Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Nina_Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer fikk endelig gifte seg i 2021, og hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus sammen med nærmeste familie og venner.

Tekst: Brudeparet  Foto: @fotografanneharkestad

Hvordan møttes dere?

Vi jobber begge som lærere. Høsten 2015,var det en nytilsatt mann på jobb og det var Christoffer. Jeg (Nina) fikk øye på Christoffer umiddelbart og tenkte at dette var jo en kjekk kar! Christoffer lot også merke til meg uten at jeg visste det. Det hele startet med et godt vennskap, bortsett fra at alle rundt oss skjønte at det var en gnist mellom oss.  Etter mye flørting tok Christoffer endelig steget og ba meg ut på en ordentlig date i 2018.

 

Frieriet

Etter en fin og innholdsrik sommer bestemte vi oss for å spise ute siste dagen i ferien. Vi hadde en utrolig hyggelig kveld og jeg ante ingenting. Da vi kom hjem ba Christoffer meg om å vente ute fordi han skulle ”ordne noe.” Jeg trodde oppriktig at han hadde ordnet masse is til dessert siden jeg hørte han styrte med fryseren. Da jeg fikk komme inn og åpnet øynene, var hele leiligheten pyntet med blomster, champagne og ballonger hvor det sto: ”Will you marry me?” Jeg ble utrolig overrasket og glemte nesten å si ja! Helt uforventet, men veldig veldig hyggelig.

Forberedelsene

Vi skulle i utgangspunktet gifte oss sommeren 2020, men som med flere andre satte korona en stopper for det. Tema, pynt, klær, lokale og alt var klart før korona, så det føltes veldig frustrerende å ikke kunne fortsette planleggingen siden vi allerede var i en så god steam og var enige om alt! Etter mye fram og tilbake, bestemte vi oss for å utsette bryllupet til sommeren 2021. Det var utrolig utfordrende å planlegge bryllup med en plan A, B og C, men heldigvis åpnet samfunnet seg og vi fikk invitere alle gjestene vi ønsket å ha med.

 

Vielsen

Vi sov hver for oss før bryllupet. Jeg sov hjemme hos foreldrene mine der jeg er vokst opp. På selve morgenen kom frisør og alle tre forloverne mine hjem til mamma og pappa. Jeg var utrolig spent og glad fra jeg sto opp, og var helt sikker på at dette skulle bli en bra dag. Christoffer var hjemme i vår leilighet og spiste frokost med sine to forlovere, mens både bil og skjorter ble pyntet  strøket litt i siste liten. Vi begge koste oss på hver vår kant, slik at tiden nesten løp fra oss.

Vi ønsket begge en intim vielse med kun de aller nærmeste og bestemte oss for å bli viet av Unitarforbundet på Ris. Under vielsen var våre foreldre, søsken, nærmeste familie og venner fra utlandet til stede. Både søsteren og svogeren min er musikere, så de sto for musikken under innmarsjen. Det var ekstra rørende at det var familie som spilte musikken! Seremonien var som nevnt intim, vi fikk akkurat det vi ønsket. En nøytral, personlig og varm vielse. Under seremonien fikk vi også  ennydelig sang fremført; en akustisk versjon av ”You’ve Got The Love”.

Etter ekteskapsinngåelsen gikk vi ut i bakhagen med gjestene, og fikk servert nydelig fingermat før vi reiste opp til Holmenkollen for å ta bilder. Fotografen vår var HELT fantastisk! Hun tok utrolig flotte bilder av alle og fant de flotteste stedene. Å ha henne med hele dagen føltes helt naturlig.

 

Middag og fest

Etter fotograferingen var det tilbake til festlokalet hvor resten av gjestene ventet på oss med såpebobler og bobler i glasset. Det var utrolig lenge siden vi begge hadde sett mange av vennene våre. Så det å se dem alle samlet var utrolig fint! Vi fikk en drøy time ute i solen, hvor vi fikk minglet og snakket litt med alle før middagen var klar.

