Vårt bryllup: Linn & Joakim

Linn-&-Joakim

«Regnet lettet til etter vielsen, og sola kom fram mens vi var på fjorden, som en lyskaster gjennom skyene. Det var et helt spesielt vær og stemning, og sola flyttet seg på en måte med oss, og kom til barndomshjemmet mitt samtidig som vi ankom selskapet og ble møtt av våre nærmeste i hagen med musikk, flagg og skål.»

Tekst: Brudeparet  Foto: Thea Brønlund & Ana Vukovic

Frieriet

Joakim fridde i Nordmarka, november 2019. Vi er veldig glad i å være i naturen sammen, så det var perfekt. Vi overnatta på Lysebu hotell i anledning bursdagen til Linn. Søndagen gikk vi tur i Nordmarka, til Nordmarkskapellet. Etter gudstjenesten spiste vi vafler og drakk kaffe med andre gjester, en lang stund. Lite visste jeg at Joakim var litt utålmodig for å komme seg videre, siden han hadde planlagt en overraskelse. Han hadde alliert seg med en kompis (som også ble én av hans to forlovere). De hadde tidligere vært oppe og sett seg ut et sted ved Skjennungen. Joakim hadde planlagt og skaffet alt, og kompisen hadde fått ansvar for å lage i stand. Da vi nærmet oss Skjennungen, og jeg trodde vi var på vei hjem, ville Joakim gå utenfor hovedstien. Etter en liten stund avsides, så jeg at det satt en mann alene og såg utover vannet, noe jeg faktisk kommenterte, uten at jeg gjenkjente ham på avstand eller tenkte mer over det. Vi gikk videre og plutselig så jeg masse fakler langs en sti som ledet inn til et bål ved vannet, og tenkte helt ærlig at vi havnet midt i noen sitt frieri, men det falt meg ikke inn at det kunne være mitt! Jeg hadde jo vært med Joakim siden kvelden før. Joakim insisterte på at vi skulle gå inn å se, og det var da jeg begynte å ane at noe var på ferde for det ville han ikke vanligvis gjort. Da jeg gjenkjente termosen hans ved bålet, falt alt på plass. Det var den samme termosen han hadde med kaffe i på vår første date, som også var langt inne i Nordmarka. Jeg lo hele veien fra vi begynte å gå mellom faklene, til vi kom frem til bålet og alt det fine som var laget til med lys, snacks og saueskinn, til han gikk ned på kne og fridde. Jeg klarte å si ja, før jeg lo videre. Ble vel tatt litt på senga kan man si, og reagerte helt uventet. Selv om jeg hadde håpet på (og bedt om) dette så lenge, så klarte han faktisk å overraske meg veldig! Kompisen hans lå i buskene og tok bilder. Etterpå satt vi ved bålet og så utover vannet til det ble mørkt, mens vi grillet pølser og spiste ost og kjeks, og drakk kaffe fra den trofaste tur-termosen vår. 

Forberedelsene

Joakim og forloverne hans oppholdt seg sammen i Sætervika i Samnanger natt til bryllupet. På bryllupsmorgenen hadde de et forfriskende bad i fjorden, tross regn og kaldt.

Regnet lettet til etter vielsen, og sola kom fram mens vi var på fjorden, som en lyskaster gjennom skyene. (Se bilder). Det var et helt spesielt vær og stemning, og sola flyttet seg på en måte med oss, og kom til barndomshjemmet mitt samtidig som vi ankom selskapet og ble møtt av våre nærmeste i hagen med musikk, flagg og skål. Alt ble så bra denne dagen (!), tross at mye ble annerledes enn den opprinnelige planen. På mange måter følte vi at det var meningen det skulle bli slik og det ble en ekstra spesiell opplevelse for oss.

Linn overnattet på hotell i Bergen, sammen med sine forlovere. Janne Celin Johansen, som er venninne og kollega av Linn fra bryllupsbransjen, kom til hotellet og ordnet hår og sminke. Vi ble hentet av mannen til en av forloverne mine og kjørt til vielsen.

