Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård i Krødsherad!

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir de et unikt og tett bånd. 1. oktober 2022 står bryllupet, for å hedre kjærligheten til hverandre og deres himmelstjerne.

Tekst: Brudeparet 

Foto: Viksand Foto v/Madeleine Viksand, @viksandfoto
Tine Krange Moslåtten, @fredlund_bigaard

FRIERIET – «Ro fra støy til ring på fing!»

Nydelig vårdag på Lauvnesvannet i Lyngdal i Flesberg drar kjæresteparet på hengekøyetur med hver sin bok og hunden Nansen. Solen stråler så det glitrer i vannoverflaten i det vakre Lauvnesvatnet. Begge kjenner på en avslappende følelse og behovet for å roe ned fra en hektisk hverdag. Lisa Erlanda dingler med beina utenfor hengekøye helt oppslukt i en god bok, før Hans Johan setter seg ved siden av henne og deler hvor mye hun betyr for ham. Hun sier det samme tilbake, men ha ingen anelse om at et frieri står for tur. Plutselig går Hans Johan ned på kne foran Lisa Erlanda, og det går opp for henne at et frieri er på vei. Der står han på kne litt smånervøs og spør om Lisa Erlanda vil gifte seg med han, uten å nøle svarer hun ja! Frieriet kom overraskende på henne, men i hennes øyne var det helt perfekt. Senere tenner paret bål og nyter solnedgangen som sakte glir nedover åskammen.

FORBEREDELSENE – «0-1-2 – PARETS HJERTETALL»

Planen var å gifte seg i 2022, men noen uker etter frieriet blir Lisa Erlanda gravid og sønnen Johan Christoffer er ventet palmesøndag i 2022. Det gjør at bryllupstankene går over til forberedelser av å bli foreldre med stor glede. Natten 11.12.2021 kommer Johan Christoffer til verden så altfor tidlig, han lever i nesten to døgn før denne verden blir for tøff for han. Paret mister sønnen sin den 12.12.2021. Desember og de neste månedene blir tøffe og sårbare. Paret får et enormt sterkt bånd sammen, sterkere enn noen gang med en himmelstjerne imellom seg. På kort tid har paret stått i prøvelser og utfordringer, og ikke minst tatt valg som ingen bør ta. De vet at de er skapt for hverandre og har et helt unikt bånd. Paret ønsker å gjøre noe ut av det kommende året, tanken på å gifte seg var til stede, men tiden var knapp da begge liker godt å planlegge og ha kontroll. Sønnen Johan Christoffer blir født 11.12.21, og dør 12.12.21, tallene 0,1 og 2 er de eneste tallene i hans datoer. Bryllupsdagen må jo da bli 01.10.22, som er den eneste datoen med bare JCK sine tall. Paret bestemmer seg for å ringe kirkekontoret og høre om datoen er ledig. Dersom det er tilfelle, blir det giftemål! Vielse i Nykirke kirke kl. 11:30 blir avtalt og bryllupsplanleggingen starter med masse glede, men også en intens sorg i hjertet.

«YES TO THE DRESS VED FØRSTE FORSØK» MED VERDENS BESTE VENNINNER!

Lisa Erlanda visste at bryllupskjolen minst burde være bestilt ett år i forveien. Allikevel tar hun med seg de to forloverne Maiken & Vilde Johanne på en weekend i Oslo by med overnatting på Grand Hotel, der brudekjoleprøving står øverst på planen! På Kristins Brudesalong har Lisa Erlanda flaks ved første prøving, hun faller for den nydelige modellen Anitra fra merket Pronovias. Arbeidet med kjolen er den utrolig dyktige skredderen Maria Juterud som står bak, som har egen instagramkonto, en konto med masse tips og et hav av inspirasjon til kommende bruder og forlovere. Nydelige Maria er alltid på plass og klar for tilpasninger. Antrekket til forloverne blir en nydelig knytekjole fra Whitestory & friends i fargen lys olivengrønn.

