Vårt bryllup: Thea og Nils

Thea & Nils bryllup - Foto: Wildmosses

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Tekst: Brudeparet  | Foto: Wildmosses @bryllupsfotograf_wildmosses, wildmosses.com

Frieriet

Datoen viste 31.12.2019. Det var nyttårsaften. Vi hadde vært sammen i 11 år; ungdomskjærester som hadde blitt voksne sammen. Det faktum at vi hadde vært kjærester så lenge, gjorde at venner og familie jevnlig lurte på om det snart skulle bli noe giftemål. Til tross for dette lå det ikke i kortene at nyttårsaften skulle bli kvelden vi skulle gå ett steg videre i forholdet. 

Kvelden forløp i lystige lag sammen med gode venner. Klokken nærmet seg midnatt, og det var på tide å bevege seg utendørs for å sikre seg en god plass til nyttårsfyrverkeriet. Vi fant oss en romslig plass i utkanten av Lillestrøm sentrum og begynte å fyre opp fyrverkeriet. Klokken ble 00.00 og vi ga hverandre et nyttårskyss og ønsket hverandre og vennene “et godt nytt år.” Stemningen var god. Plutselig ville Nils si noen ord. Jeg husker jeg tenkte at det var ulikt han. Han begynte å oppsummere året som hadde vært og takket for det gamle. Videre fortalte han om en hemmelighet vi ville dele, uten å nevne hva den handlet om, men som jeg ikke visste om. Han sa til vennene våre: “Nå kan det være på tide å ta frem telefonene”, og ventet i det som føltes som veldig lange sekunder. Så gikk han ned på kne og spurte meg: “Vil du gifte deg med meg?”. Etter et lite hyl og en piruett, kom svaret mitt: “JA!”. 

Forberedelsene

Forberedelsene begynte med en gang. Innen januar 2020 var brudekjolen kjøpt. Jeg kjøpte kjolen på Finn.no, men var litt usikker på om jeg hadde funnet drømmekjolen. Jeg tok derfor med meg moren min og forlovere til Brudekjolen i Oslo. Der prøvde jeg flere nydelige kjoler, men ingen kunne måle seg med den jeg allerede hadde. Det var en god følelse. 

Vi ønsket å gifte oss i nærmiljøet, og valget falt derfor på Skedsmo kirke. En vakker kirke fra middelalderen. Det var også her jeg ble døpt, så vi hadde en forbindelse. Bryllupsfesten ville vi også ha i nærheten, og etter litt sondering falt valget på Samfundet i Lillestrøm. Dette er en arbeiderbolig fra 1860-tallet med idyllisk plassering ved Nitelva. Her var det plass til 90 gjester i en stor sal med god takhøyde. Vi synes det var fint at vi kunne servere egen mat og drikke der. Vi inngikk derfor avtale med en kokk som skulle helgrille en hjort til oss. 

Å få til en skikkelig bryllupsfest for venner og familie var viktig for oss. Tidligere hadde vi vært i bryllup med livemusikk, og syntes det skapte en ekstra god stemning. Vi startet derfor jakten på en trubadur. Vi kom over DJ Fredrik Østbye – en fantastisk person med kronisk godt humør og vilje til å levere god stemning. Han fortalte oss om sin måte å være trubadur, DJ og toastmaster på, og vi ble solgt. Vi skjønte at vi måtte velge han, både som trubadur, DJ og toastmaster, og angrer ikke. Fredrik leverte 100% prosent, og var en viktig årsak til at bryllupsdagen ble så bra som den ble. 

Fotograferingen var viktig for oss

I tillegg til at vi ønsket oss en skikkelig fest, var det viktig for oss at vi fikk foreviget dagen på den beste måten. Det var tross alt bildene vi kom til å sitte igjen med. Vi la ut en annonse i Facebook gruppa “Bryllupsfotografer nærme deg”, og fikk flere henvendelser. En av dem var fra fotografene Wildmosses. Tidlig markerte de seg som en klar favoritt og vi avtalte derfor å møtes. Vi falt for stilen deres og måten de klarte å fange øyeblikkene på. Wildmosses er en duo bestående av fotografene Nathalie og Slawomir.

Vi avtalte at de skulle følge oss hele dagen; fra forberedelsene til brudevalsen. Fordelen med at de var to, var at de kunne fange flere øyeblikk samtidig, slik at en kunne følge mine reaksjoner opp kirkegulvet, mens den andre fulgte Nils sine. I tillegg til fotografering på selve bryllupsdagen, fikk vi mulighet til å være med på en ekstra fotoshoot i etterkant av bryllupet. Vi møtte dem i Olden i Stryn, og tilbrakte en hel dag med dem i storslått norsk natur. 