Seremonien

Vielsen ble perfekt for oss! Selv om vi bare kunne ha maks 20 til selskapet, var det lov med 100 i kirka, og det ble nesten fullt tross alt. Det betydde så mye å se så mange kjære der og dele det med dem, selv om vi ikke fikk klemt og feira med dem (det var et savn!). Fordelen med at vi endte opp med å ha det i hjembygda mi var at mange fra området kunne komme, ulempen var at vi savnet mange fra Østlandet og Sverige. Vi planlegger derfor en “bekreftelsesseremoni” når vi endelig får ha bryllupsfesten vår – så vi også kan dele det med dem. Vi må innrømme at underveis i denne prosessen, som har blitt nokså lang og slitsom, har tanken slått oss om å bare droppe hele greiene. Vi har bestemt oss for at vi ikke vil at korona skal få ta fra oss muligheten til det bryllupet vi har sett for oss og en skikkelig feiring med de vi er glade i. Vi prøver å snu det negative til noe positivt – og tenke at selv om korona tok mye fra oss, ga det muligheten til to ulike og unike bryllupsfeiringer, og vi håper at det vil føles som en berikelse i ettertid. 

En ting som var unikt for vårt bryllup var all musikken vi hadde i vielsen, og at det var vi selv og nær familie som fremførte den. Det måtte jo bli slik når det var planlagt av to musikere. Jeg er bryllupssanger og Joakim er gitarist, og vi tar en del oppdrag sammen. Vi har også familiemedlemmer som driver med musikk, og det har vært en stor del av våre liv både personlig og profesjonelt. Det betydde mye at det var familie og venner som bidro under vielsen, i alle ledd. Jeg sang da jeg gikk opp midtgangen sammen med pappa og da Joakim tok i mot meg, tok min bror over sangen. Etter ekteskapsinngåelsen sang pappa til oss. Til slutt sang Joakim og jeg sammen med bror og kusine  – det var stort! De sang Velsignelsen til oss og så sang vi den sammen til alle som var tilstede. Skikkelig fint å både få og gi i en slik situasjon, det handlet ikke bare om oss og vår kjærlighet, men å dele det med dem som var der med oss. Musikken var med å gjøre vielsen til alt vi kunne ønske oss, den var annerledes og i tråd med hvem vi er.

Fotografen

I utgangspunktet hadde jeg tidlig sikret oss en kontrakt med en bryllupsfotograf fra USA, som noen bekjente hadde brukt. Dessverre ble det ikke mulig for fotografen å komme grunnet covid-19. Vi fikk tak i en ny fotograf på kort varsel gjennom en Facebook-gruppe. Vi valgte å bare ha fotografen med på vielse og portrettbilder, ettersom vi ville ha fotograf med hele dagen da vi skulle ha «skikkelig» bryllup senere. I tillegg vant vi også en videograf i en Facebook-konkurranse. Hun bidro til at vi fikk en nydelig kortfilm, noen råopptak fra vielsen og noen bilder. Videografen var med store deler av dagen, og filmet forberedelser, vielsen og mottakelsen etterpå. Vi er veldig glade for at vi valgte å ha video. Selv om jeg skaffet dem på  kort varsel og begge fotografene da var nokså nye i bryllupsbransjen, ble resultatet så bra og vi er takknemlig og glade for bildene og filmen fra Ana og Thea. 

Selskapet

Grunnet covid-19 hadde vi et lite selskap med forlovere og nærmeste familie i barndomshjemmet mitt. Vi ble møtt i oppkjørselen av hele familien og forloverne med trekkspillmusikk (fra min onkel), flagging og sprudlevann. Etter velkomsten var det mingling i hagen med utsikt over Samnangerfjorden.

Vi hadde fått hjelp av venner og familie til å ordne i stand og lage maten til selskapet. Vi fikk servert buffet med grillmat, deriblant deilig hjort, foccacia, et utvalg salater med mer. Vi ønsket i utgangspunktet ikke taler til selskapet, siden vi ville spare talene til den store bryllupsfesten. Likevel fikk vi tale fra bestemødre på begge sider, noe vi er veldig glad for nå da de er gamle og vi enda ikke har fått hatt festen vår. Det var noen veldig fine øyeblikk tross alt. Hadde vi visst det ble slik at vi måtte vente så lenge hadde vi kanskje kjørt på med taler til hverandre og fra flere i familien denne dagen. 

Vi spiste middag innendørs, men mingling med mer i hagen både før og etter middagen. Vi hadde kaffe og kaker på kvelden, som venner og familie hadde laget. Bryllupskaken var en kake dekorert med hjemmelagde makroner, roser og sjokolade. Det var kusina mi som bakte, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun overrasket med natur-tema siden vi er så glad i naturen, og hadde laget det som lignet et “treskilt” i sjokolade med navnene våre inngravert.