Da brudgommen skulle ha seg antrekk, reiste hele familien til Oslo på Ferner Jacobsen etter ønske av brudgommens mor. Det var klart og tydelig at smoking ikke skulle kjøpes noe annet sted! I reisefølget er brudgommens far, mor og hans to søstre med + bruden selv. På Ferner Jacobsen blir vi møtt av serviceinnstilte og dyktige butikkansatte som kan faget sitt. Det store spørsmål var om vi skulle gå for lakksko eller ikke? Men bruden gikk for pynt på kjolen, og da kunne likeså brudgommen gå for lakksko. Allerede her ligger det i kortene at dette måtte bli et storslått bryllup! Vi ønsket ikke å spare på kruttet. Brudgommens forlovere hadde svarte dresser med sløyfe som antrekk – helt perfekt!

Lisa Erlanda & Hans Johan - foto: Viksand Foto

HERSKAPELIG OG VAKRE RINGNES GÅRD – EN AV DE HISTORISKE I NORGE!

Kort tid etter at brudekjolen er i boks bestiller paret bryllupsfesten på Ringnes Gård i Krødsherad kommune, legg merke til rekkefølgen. Brudekjolen måtte på plass først! En nydelig herregård, som er en del av de historiske gårdene i landet vårt. Her var det mulighet for overnatting for både brudepar og bryllupsgjester. Ettersom invitasjonsantallet var på 115 gjester, hvorav 110 stykker takket ja til invitasjonen, ble det nødvendig å skape flere overnattingsplasser. Etter dialog med Norefjell Ski & Spa ble det mulighet for gjestene å også overnatte der. Brudeparet selv leide suite og sov på Norefjell Ski & Spa. Ingenting var som å våkne opp i fjellheimen dagen derpå etter sitt eget bryllup! Det var viktig for brudeparet at flest mulig fikk rom på Ringnes Gård, kort vei fra bar til rom!

«EN BUKETT I HVER EN KRIK OG KROK»

Vakre og hjertegode Tine Krange Moslåtten som står bak instagramkontoen @Fredlund_bigaard fikk oppdraget rundt blomsterdekorasjon i bryllupet! Det var ingen tvil om valg av dekoratør til bryllupet! Tine er kreativ, forståelsesfull, løsningsorientert og byr på seg selv. Datoen på bryllupsdagen tilsa at frosten kunne lure seg rundt et hvert hjørne, og da Tine selv ikke hadde et stort hav av blomster i egen hage på dette tidspunktet, åpnet dette opp for et godt blomstersamarbeid med Myrullpiken på Konnerud, som står bak instagramkontoen @myrullpikenlandhandleri. I tillegg til den lokale Mester Grønn butikken i Vikersund, ble det nok blomster i massevis for å dekorere både Ringnes Gård, i kirken og brudebukett + knapphullsblomsten til brudgommen, brudens far, og brudgommens forlovere. Tine dekorerte også en nydelig gravblomst til sønnen Johan Christoffer. For ikke å glemme korn fra egne åkere, både havre og hvete ble benyttet i bukettene og dekorasjonen.

Under planleggingen tok vi utgangspunktet i georginen Cornel Bronze. En nydelig oransje-brun georgine som lar seg kombinere godt med andre georginer og fyllblomster. Med tanke på at bryllupet skulle stå på høsten, var det et glimrende valg av bruden. Brudebuketten endte til slutt opp med en kombinasjon av georginene Cornel Bronze, Café uu lait og Petra’s wedding, samt fyllblomster som for eksempel eucalyptus og andre fyllblomster. Målet var å få frem høsten, men også noe av sommerens farger, i tillegg til eget jordbruk. Eucalyptus blomsten brukes i bukettene, men også som borddekorasjon til bordkort og meny. Den røde tråden er innhøstet korn fra egen åker på familiegården til Hans Johan, Fossum Gård som brudeparet om noen år skal ta over og drifte selv.

UTSENDELSE AV INVITASJONER – EN STOR OVERRASKELSE!

Foreldre, søsken og forlovere visste om bryllupet, men i juni mottar
115 stykker en overraskende invitasjon til bryllup 01.10 samme år, og 110 stykker takker ja for å komme! Det skal sies at gjestelisten til brudeparet var på 195 stykker, men på grunn av begrensningene av antallet Ringnes Gård kunne huse, ble listen minsket til 110 stk.

