Vårt bryllup: Linn & Joakim

Linn-&-Joakim

«Regnet lettet til etter vielsen, og sola kom fram mens vi var på fjorden, som en lyskaster gjennom skyene. Det var et helt spesielt vær og stemning, og sola flyttet seg på en måte med oss, og kom til barndomshjemmet mitt samtidig som vi ankom selskapet og ble møtt av våre nærmeste i hagen med musikk, flagg og skål.»

Tekst: Brudeparet  Foto: Thea Brønlund & Ana Vukovic

Frieriet

Joakim fridde i Nordmarka, november 2019. Vi er veldig glad i å være i naturen sammen, så det var perfekt. Vi overnatta på Lysebu hotell i anledning bursdagen til Linn. Søndagen gikk vi tur i Nordmarka, til Nordmarkskapellet. Etter gudstjenesten spiste vi vafler og drakk kaffe med andre gjester, en lang stund. Lite visste jeg at Joakim var litt utålmodig for å komme seg videre, siden han hadde planlagt en overraskelse. Han hadde alliert seg med en kompis (som også ble én av hans to forlovere). De hadde tidligere vært oppe og sett seg ut et sted ved Skjennungen. Joakim hadde planlagt og skaffet alt, og kompisen hadde fått ansvar for å lage i stand. Da vi nærmet oss Skjennungen, og jeg trodde vi var på vei hjem, ville Joakim gå utenfor hovedstien. Etter en liten stund avsides, så jeg at det satt en mann alene og såg utover vannet, noe jeg faktisk kommenterte, uten at jeg gjenkjente ham på avstand eller tenkte mer over det. Vi gikk videre og plutselig så jeg masse fakler langs en sti som ledet inn til et bål ved vannet, og tenkte helt ærlig at vi havnet midt i noen sitt frieri, men det falt meg ikke inn at det kunne være mitt! Jeg hadde jo vært med Joakim siden kvelden før. Joakim insisterte på at vi skulle gå inn å se, og det var da jeg begynte å ane at noe var på ferde for det ville han ikke vanligvis gjort. Da jeg gjenkjente termosen hans ved bålet, falt alt på plass. Det var den samme termosen han hadde med kaffe i på vår første date, som også var langt inne i Nordmarka. Jeg lo hele veien fra vi begynte å gå mellom faklene, til vi kom frem til bålet og alt det fine som var laget til med lys, snacks og saueskinn, til han gikk ned på kne og fridde. Jeg klarte å si ja, før jeg lo videre. Ble vel tatt litt på senga kan man si, og reagerte helt uventet. Selv om jeg hadde håpet på (og bedt om) dette så lenge, så klarte han faktisk å overraske meg veldig! Kompisen hans lå i buskene og tok bilder. Etterpå satt vi ved bålet og så utover vannet til det ble mørkt, mens vi grillet pølser og spiste ost og kjeks, og drakk kaffe fra den trofaste tur-termosen vår. 

Forberedelsene

Joakim og forloverne hans oppholdt seg sammen i Sætervika i Samnanger natt til bryllupet. På bryllupsmorgenen hadde de et forfriskende bad i fjorden, tross regn og kaldt.

Regnet lettet til etter vielsen, og sola kom fram mens vi var på fjorden, som en lyskaster gjennom skyene. (Se bilder). Det var et helt spesielt vær og stemning, og sola flyttet seg på en måte med oss, og kom til barndomshjemmet mitt samtidig som vi ankom selskapet og ble møtt av våre nærmeste i hagen med musikk, flagg og skål. Alt ble så bra denne dagen (!), tross at mye ble annerledes enn den opprinnelige planen. På mange måter følte vi at det var meningen det skulle bli slik og det ble en ekstra spesiell opplevelse for oss.

Linn overnattet på hotell i Bergen, sammen med sine forlovere. Janne Celin Johansen, som er venninne og kollega av Linn fra bryllupsbransjen, kom til hotellet og ordnet hår og sminke. Vi ble hentet av mannen til en av forloverne mine og kjørt til vielsen.