Det ble ulik underholdning i løpet av kvelden; som lek, musikkinnslag og videoer fra da vi var små, og en rørende videohilsen fra Joakims farmor i Sverige, som dessverre ikke kunne komme grunnet korona og lang reisevei.

Bryllupsnatten hadde vi i i bryllupssuiten på Thon Hotel Sandven, på andre siden av fjellet.

First look

Vi valgte å ha first look, nede ved fjorden med utsikt mot barndomshjemmet mitt og fjord og fjell. Først møtte jeg foreldrene mine, og mamma satt på meg diamant-smykket jeg fikk av henne. Det var en fin stund med dem, et minne for oss alle, og bildene betyr mye for meg. Etterpå ble Joakim ført frem (uten å se) av forloverne sine, og vel nede ved vannet snudde han seg og så meg før første gang i bryllupsstasen, og jeg han. Både rart og hyggelig at vi kunne se forloverne fra der vi stod. Veldig glad vi valgte å gjøre det slik, og bildene er vi veldig glade for.

Transport – Brudeferden i Samnanger

Sykkel: Vi syklet fra kirka til fjorden, der vi skulle ta bilder og fraktes videre med båt. Det var veldig i tråd med hvem vi er; vi er glad i å være i naturen og å bruke kroppen til å komme oss rundt. Min bror fikk tak i og pyntet denne, han hadde sommerjobb på et pleiehjem og syklet mye rundt på de som ønsket det og ikke kunne sykle selv. På bryllupsdagen var det Joakim som syklet rundt på meg, en gøy opplevelse.

Båt: Etter å ha syklet til fjorden og tatt bilder der så kom vi oss ut på fjorden, i en gammel, sjarmerende trebåt som min onkel har laget. Noe av det fineste med at vi endte opp med å ha bryllupet i hjembygda mi var alle disse små detaljene som ikke hadde vært mulig et annet sted uten historien og folkene der, og som derfor fikk ekstra verdi for meg. Her har familien min bodd i generasjoner. I denne fjorden har de fisket, i fjellene har de gått turer og hentet hjem sauene sine, i husene har de venner og familie, i kirka har familien og jeg sunget julen inn siden jeg var barn, og i samme kirke er vi alle døpt, konfirmert, og nå føyer vi oss inn i rekken av de som er gift der. 

Detaljer

Boks til ringene, laget av brudens far: Den fine hjerteformede treboksen med rødt fløyelstrekk i, er laget av pappa. Jeg hadde ønsket meg noe lignende, og det ble en så betydningsfull detalj for meg. Det var stor stas at så mange i familiene våre bidro på ulike måter på dagen vår, og at alt annet (som kjole, hår og blomster) var gjort av gode kollegaer i bryllupsbransjen.

Korte fakta: 

Hvem fridde? 

Joakim fridde. 

Hvor giftet dere dere?

Samnanger, mellom Bergen og Hardanger. Fotografen kalte det #brudeferdeniSamnanger da vi var i båt etter vielsen, mellom fjord og fjell i brudens hjembygd. 

Hvor holdt dere selskapet?

I brudens barndomshjem og hage. Skulle egentlig ha det på hotell på Voss, men alt ble endret grunnet korona. Den opprinnelige planen utføres endelig i 2022! 

Brudens klær var fra?

Martina Liana, Kristins brudesalong. Bruden hadde valgt og endret designet noe, arbeid utført av SMC Tailoring Team.
Hår og sminke av Janne Celin Johansen.
Blomster fra Hildes Blomster AS.

Brudgommens klær var fra?

Dress fra Boss. 

Ringene (utseende)?

Gullringene er fra Bjørklund. Joakim sin er 6 mm, Linn sin er mindre og har en liten diamant i midten. 

Maten?

Grillmat, blant annet hjort 

Fotografen?

Thea Brønlund (fotograf)

Ana Vuković (videograf)

Hvor mange gjester inviterte dere i bryllupet? 

Opprinnelig 90, men vi ble kun 17 stk grunnet korona, nærmeste familie og forlovere. 

Det beste på bryllupsdagen deres? 

Vielsen, musikken, sykkel-transport fra kirka, båt på fjorden, eplehagen utenfor barndomshjemmet, at det kom så mange i kirka tross omstendighetene

Hva ga dere hverandre i morgengave?

