dere opplevelser i bryllupsgave

 

Bryllup i New York

New York er et sted vi begge hadde forelsket oss i på en tidligere reise. Vi ville at bryllupet skulle…

Klestips til brudgommen

 

Velkommen til Hovde Gård

 

Bryllupsyr i Tsjekkia

Et minne for livet og en fest som ikke går i glemmeboken med det første! Tsjekkia byr på en uovertruffen…

10 måter å fri på

Internett svømmer over av romantiske filmer og fortellinger om frierier – her har vi valgt ut våre favoritter.

Prøvemiddag eller brunch?

Å forlenge bryllupet er fantastisk og kan gjøres på mange måter. Be dine nære og kjære på en prøvemiddag kvelden…

Bryllup på Clarion Hotel

La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt!

Bryllup på Hennickehammars Herrgård

Midt i den varmlänske fjellnaturen ligger Hennickehammars Herrgård omsluttet av den mørke storskogen ved Hemstjärns trolske vann. Her blir John…

Lian Restaurant

I generasjoner har trondhjemsfolk feiret livets små og store dager på Lian Restaurant. Våre fleksible selskapslokaler har både sjel og…

Herskapelig

Det er mye å tenke på når du inviterer til bryllup. Vi vet at dette skal være en perfekt dag…

Spa-hotell Velvære

Velkommen til Spa-hotell Velvære på Hjelmeland i Ryfylke. 1,5 time fra Stavanger, 1 time fra den kjente fotturen Preikestolen.

Vårt bryllup: Linda & Haakon

Gleden er stor, mange telefonsamtaler blir tatt denne kvelden, til familie og nære venner. Resten av kvelden nytes i sofaen…

Det perfekte fotografiet

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Ektepakt

Din kjære har gått ned på kne, hjertet svulmer av kjærlighet og deres felles fremtid står for deg som glitrende…

Meny fra Lysebu

Vårt kjøkken er viden kjent, og vi legger hele vår sjel i å lage en uforglemmelig bryllupsmiddag. Vi bruker de…

Gaven til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Seneste innlegg

Seneste innlegg

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Les mer

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Les mer

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Les mer

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Les mer

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Les mer

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Les mer

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Les mer

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Les mer

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Les mer

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Les mer