«FOREVIGE MINNENE GJENNOM BILDER»

Fotografen bak bildene fra vårt bryllup er dyktige Madeleine Norheim Viksand som står bak instagramkontoen @viksandfoto. Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun og mannen hennes fulgte oss hele dagen fra vielsen til festslutt. I vielsen benyttet vi også fotograf Tine Krange Moslåtten (@Fredlund_bigaard) som var blomsterdekoratør. Vi valgte å ha ulike lokasjoner for bildetaking.

Vi valgte å ta bilder utenfor kirken, men etter det dro vi til Nyfossum, som er et gammelt herskapshus som tilhører Blaafarveværket. I den gamle hovedbygningen, tok vi bilder innendørs og ved den gamle loven. Fossum Gård, som er familiegården til Hans Johan, er nærmeste nabo til Nyfossum, så det ble naturlig for brudeparet å ta bilder i nære og kjente omgivelser. Regn i sløret betyr lykke, og det ble det mye av denne dagen, allikevel ble fotograferingsseansen vellykket. Så vårt råd til brudepar som har regn i vente, vær tidlig ute med alternative løsninger som du bli fornøyd med.

Lisa Erlanda & Hans Johan - foto: Viksand Foto

BRYLLUPSMIDDAGEN

Bryllupsfesten starter med en velkomstdrink med canapeer for gjestene, mens brudeparet er til fotografering. Når brudeparet ankommer Ringnes Gård står gjestene ute i regnet med paraplyer og tar imot brudeparet med hevet glass og såpebobler. Etter dette er det duket for bryllupsmiddag!

Meny

Forrett:
Syltet fjellørret
m/blomkålpure, tyttebærskum, sennepsvinaigrette og rugknekk.

Hovedrett:
Mørbrad fra Fossum Gård
m/potetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinssaus.

Dessert:
Brunostpannacotta
m/lokale jordbær og karamellisert hvit sjokolade.

Vi kunne ikke vært mer fornøyde med rettene! Det at vi fikk muligheten til å bruke kjøtt fra egen gård, gjorde det enda mer personlig. Det ble en aldeles nydelig og minnerik middag, med et hav av rørende og nydelige taler etterfulgt av mye latter, gleder, tårer og alvor – alt i kjærlighetens navn.

BRYLLUPSFESTEN – ET FYRVERKERI!

Selve bryllupsfesten starter med et fargerikt fyrverkeri som lyser opp den mørke himmelen. Det ankommer flere gjester til selve festen og foreldrene til brudgommen og toastmastere overrasket alle med et stort fyrverkeri til glede for brudeparet, gjestene og de nyankomne gjestene.

Etter fyrverkeriet blir det et musikkinnslag med musiker Linus Anderson med flere låter av ulike slag. Så serveres kaffe- og kaker, og brudeparet skjærer et stykke av den nydelige bryllupskaken fra Hellerud Konditori. Det skal sies at det er vært to private møter med konditor for å få akkurat den kaken som var ønsket. Etter kaffe- og kaker åpner brudeparet selve festen med bryllupsdans med egen koreografi av bruden selv etter låten «Can’t Help Falling In Love» av Elvis Presley. Trubadur og musiker Ole Hartz (@olehartz) tar deretter over med livemusikk til langt på natt!

Lisa Erlanda & Hans Johan - foto: Viksand Foto

FRA STRENDER TIL NORDLYS

To dager etter bryllupet drar de nygifte til Sicilia og nyter herlige dager på et privat hotell med privat strand nesten helt for seg selv. Havet er oppvarmet og temperaturen ellers er helt nydelig. Sicilia kan virkelig anbefales for de som ønsker seg til varmere strøk på denne årstiden.

Brudeparet har alltid drømt å reise til Island, og bestemmer seg for la Island være en del av bryllupsreisen. Vi dro hjemom i to dager for en dåp og litt fjøsstell, før vi satte oss på flyet og dro til Island. Vi dro gjennom reisebyrået Vulkanreisen og anbefaler det på det sterkeste. Vi gikk fra avslapning til dager stappfulle med opplevelser, alt fra geysirer, shopping til varme kilder.

Les mer

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…