Seremonien

Vielsen ble perfekt for oss! Selv om vi bare kunne ha maks 20 til selskapet, var det lov med 100 i kirka, og det ble nesten fullt tross alt. Det betydde så mye å se så mange kjære der og dele det med dem, selv om vi ikke fikk klemt og feira med dem (det var et savn!). Fordelen med at vi endte opp med å ha det i hjembygda mi var at mange fra området kunne komme, ulempen var at vi savnet mange fra Østlandet og Sverige. Vi planlegger derfor en “bekreftelsesseremoni” når vi endelig får ha bryllupsfesten vår – så vi også kan dele det med dem. Vi må innrømme at underveis i denne prosessen, som har blitt nokså lang og slitsom, har tanken slått oss om å bare droppe hele greiene. Vi har bestemt oss for at vi ikke vil at korona skal få ta fra oss muligheten til det bryllupet vi har sett for oss og en skikkelig feiring med de vi er glade i. Vi prøver å snu det negative til noe positivt – og tenke at selv om korona tok mye fra oss, ga det muligheten til to ulike og unike bryllupsfeiringer, og vi håper at det vil føles som en berikelse i ettertid. 

En ting som var unikt for vårt bryllup var all musikken vi hadde i vielsen, og at det var vi selv og nær familie som fremførte den. Det måtte jo bli slik når det var planlagt av to musikere. Jeg er bryllupssanger og Joakim er gitarist, og vi tar en del oppdrag sammen. Vi har også familiemedlemmer som driver med musikk, og det har vært en stor del av våre liv både personlig og profesjonelt. Det betydde mye at det var familie og venner som bidro under vielsen, i alle ledd. Jeg sang da jeg gikk opp midtgangen sammen med pappa og da Joakim tok i mot meg, tok min bror over sangen. Etter ekteskapsinngåelsen sang pappa til oss. Til slutt sang Joakim og jeg sammen med bror og kusine  – det var stort! De sang Velsignelsen til oss og så sang vi den sammen til alle som var tilstede. Skikkelig fint å både få og gi i en slik situasjon, det handlet ikke bare om oss og vår kjærlighet, men å dele det med dem som var der med oss. Musikken var med å gjøre vielsen til alt vi kunne ønske oss, den var annerledes og i tråd med hvem vi er.

Fotografen

I utgangspunktet hadde jeg tidlig sikret oss en kontrakt med en bryllupsfotograf fra USA, som noen bekjente hadde brukt. Dessverre ble det ikke mulig for fotografen å komme grunnet covid-19. Vi fikk tak i en ny fotograf på kort varsel gjennom en Facebook-gruppe. Vi valgte å bare ha fotografen med på vielse og portrettbilder, ettersom vi ville ha fotograf med hele dagen da vi skulle ha «skikkelig» bryllup senere. I tillegg vant vi også en videograf i en Facebook-konkurranse. Hun bidro til at vi fikk en nydelig kortfilm, noen råopptak fra vielsen og noen bilder. Videografen var med store deler av dagen, og filmet forberedelser, vielsen og mottakelsen etterpå. Vi er veldig glade for at vi valgte å ha video. Selv om jeg skaffet dem på  kort varsel og begge fotografene da var nokså nye i bryllupsbransjen, ble resultatet så bra og vi er takknemlig og glade for bildene og filmen fra Ana og Thea. 

Selskapet

Grunnet covid-19 hadde vi et lite selskap med forlovere og nærmeste familie i barndomshjemmet mitt. Vi ble møtt i oppkjørselen av hele familien og forloverne med trekkspillmusikk (fra min onkel), flagging og sprudlevann. Etter velkomsten var det mingling i hagen med utsikt over Samnangerfjorden.

Vi hadde fått hjelp av venner og familie til å ordne i stand og lage maten til selskapet. Vi fikk servert buffet med grillmat, deriblant deilig hjort, foccacia, et utvalg salater med mer. Vi ønsket i utgangspunktet ikke taler til selskapet, siden vi ville spare talene til den store bryllupsfesten. Likevel fikk vi tale fra bestemødre på begge sider, noe vi er veldig glad for nå da de er gamle og vi enda ikke har fått hatt festen vår. Det var noen veldig fine øyeblikk tross alt. Hadde vi visst det ble slik at vi måtte vente så lenge hadde vi kanskje kjørt på med taler til hverandre og fra flere i familien denne dagen. 