Vi ga ikke morgengaver

Hvordan gikk det med bryllupsplanleggingen?

Vi forlovet oss i 2019 og begynte å planlegge før korona kom, så vi måtte endre alle planer da vi giftet oss med restriksjoner 08.08.2020. Det ble en del ekstra arbeid og selvsagt veldig leit, men resultatet ble heldigvis bra! Jeg har mye erfaring fra bryllupsbransjen og planla det meste selv. Jeg tenkte at vi trengte mindre hjelp da planene ble endret og feiringen mindre, men jeg tok feil, for antallet arbeidsoppgaver/ting som skal ordnes er omtrent det samme. Et tips her er å delegere tidlig og få hjelp av andre, også i planleggingen, selv om man skal ha et mindre bryllup. Godt jeg skal gjøre det igjen, hehe. 

Les om andre leserbryllup her!

Linn-&-Joakim

Les mer

De kuleste bryllupstemaene

Hunderfossen Hotell og Resort

Omgivelsene på Hunderfossen kunne kommet rett fra et Asbjørnsen og Moe eventyr. Her er Soria Moria slott, prinsesser, konger, eventyr…

Finn din bryllupsfotograf

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf lønner seg i lengden. Bryllupsbildene er jo det eneste fysiske minnet som skal leve videre…

Vårt bryllup: Joakim & Linn

Linn & Joakim giftet seg på Vestlandet i 2020 i Linn sin hjembygd. Her kan du lese om et ekte…

Vil du gifte deg med meg?

Trenger du inspirasjon for ulike måter å fri på? Vi har satt sammen noen romantiske ideer for et magisk frieri.

20 romantiske vinterdates for deg og din partner

Vet du ikke hva du skal finne på med kjæresten din i julen? Vi har listet 20 vinterdates som gir…

Oppskriften på ditt drømmebryllup

Er du på jakt etter inspirasjon til ditt drømmebryllup? Her er noen gode råd til hvordan du kan lage ditt…

Elskede bryllupskake!

Hva slags type kake bør man velge og hvilken smakskombinasjon passer best? Les hva du bør tenke på når det…

Skikk og bruk – før, under og etter bryllupet

Vi har sjekket skikk og bruk før, under og etter bryllupet. Men det er dere som bestemmer når alt kommer…

Kunsten å skrive ønskeliste

Datoen er klar og nå gjenstår kun å fikse ønskelisten. Vi gir deg tips og råd som hjelper gjestene med…

9 romantiske julefilmer for to

Vi teller ned dagene til julaften, men mens vi venter kan du sette på disse 9 romantiske julefilmene for å…

Bryllupsbue

Vil dere ha en unik og personlig vielse? Bli mann og kone under en vakker og romantisk bryllupsbue.

Kjøreplan for bryllupsdagen

Tenker du å ta bryllupet som det kommer, uten noen faste tidspunkter? Tenk om igjen! De beste bryllupene er planlagt…

Ankom festen med stil

Har dere planlagt hvordan dere skal ankomme bryllupsfesten eller er dere desperate etter tips og idéer? Her ser dere transportmuligheter.

Vårt bryllup

Har du nylig giftet deg? Vi vil gjerne høre om ditt bryllup og dele dine råd og tips med våre…

Vil du gifte deg med meg?

Her får du noen idéer om forskjellige måter å fri på!

Bryllupsdansen

Danseinstruktør Ewa Trela tipser om forberedelsene til den første dansen som nygifte!

21 tips til bryllupsplanleggingen

Det er gøy å planlegge et bryllup, men det kan også være stressende til tider. Her kommer 21 tips som…

9 tips om hvordan dere bevarer kjærligheten

Les våre tips til hvordan dere bevarer kjærligheten, uansett om du har vært sammen med din kjæreste i ett eller…

Barn i bryllup

Vil dere ha barn i bryllup? Om dere ønsker et barnevennlig bryllup er det flere momenter man bør tenke på.

12 tips om hvordan dere planlegger og gjennomfører den perfekte bryllupsreisen

Vi gir deg 12 tips på hvordan du kan skape den perfekte bryllupsreisen.

Slik lager dere den perfekte bryllupshjemmesiden

Bryllupshjemmesiden deres er mer enn en formalitet, det er en viktig kilde som holder gjestene deres informerte om den store…

9 tips – slik makser dere bryllupsfesten!