Egentlig skulle vi gifte oss sommeren 2021, men tidlig i planleggingen kom korona. Lenge trodde vi at det kom til å gå fint, men våren 2021 innså vi at bryllupet ikke kom til å bli det vi hadde sett for oss. Vi synes det virket trist å ikke kunne klemme og danse. Valget falt derfor på å utsette bryllupet ett år. Ny dato ble satt sommeren 2022 og avtaler med dj, toastmaster, kirke, lokalet og fotografer ble fornyet. 

Bryllupshelg

For å gjøre litt mer ut av bryllupet, valgte vi å invitere gjestene til en bryllupshelg. Det innebar “bli kjent”-grilling i hagen hos mine foreldre på fredagen, vielse og bryllupsfest lørdag og kaffe og kaker i leiligheten vår søndag. Det ble en suksess, og gjorde at vi fikk snakke ekstra godt med gjestene. 

Lørdag stod bryllupet. Frisøren ankom kl. 09.00, og det holdt akkurat til styling av hår og sminke. 12.37 gikk jeg inn i brudekjolen, og 12.55 var vi på plass utenfor kirka. Spent gikk jeg sammen med min far opp kirkegulvet kl. 13.00. Der fremme stod Nils. Vielsen var vakker. Vi hadde venner som leste tekster og spilte fiolin. Etter vielsen kjørte vi av gårde i en marineblå Chevrolet fra 1937 til fotografering ved Huseby gård og Fetsund Lenser. 

La bryllupsfesten begynne!

Så var det tid for bryllupsfest. Vi ankom Samfundet i strålende sol. Gjestene var også i godt humør; de hadde tross alt kost seg med frukt og bobler en stund. Vi ville at bryllupskaka skulle få skinne. Vårt inntrykk er at folk ikke orker kake etter middagen, så vi valgte derfor å skjære opp bryllupskaka først. Det var midt i blinken, og kakerestene ble servert til kaffe og kaker senere. Etter bryllupskaka fulgte en bedre treretters middag med selvskutt hjort på menyen.

Vi satt til bords i flere timer avbrutt av tramping, rørende taler og klirring i glass. Gjestene fikk hvert sitt hefte med menyen, bryllupsbingo og funfacts om dem. Dette fungerte godt til å bryte isen. Etter middagen åpnet vi “GIN BAR” og broren min satte i gang sko-leken (søk den opp). Da mørket falt på, samlet vi gjestene utendørs og fyrte opp stjerneskudd. Det ble noen kule bilder. Siste del av kvelden bestod av brudevals og mye dansing. Vi fikk den dagen og festen vi ønsket oss, og for oss var den helt perfekt. 

Bryllupsreisen

Fem dager etter bryllupet var det tid for bryllupsreise. Turen gikk først til Athen, og så videre til øyene Mykonos og Santorini. Det var deilig å få roe ned etter intense uker med planlegging. Her nøt vi det beste Hellas har å tilby av gresk mat og vin, og feiret kjærligheten.

Kort oppsummert:

 • Hvem fridde? Nils
 • Hvor ble dere gift? Vielse i Skedsmo kirke – en middelalderkirke fra ca. 1180. 
 • Hvor holdt dere selskapet? Vi hadde bryllupsfesten på Samfundet i Lillestrøm – en tidligere arbeiderbolig fra 1860-tallet. 
 • Brudens klær var fra? Brudekjole fra Pronovias. Kjøpt brukt på Finn.no. 
 • Brudgommens klær var fra? Smoking fra Suitopia, en skredder i Oslo. 
 • Ringene? Ringer i hvitt gull. Theas hadde en rad med diamanter. 
 • Maten? Forrett: Kamskjell med mangosalsa Hovedrett: Dåhjort med sommerens grønnsaker og perlepoteter Dessert: Panna cotta med lime
 • Fotografen? Wildmosses @bryllupsfotograf_wildmosses, wildmosses.com
 • Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet? 75
 • Det beste på bryllupsdagen deres? Menneskene og reaksjonene. Å feire kjærligheten og ha en skikkelig fest sammen med de vi bryr oss mest om.
 • Hva ga dere hverandre i morgengave? Thea fikk: pastamaskin, penbukse og diamantøredobber. Nils fikk: lagringsvin som skal drikkes på 10 års bryllupsdag og boka 110 unike overnattinger hvor han skal velge et sted vi skal reise for å feire ett års bryllupsdag. 
 • Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen? Alt i alt, veldig bra! Korona gjorde at vi måtte utsette bryllupet ett år, men da fikk vi bare bedre tid. Det gikk heldigvis fint å utsette avtalene vi hadde inngått. 

Les mer

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Er du en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Julie og Sigve ønsket seg et tomt gavebord

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…