Vi spiste middag innendørs, men mingling med mer i hagen både før og etter middagen. Vi hadde kaffe og kaker på kvelden, som venner og familie hadde laget. Bryllupskaken var en kake dekorert med hjemmelagde makroner, roser og sjokolade. Det var kusina mi som bakte, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun overrasket med natur-tema siden vi er så glad i naturen, og hadde laget det som lignet et “treskilt” i sjokolade med navnene våre inngravert.

Det ble ulik underholdning i løpet av kvelden; som lek, musikkinnslag og videoer fra da vi var små, og en rørende videohilsen fra Joakims farmor i Sverige, som dessverre ikke kunne komme grunnet korona og lang reisevei.

Bryllupsnatten hadde vi i i bryllupssuiten på Thon Hotel Sandven, på andre siden av fjellet.

First look

Vi valgte å ha first look, nede ved fjorden med utsikt mot barndomshjemmet mitt og fjord og fjell. Først møtte jeg foreldrene mine, og mamma satt på meg diamant-smykket jeg fikk av henne. Det var en fin stund med dem, et minne for oss alle, og bildene betyr mye for meg. Etterpå ble Joakim ført frem (uten å se) av forloverne sine, og vel nede ved vannet snudde han seg og så meg før første gang i bryllupsstasen, og jeg han. Både rart og hyggelig at vi kunne se forloverne fra der vi stod. Veldig glad vi valgte å gjøre det slik, og bildene er vi veldig glade for.

Transport – Brudeferden i Samnanger

Sykkel: Vi syklet fra kirka til fjorden, der vi skulle ta bilder og fraktes videre med båt. Det var veldig i tråd med hvem vi er; vi er glad i å være i naturen og å bruke kroppen til å komme oss rundt. Min bror fikk tak i og pyntet denne, han hadde sommerjobb på et pleiehjem og syklet mye rundt på de som ønsket det og ikke kunne sykle selv. På bryllupsdagen var det Joakim som syklet rundt på meg, en gøy opplevelse.

Båt: Etter å ha syklet til fjorden og tatt bilder der så kom vi oss ut på fjorden, i en gammel, sjarmerende trebåt som min onkel har laget. Noe av det fineste med at vi endte opp med å ha bryllupet i hjembygda mi var alle disse små detaljene som ikke hadde vært mulig et annet sted uten historien og folkene der, og som derfor fikk ekstra verdi for meg. Her har familien min bodd i generasjoner. I denne fjorden har de fisket, i fjellene har de gått turer og hentet hjem sauene sine, i husene har de venner og familie, i kirka har familien og jeg sunget julen inn siden jeg var barn, og i samme kirke er vi alle døpt, konfirmert, og nå føyer vi oss inn i rekken av de som er gift der. 

Detaljer

Boks til ringene, laget av brudens far: Den fine hjerteformede treboksen med rødt fløyelstrekk i, er laget av pappa. Jeg hadde ønsket meg noe lignende, og det ble en så betydningsfull detalj for meg. Det var stor stas at så mange i familiene våre bidro på ulike måter på dagen vår, og at alt annet (som kjole, hår og blomster) var gjort av gode kollegaer i bryllupsbransjen.

Korte fakta: 

Hvem fridde? 

Joakim fridde. 

Hvor giftet dere dere?

Samnanger, mellom Bergen og Hardanger. Fotografen kalte det #brudeferdeniSamnanger da vi var i båt etter vielsen, mellom fjord og fjell i brudens hjembygd. 

Hvor holdt dere selskapet?

I brudens barndomshjem og hage. Skulle egentlig ha det på hotell på Voss, men alt ble endret grunnet korona. Den opprinnelige planen utføres endelig i 2022! 

Brudens klær var fra?