Å planlegge bryllupsfesten er gøy – pass på å gjøre den uforglemmelig for gjestene deres!

Gruppebilder fra bryllupet? Her er den komplette guiden!

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får de beste gruppe- og minglebildene!

Gi gaver til brudefølget?

Vis at du setter pris på dine forlovere ved å gi en vakker gave.

Bryllup på Stenungsögården

Vi vet hvor viktig denne store dagen er for dere, og derfor må alt bli akkurat så perfekt som dere…

Elopements – hva er det, egentlig?

Vil dere droppe et stort bryllup og bare gifte dere i hemmelighet? Elopements har blitt mer populært enn noensinne.

Bryllup – og tilhørende fester

Et bryllup med vielse, mingling og selskap er supert, men her er noen bryllupsrelaterte fester du også kan arrangere!

Slik har pandemien påvirket hvordan vi feirer bryllup

Selv om vi ønsker at pandemien aldri hadde funnet sted, finnes det faktisk noe positivt som har kommet ut av…

Lansering av eksklusiv bryllupssuite!

Vi ble invitert til den store åpningen av Suite Lars Wallin, en helt unik bryllupssuite hos Radisson Blu Scandinavia.

Vårt bryllup: Amalie & Vetle

"Vi hadde en klar visjon om å bruke fjellheimen, høstfargene og kontrastene så godt som mulig, vi er så fornøyde…

Forbered deg på å komme tilbake til festlighetene etter pandemien

Pandemien er snart et minne blott, og bryllupene er tilbake! Men for noen gjester kan det være en utfordring med…

Vårt bryllup: Frøydis & Håvard

Se bildene fra Frøydis og Håvards vakre bryllup - og finn ut hva Frøydis ga Håvard i morgengave!

Hvordan kan et bryllup redde liv?

Kjenner du også på at du allerede har det meste av materielle ting fra før? Da kan bryllupet være en…

Vårt bryllup: Laila & Jakob

Vi hadde et et intimt bryllup med 26 personer, som var helt perfekt! Med bare nærmeste familie og forlovere får…

Hva slags utdrikningslag vil du ha?

Stem på den aktiviteten du helst ville gjort på ditt utdrikningslag!

Book en DJ til Bryllupet!

Glem egne spillelister og sats på en DJ i stedet. Kilroy FX tilbyr gode pakkeløsninger for den som vil sikre…

Lars Wallin designer bryllupssuite i Gøteborg

Lars Wallin har i samarbeid med Radisson Blu Scandinavia designet en helt unik brudesuite – og vi har fått et…

Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier brudeparet.

Endelig bryllupsmesse!

Vi har vært på Din bryllupsmesse og fått massevis av ny inspirasjon!

La bryllupsplanleggingen begynne!

For å gjøre bryllupsplanleggingen så smidig som mulig, har vi laget en liten tidslinje slik at du lettere holder kontrollen.

Sjekkliste til din bryllupsplanlegging

Det er mye å holde styr på når det gjelder bryllupsplanlegging. Vi tipser deg om når du bør gjøre hva…

Fornye ekteskapsløftene

Er du fremdeles nyforelsket etter mange års ekteskap? Eller er det først nå kjærligheten virkelig blomstrer? Da forstår vi godt…

Morgengaven – en kjærlighetsgave

Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt lever i beste velgående – og som er modernisert slik at den passer…

Vårt bryllup: Madelen & Simen

Når koronaen satte en stopper for det store bryllupet, var det likevel viktig for oss å gifte oss som planlagt,…

20 vanlige feil ved bryllupsfotograferingen

Hvorfor gjøre samme feil som andre? Tenk på følgende før bryllupsfotograferingen. Her er 20 vanlige feil mange gjør.

Den ultimate sjekklisten ETTER bryllupet

Mange brudepar glemmer viktige oppgaver de har etter bryllupet. Her har vi satt sammen en sjekkliste for å gjøre det…

Vårt bryllup: Linn & Jørgen

Da vi bestemte oss for bryllupsdato ett år tidligere visste vi lite om at hele planleggingen skulle bli snudd på…

Drømmebryllup midt i uken

Med tusentalls utsatte bryllup er det mange lørdager fremover som nå blir fullbooket. Vi har løsningen!