Siden jeg har indisk bakgrunn ønsket vi et lite snev av indisk bryllup, og vi gikk derfor for indisk buffet. Maten var nydelig og det var mer enn nok til å mette langt flere enn det vi var. Vi valgte å hyre våre egne servitører for å gjøre det enda mer personlig. Heldige som vi er, hadde vi fem tidligere elever som ønsket å hjelpe til. Alle fem sto på fra morgen til kveld, og gjorde en helt fantastisk jobb tross sin unge alder.

Selvsagt var det også taler under middagen. Takket være vår dyktige toastmaster gikk alt som smurt. Spesielt spent var vi begge på hverandres taler, og vi kan med sikkerhet si at vi begge hadde taler som rørte hverandre.
Talene som kanskje rørte ALLE gjestene var talene til Ninas tantebarn på 12 og 7 år. Det kom brått på begge, og det var vel ikke et eneste øye som ikke var vått etter de talene.

Nina_Christoffer

Festen


Etter tre timer med middag og taler, ble det en liten pause. Vi fikk tatt noen utrolig fine bilder ute med stjerneskudd, samtidig som vi fikk frisk luft før brudedansen! Ingen av oss er spesielt gode til å danse, men vi ville allikevel sette vårt preg på dansen og gjøre noe sporty! Vi fikk god hjelp av ene forloveren til Christoffer til å ordne koreografien. Sangen vi gikk for var ”Thinking Out Loud” med Ed Sheeran. På to uker øvde vi inn dansen og den satt!

Vi begge er ekstremt glad i is og bestemte oss for å droppe bryllupskaken, og heller gå for isbar! Isbaren var ekstremt populær – selv utover kvelden i de sene nattetimer.
Vi koste oss så mye med dans og gode venner hele kvelden. I 2-draget bestemte vi oss for å reise, og takket for oss med en siste dans til en russesang! Da var det på tide å dra hjem, haha!

Dagen ”derpå” og bryllupsreise


Dagen etter våknet begge på hotell og skulle ønske vi kunne oppleve dagen igjen. Tross mye fram og tilbake i planleggingsprosessen ble det en helt perfekt dag, hvor vi koste oss fra morgen til kveld med de vi er glad i. Det var verdt å vente.

Grunnet covid har vi fortsatt ikke fått reist på bryllupsreise, men planen er klar. Bali og Singapore er plassene vi ønsker å reise til. Planen er å slappe av, trene, dra på utflukter og shoppe litt på vei hjem. Det gledes!

Nina_Christoffer

Faktaboks

Hvem fridde?
Christoffer fridde sommeren 2019.

Hvor giftet dere dere?
Ris Menighetshus, Oslo

Hvor holdt dere selskapet?
Ris Menighetshus, Oslo

Brudens klær var fra?
Kjole: Jenny Packham
Sko: Badley Mischka
Øredobber og armbånd: Lily & Rose
Hårpynt: Lånt av frisør (Hanne Tangen Johansen)
Klokke: arvet av brudens mor

Brudgommens klær var fra?
Smoking under vielse: Tiger of Sweden
Dress under fest: These Glory Days
Sko: Tiger of Sweden

Ringene (utseende)?
Begge gikk for klassiske gifteringer i gult gull.

Maten?
Fingermat: Anders Sjøblom Stensø
Middag: Indisk buffet fra Hira Catering.
Dessert: Isbuffet fra Kulinaris.

Fotografen?
Anne Harkestad

Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet?
Vi inviterte 110 gjester, men endte opp med 90 personer.

Det beste på bryllupsdagen deres?
Å kunne samle venner og familie.

Hva ga dere hverandre i morgengave?
Nina fikk en diamantring fra Thune.
Christoffer fikk iPad og klokke med gravering.

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen?

Vi var begge enige hele veien, men korona gjorde det selvsagt utfordrende. Det ble mange plan A, B, C, D underveis.

Les mer

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…