Martina Liana, Kristins brudesalong. Bruden hadde valgt og endret designet noe, arbeid utført av SMC Tailoring Team.
Hår og sminke av Janne Celin Johansen.
Blomster fra Hildes Blomster AS.

Brudgommens klær var fra?

Dress fra Boss. 

Ringene (utseende)?

Gullringene er fra Bjørklund. Joakim sin er 6 mm, Linn sin er mindre og har en liten diamant i midten. 

Maten?

Grillmat, blant annet hjort 

Fotografen?

Thea Brønlund (fotograf)

Ana Vuković (videograf)

Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet? 

Opprinnelig 90, men vi ble kun 17 stk grunnet korona, nærmeste familie og forlovere. 

Det beste på bryllupsdagen deres? 

Vielsen, musikken, sykkel-transport fra kirka, båt på fjorden, eplehagen utenfor barndomshjemmet, at det kom så mange i kirka tross omstendighetene

Hva ga dere hverandre i morgengave?

Vi ga ikke morgengaver

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen?

Vi forlovet oss i 2019 og begynte å planlegge før korona kom, så vi måtte endre alle planer da vi giftet oss med restriksjoner 08.08.2020. Det ble en del ekstra arbeid og selvsagt veldig leit, men resultatet ble heldigvis bra! Jeg har mye erfaring fra bryllupsbransjen og planla det meste selv. Jeg tenkte at vi trengte mindre hjelp da planene ble endret og feiringen mindre, men jeg tok feil, for antallet arbeidsoppgaver/ting som skal ordnes er omtrent det samme. Et tips her er å delegere tidlig og få hjelp av andre, også i planleggingen, selv om man skal ha et mindre bryllup. Godt jeg skal gjøre det igjen, hehe. 

Les om andre leserbryllup her!

Linn-&-Joakim

Les mer

Sandra og Mattias idylliske hagebryllup

Det 90 år gamle huset i Fredrikstad med en stor, idyllisk hage, var et perfekt sted å skape gode minner…

Intimt bryllup i Italia

Et vennepar viste oss noen bilder av foreldrene sin villa i Piemonte i Italia, og sa at “her er det…

Klassiske bryllupsgaver

De beste gavene er de tingene som kan gå i arv fra generasjon til generasjon. En klassiker slår aldri feil.

Vårt bryllup: Anja og Per

Her forteller brudeparet om sitt nydelige sommerbryllup og gir deg dessuten noen gode tips til bryllupsplanleggingen din!

Vårt bryllup: Katja og Nate

Her kan du lese om Katja og Nates vakre bryllup på Sola Strand Hotell!

Vårt bryllup: Helga & Rikard

"Det beste med dagen var at alle våre var samlet på et sted, det var så mye latter og gjennomsyret…

Finn din bryllupsfotograf!

Bryllupsbildene skal leve videre også etter bryllupet. Finn din fotograf her!

Vårt bryllup: Isabel & Bård

Brudeparet valgte et helt unikt lokale for både vielse og fest; Kirkesalen i Koldinghus, Danmark

First Look – ikke bare for brudgommen

Har du tenkt på at det finnes andre første blikk som det også kan være verdt å forevige?

Vårt bryllup: Adriana & Jørgen

Brudeparet har kjent hverandre siden tenårene, vokst sammen og lært å kjenne hverandre. Derfor visste de akkurat hva som var…

Vårt bryllup: Rebecka & Lars Erik

Planten Monstera fikk stå i sentrum i bryllupet til Rebecka og Lars Erik - her forteller bruden om deres unike…

Amerikanske bryllupstradisjoner

Det er mange amerikanske bryllupstradisjoner som har fått fotfeste i Norge og som har økt i popularitet de siste årene.…

Hvordan planlegge et destinasjonsbryllup

Vi har laget en enkel guide til hvordan du kan planlegge et destinasjonsbryllup så lett som mulig.

Trykksaker til bryllup

Bli inspirert av disse vakre trykksakene til bryllup!

Vårt bryllup: Thurga & Janath

Her kan du lese om Thurga og Janaths vakre tamilske bryllup i Spania!

