Vårt bryllup: Anita & Morten

Anita og Mortens bryllup - foto: Tony Kristoffersen

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Tekst: Brudeparet  | Foto: Tony Kristoffersen

Frieriet

Morten sin plan var egentlig å gjøre frieriet litt romantisk og fri på en fjelltur med bare oss to. Men av ulike grunner tok det litt tid før vi fikk gå den planlagte turen. Etter litt mas fra søstrene hans som visste at han hadde ringen klar, endte han med å fri en helt vanlig mandag. Etter at han hadde vært på trening, kom han hjem med roser og gikk ned på kne i utestuen der jeg stod og malte veggene.

Forberedelsene

Først hadde vi ønske om å gifte oss i 2021, men vi startet ikke på noe skikkelig planlegging på grunn av korona, i tillegg til at ble vi gravide. Vi snakket om å gifte oss i 2022 mens jeg var gravid, men startet ikke noe skikkelig planlegging siden vi måtte se an både regler for bryllup og småbarnslivet.

I mars 2022 løsnet koronarestriksjonene opp og vi bestemte oss for å kjøre på med bryllupsplanlegging. Anita viste godt fra før av hvordan hun ønsket å ha det, hvilket lokale hun ville ha og vi var begge enige om hvilken kirke vi skulle gifte oss i. Så snart vi hadde fått booket lokalet og vielse, sendte vi ut «save the date» på Facebook til de vi ønsket å invitere.

Detaljer var viktig for Anita. Vi kjøpte derfor en pakke med trykksak-maler fra Etsy, slik at vi fikk en rød trå i alt fra invitasjoner, menyer, bordkort, vielsesprogram og skilter. Fargene det gikk i var gull, beige og en dus rosa farge.  Det ble en travel, men kjekk vår og sommer med å sjonglere bryllupsplanlegging med en travel baby.

Fotograf

Vi hadde Tony Kristoffersen som fotograf. De to fotografene vi hadde snakket om i forkant og som vi kjente til var opptatt datoen vi skulle gifte oss. Vi måtte derfor lete etter annen fotograf og kom tilfeldig over Tony på en Facebookside og valget falt på han. Det er vi veldig glad for. Vi er så fornøyde med bilder og fått utrolig mye fine tilbakemeldinger på de fra alle kanter. Tony var med oss fra morgen til kveld. I tillegg til bilder, satt han også sammen en film fra dagen til oss. 

First look

Etter at bruden og forlover hadde ordnet seg hos frisøren, møttes vi til «first look» i en flott park i nærheten av kirken. Her fikk vi filmet og tatt bryllupsbilder i forkant av vielsen. Vi er veldig glade for at vi valgte å gjøre dette litt utradisjonelle valget; å møtes før kirken for bilder. Et av de fineste minnene vi har fra dagen var da jeg kom gående bak Morten, og han snur seg for å se meg for første gang. Vi fikk litt tid bare oss to før selve dagen startet. I tillegg ga dette oss muligheten til å være sammen med gjestene etter bryllupet, i stedet for å bruke tid på bilder mens alle ventet på oss. Det gjorde også at det ble en god flyt hele dagen for gjestene våre, som slapp dødtid mellom vielsen og middagen.

Seremonien

Vielsen hadde vi i Strand kirke på Tau, en eldre kirke som passer utmerket til bryllup.

Som inngangsmelodi ble det spilt «A Thousand Years» av Christian Perri på piano. Til den gikk våre nevøer og nieser opp kirkegulvet, før brud og brudens far med vår sønn på armen kom rett bak.

Det ble en veldig fin vielse, med nydelige soloinnslag av Anders Berglund. Han sang «Perfect» av Ed Sheeran og «I Am Yours» av Andy Grammer. Til utgang spilte vi av «Wildest dreams» av Duomo på Spotify.

Etter vielsen fikk vi tatt noen familiebilder på kirketrappen, samt et bilde i lag med alle gjestene. Vi fikk ikke tatt oss så god tid som vi ønsket, da det var litt for kald vind akkurat da. Når vi var ferdige stod det en gammel boble klar til oss, som vi kjørte av gårde i til lokalet. Boblen fikk vi låne av brudgommens snille tante og onkel.

Vi hadde laget til «goodiebags» med snacks og en liten gave til våre nieser og nevøer som var brudepiker og brudesvenner. Jentene fikk hvert sitt armbånd med sin bokstav på, og guttene fikk solbriller med navnet sitt på siden. Barna fikk være med under vielsen, og ble levert til barnevakter før middag og festen.

Anita og Mortens bryllup - foto: Tony Kristoffersen

Bryllupsfesten

Siden vi hadde «first look», ankom vi lokalet like etter alle gjestene var på plass. Her ble det mingling, og vi fikk også tatt et par bilder med fotografen i andre omgivelser utenfor lokalet. Lokalet er en gammel kraftstasjon som ligger like ved en elv og skog.
Toastmaster ønsket velkommen og vi satt oss til bords. Det ble tre retters middag med taler og innslag underveis. Vi holdt begge tale til hverandre. Bruden var usikker på om hun ville klare å gjennomføre og holde tale, men veldig glad for at hun gjorde det. Tidsskjema ble litt forskjøvet, og middagen tok lengre tid en planlagt på grunn av noen utfordringer på kjøkkenet. Toastmasteren vi hadde valgt, en kompis av brudgommen, var utrolig flink så dette var det ingen som merket.