Etter pandemien – slik planlegger vi bryllup

Pandemien med covid-19 har stilt krav på nye, innovative løsninger og idéer for mange – ikke minst for brudepar som…

Bryllup og sosiale medier

Det å bruke sosiale medier kan ha stor positiv effekt på bryllupet, men det er ikke alle som ønsker å…

Vårt bryllup: Mari og Mats Ulrik

Jeg (Mats Ulrik) hadde tenkt en stund på at jeg ville fri til Mari og hadde bestemt at dette skulle…

Vårt bryllup: Linda & Øyvind

Øyvind ønsket at vi skulle forlove oss. Han sa: «hvis du svarer ja så betyr det at du svarer ja…

Bryllupsgaver fra Kitch´n

Kjøkkengaver står høyt på listen hos både unge par i etableringsfasen og hos par som har bodd sammen i mange…

La deg inspirere av vakker borddekking

I Illums Bolighus ønsker vi å inspirere til vakker borddekking med ulike sammensetninger av produkter.

Finn riktig bryllupsfotograf!

Følg denne oppskriften og finn den personen som passer til å forevige nettopp deres store dag.

Slik ble vårt bryllup påvirket av korona

På grunn av pandemien ble Lena og Øysteins planlagte tredagersbryllup helt annerledes enn det de hadde tenkt…

Vårt bryllup: Tonje & Kjetil

"Eit personlig bryllup, akkurat slik vi drømte om!"

Velg din forlover med omhu

Det å bli valgt som forlover medfører også et visst ansvar. Her er noe du bør ha i tankene når…

Vårt bryllup: Ida & Børge

For bryllupet vårt ønsket vi en rolig helg, med kjærlighet i fokus og mest mulig tid med våre kjære.

Gjør bryllupsdagen til en suksess – 9 tips!

De fleste kommende bruder er redde for at noe skal gå galt på bryllupsdagen. Her gir vi deg 9 tips…

Gratis app for å styrke parforholdet

Hvordan kan man styrke parforholdet i en travel hverdag? Og finnes det noen gode råd for å opprettholde den gode…

Vårt bryllup: Katrine & Anders

Katrine og Anders bryllup i sjøkanten ble avslappet og romantisk - "Anders og jeg ser tilbake på en dag som…

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha siste nytt, inspirasjon til bryllupet ditt og unike tilbud til våre lesere?

På tide å skrive ønskeliste

Å skrive ønskeliste for bryllupsgavene i dag gir deg ganske store valgmuligheter. Her kan man ønske seg alt fra husgeråd…

Bryllupsmiddagen

En viktig del av bryllupsfesten er maten. Det handler ikke bare om at gjestene skal bli mette, men måltidet er…

Kjøreplan på bryllupsdagen

Når dere planlegger et bryllup kan det være praktisk å ha en kjøreplan for bryllupsdagen som dere kan gå ut…

Klare for å feire kjærligheten?

Humanistisk vigsel er en seremoni basert på kjærlighet, likeverd, gjensidig respekt – og at vi lever her og nå!

Brudeslør

Brudeslør - Når du skal velge brudeslør til bryllupsdagen, er det flere ting du må ta hensyn til.

Bryllupsvalsen

Bryllupsvalsen - Ikke alle er like glad i å danse, og i hvert fall ikke når mange skal se på.…

Arrangere utdrikningslag?

Vi spurte noen jenter om hva som preget de beste utdrikningslagene de har vært på. Her deler vi tipsene med…

Alt du trenger å vite om bryllupskaken

Sammen med en dyktig konditor ønsker mange par å finne frem til den ultimate bryllupskaken – den som har et…

Tok bølgen for bryllupsfesten

Etter en deilig frokost ble jeg sminket på rommet av Estimé hud og helse, mens håret ble stelt av Cita…

Du – en ekte bridezilla?

Har du et sterkt kontrollbehov, pisker kjæreste og forlover rundt og stiller urimelige krav til frisør, fotograf eller de som…

Bryllup på Herregården

Ronnums Herrgård har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde…

Vårt bryllup: Karoline & Petter

Då vi kom ut på kyrkjetrappa fanga ho oss i linsa - oss to for første gong som mann og…

Vårt bryllup: Lene og Magnus

Slottet var perfekt for oss, det var helt fantastisk vakkert og glamorøst, men allikevel avslappet, og vi skjønte at dette…

Bryllupsdager

Bryllupsdager feirer vi for å minne hverandre om hvorfor vi giftet oss. En dag vi kan egne spesielt til hverandre…

10 ting hver brud burde ha

Disse ti tingene er kanskje de viktigste i bryllupsplanleggingen.