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer deg best?

Vet du ikke hvilket tema dere skal velge for deres bryllup? Ta denne testen for å finne det temaet som…

Ekteskapsløfter: Hvordan skriver du dem?

Det finnes ikke noe mer personlig, romantisk og intimt enn å skrive ekteskapsløfter til hverandre på bryllupsdagen.

Vårt bryllup: Julie & Thor

For oss betyr ekteskapet å holde sammen til døden skiller oss. Ekteskapet betyr å konstant velge hverandre.

Detaljer som skaper et perfekt bryllup

"Dagen i går ble helt perfekt! Vi er så fornøyd med lydanlegget og alt dere leverte." - Line

Få ditt drømmebryllup til overkommelig pris

En stor utfordring mange vordende brudepar står foran er kostnad. Et bryllup kan jo bli en temmelig dyr affære.

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Ønsket seg gaver til kreftforeningen

Da Maj og Jørgen giftet seg i 2023 ba de familie og venner om donasjoner til kreftsaken.

Norges første Desi Bryllupsmesse

Messen går av stabelen den 28. april i Husebylåven i Lillestrøm

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Vårt bryllup: Synne & Blyde

"Drømmen var å skape en dag med mye latter, kjærlighet og god stemning. Det var også viktig at det var…

Skap drømmegavelisten i Illums Bolighus

Enten listen er nøye planlagt eller dere trenger inspirasjon, ønsker Illums Bolighus velkommen til et vakkert univers der drømmegavelisten skapes.

Våre topp 20 låter til brudevalsen

Har dere ikke bestemt dere for hvilken sang dere vil danse til enda? Vi har funnet frem noen av våre…

Velg riktig festlokale

Gratulerer, dere skal gifte dere. På tide å planlegge en av livets største fester, bryllupsfesten. I tillegg til maten, underholdningen…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Perfekte bryllupsbilder

Et bryllup er et minne for livet, noe dere vil ta med dere videre og tenke på med glede og…

Lag et bryllupsbudsjett

Det første stadiet i planleggingsfasen er å sette opp et bryllupsbudsjett.

Gift dere først – fest senere!

Les mer om trenden som på engelsk kalles for Wed first – party later; gift dere først – fest senere.…

Unike hoteller

Drømmer du om å feire bryllupet ditt på et unikt og historisk hotell?

Det perfekte stedet til deres store dag!

Går dere i bryllupstanker og leter etter det helt perfekte stedet for bryllupet deres, som også har overnattingsmuligheter? Da har…

Del din unike bryllupshistorie med oss!

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Bryllupsbudsjett

Her kan du laste ned en budsjettmal for bryllup som hjelper deg å holde oversikten!

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Beste bryllupsfoto 2023

Se de 50 beste av nesten 10 000 bilder fra fotografer over hele verden.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

Neonskilt til bryllup!

Gi bryllupet ditt den ekstra gnisten det fortjener med et unikt, skreddersydd neonskilt som feirer deres spesielle dag.

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Bryllupsbingo

Her kan du laste ned et bingobrett du kan bruke på bryllupsfesten!

Bryllupsgaver: Hva bør man ønske seg?

Vi gir dere våre beste tips for en bryllupsgave dere blir fornøyde med.

8 morsomme leker til bryllupet

Morsomme leker får tiden til å gå, og bidrar til sosialt samhold slik at gjestene blir bedre kjent med hverandre.

Vinterbryllup – alt du vil vite

Drømmer du om et vinterbryllup i hvitt med naturen i fokus? Her kommer alt du trenger å vite om vinterbryllup…

Hvordan kommunisere bedre med din partner

Vi gir deg 5 tips som får deg til å kommunisere bedre med din partner og et forhold som varer.

Quiz: Hvilken bryllupsreise passer for dere?

Vet dere hvor dere skal dra? En god begynnelse er å finne ut hva slags type reisende dere er ved…

De kuleste bryllupstemaene

Skal du gå for romantisk, moderne, vintage eller uformell hagefest?