Etter desserten ble det rigget til utendørs til første dans. Alle fikk hvert sitt stjerneskudd som de tente når musikken startet, og vi kom ut og danset til «Lover» av Taylor Swift, mens alle stod rundt med stjerneskudd i mørket. 

Vi hadde satt frem polaroidkamera, fotoprops og gjestebok, så alle gjestene fikk tatt bilder og limt det inn i boka sammen med en hilsen. Etter dansen ble det kaffe og kaker, og vi kuttet første stykke av bryllupskaken. Festen ble startet med et lokalt band som kom og spilte for oss. Dette er vi veldig glad for at vi prioriterte, da det skapte ekstra god stemning og ble en fin overgang fra middag til fest.

Planen var egentlig at vi skulle hjem og sove etter bryllupet, men en uke i forkant hadde vi fått ordnet barnevakt for natten og hotell. Det gjorde at vi kunne slappe skikkelig av på festen, i motsetning til om vi visste at vi skulle hjem til en 11 måneder gammel baby og potensielt ha en våken-natt. Vi gikk fra lokalet cirka kl. 01.30. Da var de fleste av gjestene på vei hjem selv.Det var virkelig en drømmedag for oss begge, alt gikk så bra, vi storkoste oss og kunne ikke fått en finere bryllupsdag.

Anita og Mortens bryllup - foto: Tony Kristoffersen

Bryllupsreisen

Drømmen var en tur til Maldivene eller en safari i Afrika. Men siden vi har en sønn på 11 måneder, og det ikke var aktuelt å reise bort uten han, valgte vi en barnevennlig tur. 6 dager etter bryllupet reiste vi til Mallorca. For få litt «honeymoon-vibes» gikk vi for et ekstra fint hotell med all-inklusive og direkte utgang til bassenget.

Kort oppsummert:

Hvem fridde? Morten, 14.09.20

Hvor giftet dere dere? Strand Kirke, Tau

Hvor holdt dere selskapet? Kraftstasjonen i Dalen, Jørpeland

Hvor var brudekjolen fra? Brudekjole fra Le Papillon by Modeca, kjøpt hos Maria Schei Brudesalong

Blomster? Brudebukett, knapphullsblomster og blomster til bordene ble levert av Sølvberget Blomster

Brudgommens klær var fra? Dress og tilbehør fra Oscar Jacobson

Ringene? Gifteringer i rosègull fra Meister.  Forlovelsesringen er en diamantring i hvitt gull fra ThuneMaten?

Forrett: Hvitløk & chilimarinert scampi med mango/ananassals & avokadokrem

Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse med bakte rotgrønnsaker, blomkålpurè, rosenkål bonne femme, fløtegratinerte poteter og rødvinssjy.

Dessert: Pannacotta med marinerte skogsbær

(laget av Ryfylke Bakeri og Konditori)

Bryllupskake: Sjokoladekake med karamellfyll.

Fotografen? Tony Kristoffersen

Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet?  90 stk

Det beste på bryllupsdagen deres?  First look og taler, samt å få dele dagen med familie og venner.

Hva ga dere hverandre i morgengave? Bruden fikk gavekort på The Thief i Oslo. Brudgommen fikk en gravert Gant klokke.

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen?

Det gikk bra, mye å tenke på i forkant av detaljer. Bruden brukte mye tid på research og lite var egentlig overlatt til tilfeldighetene. Vi hadde en bok hvor vi skrev ned alt som vi hadde bestemt oss for, fordelt på ulike kategorier. I tillegg brukte vi bryllupsplanleggeren til Bryllupsmagasinet, slik at vi hadde en oversikt over hva vi måtte ordne og når det måtte være på plass.  

Les mer

Sandra og Mattias idylliske hagebryllup

Det 90 år gamle huset i Fredrikstad med en stor, idyllisk hage, var et perfekt sted å skape gode minner…

Intimt bryllup i Italia

Et vennepar viste oss noen bilder av foreldrene sin villa i Piemonte i Italia, og sa at “her er det…

Klassiske bryllupsgaver

De beste gavene er de tingene som kan gå i arv fra generasjon til generasjon. En klassiker slår aldri feil.

Vårt bryllup: Anja og Per

Her forteller brudeparet om sitt nydelige sommerbryllup og gir deg dessuten noen gode tips til bryllupsplanleggingen din!

Vårt bryllup: Katja og Nate

Her kan du lese om Katja og Nates vakre bryllup på Sola Strand Hotell!

Vårt bryllup: Helga & Rikard

"Det beste med dagen var at alle våre var samlet på et sted, det var så mye latter og gjennomsyret…

Finn din bryllupsfotograf!

Bryllupsbildene skal leve videre også etter bryllupet. Finn din fotograf her!

Vårt bryllup: Isabel & Bård

Brudeparet valgte et helt unikt lokale for både vielse og fest; Kirkesalen i Koldinghus, Danmark

First Look – ikke bare for brudgommen

Har du tenkt på at det finnes andre første blikk som det også kan være verdt å forevige?

Vårt bryllup: Adriana & Jørgen

Brudeparet har kjent hverandre siden tenårene, vokst sammen og lært å kjenne hverandre. Derfor visste de akkurat hva som var…

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Amerikanske bryllupstradisjoner

Det er mange amerikanske bryllupstradisjoner som har fått fotfeste i Norge og som har økt i popularitet de siste årene.…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Bryllupsbudsjett

Her kan du laste ned en budsjettmal for bryllup som hjelper deg å holde oversikten!

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…