Tilbords – Norges beste bryllupsliste!

Vi har gavene dere ønsker dere, og mange gode fordeler! Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge…

Vellykket utdrikningslag

Har du noen i din nærhet som skal gifte seg? Så gøy! I denne artikkelen gir vi deg rådene du…

Fest, dans og underholdning

Jesse trubadur er trubaduren som setter et personlig preg på ditt arrangement.

Om uhellet er ute…

Antrekkene er nystrøkne og rene, håret er satt opp i en delikat oppsats og sminken er fresh. Vi legger mye…

Gamle smykker

Mange av oss har gamle smykker og ringer liggende å støve ned, bortgjemt innerst i en skuff. Det kan være…

Toastmaster

Det er en ære og et ansvar å være toastmaster i et bryllup. Rollen innebærer ikke å være komiker som…

Låne penger til bryllupet? – Dette bør du tenke på!

Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller…

Bryllupslisten.no – enkelt for dere, enkelt for gjestene!

Bruk god tid på bryllupslisten. Det er ikke bare brudeparet som tar fordel av en gjennomtenkt bryllupsliste. For gjestene blir…

Derfor bør dere bruke god tid på ønskelisten

Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup, og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i…

Knapphullsblomst – corsage

Corsage – eller knappehullblomst som vi oftest kaller den, er en fin detalj i et bryllup som gjerne skal matche brudens…

Trender innen trykksaker og dekorasjoner

For gjestene begynner bryllupet allerede med innbydelsen og denne setter dermed stemningen for resten av bryllupet og skaper en forventning.

Hos Calligraphen finner dere alt dere trenger til den store dagen!

Vi har intervjuet Anna Thunell, bryllupsekspert, deleier og Creative Director på Calligraphen som är størst i Norden på trykksaker og…

Bryllupsgjest og dresscode

Nå er det vår! Du skal kanskje på fest? Som bryllupsgjest er man med og markerer den store dagen, og…

Hold av dato/save the date

Gratulerer! Det skal inviteres til bryllup! Når dere har sted og dato klart for bryllupsdagen vil jeg anbefale å sende…

Hvilken bryllupskake velger du?

Å velge bryllupskake er kanskje den hyggeligste delen av bryllupsplanleggingen. Men hvilke smaker skal dere satse på og hva er…

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Mange legger stor vekt på å ha den riktige musikken på bryllupsfesten. Musikk snakker til følelsene, den får folk i…

Bryllupskanalen med Mona Grudt

Etter å ha vært i bryllupsbransjen siden 1996, så innehar jeg mange års erfaring og en genuin interesse for bryllup. Jeg…

Partystemning for store og små

Hvordan gjør man bryllupsfesten morsom for gjestene? Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, like utenfor Oslo. Sørmarka har fokus på høy kvalitet og service, med alt…

Slotsferie Danmark – lokaler for alle anledninger…

Hos Slotsferie Danmark leier vi ut hus til alle typer fester med overnattingsmuligheter inkludert.

Luksuriøse destinasjonsbryllup

Våre luksuriøse bryllupsplanlegging og bryllupsdesign-service er skreddersydd for våre klienter og vi jobber på den måten som passer deg og…

Omtalt destinasjonsbryllupsplanlegger

Hitched Portugal er omtalte bryllupsplanleggere fra Algarve som planlegger nydelige, elegante og luksuriøse bryllup i Portugal. Vi er stolte av…

Slottsbryllup i magisk miljø!

Uansett om slottet er insvept i sin grønne sommerskrud eller drapert i gnistrende snø. blir kombinasjonen av slottet og dets…

Bryllupskaker og lekre delikatesser

Drøm deg bort og se på bilder av herlige bryllupskaker og cupcakes. Hvem vet, kanskje finner du inspirasjon til din…

Den viktige kommunikasjonen

De fleste kjenner nok til boken og uttrykket ”Kvinner er fra Venus og menn er fra Mars”. Men er vi…

4SEASONS WEDDINGS

Vi er er lite firma basert i Oslo halve året, og ellers utenlands der våre bryllup er. Vårt hovedfokus ligger…

10 gaveidéer til farsdagen!

Har du idétørke når det gjelder gave til din far eller din partner på farsdagen? Her er noen tips vi…