Vårt bryllup: Thea og Nils

Ungdomskjærestene Thea og Nils valgte å invitere venner og familie til en skikkelig bryllupsfest i nærmiljøet.

Vårt bryllup: Anita & Morten

Da Anita & Morten giftet seg, angret de ikke sekund på at de hadde «first look» før selve vielsen.

Vårt bryllup: Stine Malene og Bjørnar

Stine Malene og Bjørnar ønsket en intim seremoni og fest på vingården Fattoria Del Colle i Italia.

Hjelp, jeg er forlover!

Å være forlover er et ærefullt oppdrag som innebærer langt mer enn å arrangere utdrikningslag og holde tale under middagen.

Drømmebryllup på vakre Ringnes Gård

Lisa Erlanda & Hans Johan mistet sin høytelskede sønn i 2021, men sammen finner de kraft og styrke som gir…

Bryllupsgave til paret som har alt

Paret som, i likhet med de fleste brudepar i dag, har levd sammen i lang tid, og som har kommet…

Fotograf Håndlykken svarer

Vi spurte fotograf Håndlykken om hvordan en fotograf jobber for å få de aller beste bryllupsbildene.

Trash the dress

Bryllupsmagasinets redaktør satte på seg et wakeboard og testet trenden ”trash the dress”

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn giftet seg i Toscana, og her presenterer vi bildene fra det nydelige bryllupet tatt av Andrea Tappo…

Sosiale medier og bildedeling

Er det ok å bruke mobiltelefoner på festen? Les vår artikkel om bildedeling og sosiale medier under bryllup her.

Vårt bryllup: Ida & Didrik

Ida og Didrik hadde bryllupsfesten på vakre Digra Gård 30. juli 2022 med Morten Grøtnes som toastmaster.

Bryllup i ulike kulturer – Hinduismen

I denne artikkelen forteller vi deg mer om hva du kan forvente deg dersom du blir invitert til et hinduistisk…

Fotograf Håndlykken svarer

I denne artikkelen svarer Fotograf Håndlykken på noen av de vanligste spørsmålene fra kommende brudepar.

Vårt bryllup: Ragnhild & Erlend

Den profesjonelle makeup-artisten @rmabeauty, også kjent som Ragnhild Margrethe, fikk endelig sin Erlend i vakre La Torre di Pila 29.08.22.

Bli kjent med Fotograf Håndlykken!

Bli kjent med fotograf Mildrid Håndlykken, som fremover kommer til å fortelle deg alt det du trenger å vite om…

Vårt bryllup: Jennie & Øystein

Jennie og Øystein har hver sommer siden de møttes feriert i Tvedestrand. Så der ble også bryllupet holdt etter 12…

Vårt bryllup: Nina & Christoffer

Lærerne Nina og Christoffer hadde en varm, intim og personlig vielse på Ris Menighetshus.

Bryllupstrender i pandemiens fotspor

Vi i Bryllupsmagasinet har sett nærmere på 7 bryllupstrender som vokste frem i kjølvannet av pandemien.

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

Bryllupsfeber har premiere på NRK

Bli inspirert av fargerike bryllup i andre kulturer på NRK. I serien får du følge fem brudepar helt frem til…

Ønskelisten som gir deg bryllupsgavene du vil ha

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være…

Hilde & Steve

Her kan du lese mer om vinter- og vikingbryllupet til Hilde og Steve, som fant sted på Hunderfossen i 2022.

Oppskriften på et magisk destinasjonsbryllup

Vi har snakket med Jasmine Seymus som jobber som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om hvordan drømmen kan…

Bryllupsfoto i et annerledes miljø!

De fleste som gifter seg tar bryllupsbilder i en eller annen form, men må man foreviges i et klassisk vakkert…

Frieri – slik kan det gjøres

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Nattmat – et populært innslag blant gjestene

Nattmat er et enklere måltid som serveres ut mot de små timene på festlige anledninger som for eksempel bryllup.

Vårt bryllup: Lisa & Henrik Borg

Her kan du lese om influenserparet Lisa og Henrik Borgs fantastiske bryllup!

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…