Delta i konkurransen og vinn eksklusive premier

Svar på spørsmål om Bryllupsmagasinet – vi er interesserte i din oppriktige mening! Det har ingen betydning for dine vinnersjanser om du er positiv eller negativ til Bryllupsmagasinet, ros og ris er like velkomne. Som takk for hjelpen deltar du i utlodningen av disse unike og eksklusive prisene.

Konkurransen pågår til og med 31/1-2021

Felt merket med * skal besvares


Hvor lang tid har du sammenlagt brukt på å lese Bryllupsmagasinet?


Hvilken bedømmelse (fra 1-5, hvor 5 er høyest) vil du gi følgende innhold i Bryllupsmagasinet?Hvilken bedømmelse (fra 1-5, hvor 5 er høyest) vil du gi følgende innhold på bryllupsmagasinet.no?
Premiene

Konkurranse vinn premie Orrefors Carat

VALGFRI VASE FRA CARAT SERIEN, ORREFORS

Nordisk Romantikk fra Orrefors. Med inspirasjon fra juveler og edelstener har Lena Bergström fornyet den slipte krystallen med glasserien Carat. Den distinkte og unike asymmetriske slipingen speiler vår samtid men dufter også av nordisk romantikk.

Sylindervasene har en yin-yang effekt. Den med slipning øverst danner en slags gnistrende krage til blomstene, mens vasen med sliping nederst jevner ut stilkenes farge til et grønt skimmer. Kulevasens sliping renner over sin runde form som glitrende vann. Slipingen forandrer vasens utseende fra forskjellige vinkler og gir vasen liv.

verdi fra kr. 7000

Konkurranse vinn premie Le Creuset

GRYTE FRA LE CREUSET, 4.2 L

Gryten fra Le Creuset er en kulinarisk klassiker som har vært elsket av kokker verden over i nesten hundre år. Den er perfekt utformet for gryteretter, ovnsstekt kjøtt, supper, langtidssteking og bakverk, og er alt du trenger for å lage minneverdige måltider med fristende smaksbilder og intens dybde.

VERDI KR. 2639